Vôňe do bytu Puella
Exkluzívne vône do bytu Puella vám ponúkajú možnosť navodiť v interiéri atmosféru luxusu a komfortu. Každá vôňa je výsledkom premysleného výberu esencií, a keď ich raz vyskúšate, rýchlo sa stanú neoddeliteľnou súčasťou vášho domova.
Tieto vône boli vyvinuté s myšlienkou prevoňať a oživiť vašu domácnosť. Po vôňach Puella siahnite vždy, keď chcete osviežiť textilie, pohovku, vnútro vášho automobilu alebo navodiť v domácnosti príjemnú a útulnú atmosféru a dodať jej teplo domova.
Jedna fľaška vône do bytu Puella vystačí na 300 použití. Opojnú vôňu, ktorá sa stane neodmysliteľnou súčasťou vášho domova, si tak budete môcť vychutnávať skutočne dlho.
Vôňe do bytu Puella sú Cruelty-free a Vegan. Žiadne zložky vôní nie sú živočíšneho pôvodu a nebol na nich vykonaný žiadny test na zvieratách. Môžete si tak byť istí, že si užívate výrobok, ktorý je nielen etický, ale aj šetrný k prírode.

Vyberte si zo širokej ponuky vôní
- First Dream: Prenikavá levanduľa spolu s jemnou vanilkou vytvárajú sladkú harmóniu, ktorá poteší vaše zmysly.
- JaLu: Kvety sa spájajú s osviežujúcimi tónmi citrusov, čo prináša do vašich priestorov príjemnú a sviežu atmosféru.
- Double Y: Vôňa kvetu Ylang Ylang zabezpečí, aby váš dom vonial krásne a čisto.
- Emija: Ovocno-korenistá vôňa dodá vašim priestorom hrejivú a exotickú náladu.
- Frayo: Kvetinovo-ovocná vôňa zabezpečí, že váš dom bude preplnený vitalitou a životom.
- Queenka: Ovocno-kvetinová vôňa, najsladšia zo všetkých, prinesie do vášho domova sladkú a neodolateľnú atmosféru.
Hodnotenia a skúsenosti s vôňami do bytu Puella
Vôňa do bytu Puella mi pomáha preniesť sa mysľou „do iného sveta“
Moje dni sú často preplnené stresom, nekonečnými zoznamami úloh a zvukmi mesta. V týchto chvíľach hľadám miesto, kde môžem relaxovať a byť sama so sebou. A práve príjemná vôňa v interiéri dokáže môj domov zmeniť na útočisko. Vôňa do bytu Puella mi pomáha preniesť sa mysľou „do iného sveta“ a zmeniť atmosféru nášho domova a nálady v ňom.
Vône do bytu od Puella jednoducho streknem do priestoru, postriekam jemne vankúše na sedačke alebo závesy v spálni. Sú vhodné aj na prevoňanie interiéru auta.
Páči sa mi, že sú vône rovnaké v celej palete výrobkov tejto značky a tak spolu s parfumami do prania tvoria harmonický celok. Zvyknem používať rovnakú vôňu na bielizeň a rovnakú na osvieženie interiéru. Tak je náš domov v jednej aromatickej symbióze. Podľa nálady si môžem vybrať korenisté, svieže, či sladkasté vône.
- Vhodné na osvieženie domácnosti, ale aj textílií, nábytku, auta
- Široká ponuka vôní, z ktorých si vyberie každý
- Rovnaké vône ako pri parfumoch do prania
- Vydržia dlho
- Vegánske
- Nie sú testované na zvieratách