Vlhčené olejové utierky babylove

Vlhčené olejové utierky babylove (80 ks) sú ideálne na jemné a zvlhčujúce čistenie detskej pokožky a starostlivosť v plienkovej oblasti. Vďaka zloženiu s čisto rastlinnými substanciami a obsahu mandľového oleja, slnečnicového oleja a extraktu zo šalvie sú obzvlášť mäkké, jemné, odolné proti roztrhaniu a extra sacie. Vlhčené utierky podporujú ochranné funkcie pokožky, zvláčňujú ju a zanechávajú ju mimoriadne jemnú.

Kde kúpim vlhčené olejové utierky babylove ?

Hodnotenia a skúsenosti s vlhčenými olejovými utierkami babylove

Máš skúsenosť s vlhčenými olejovými utierkami babylove?
vtaca  21. feb 2022

Praktický telový olej na cesty

Osobne na prebaľovanie nepoužívam vlhčené utierky, avšak využívam ich na ostatných milión účelov. Tieto olejové utierky nemajú ambíciu nahradiť klasické vlhčené utierky, sú originálnym produktom, s akým som sa ešte doteraz nestretla. Bezpečne nahrádzajú detský olej na cestách, či kedykoľvek potrebujete. Ak sa už niekomu v batožine vylial detský olej, určite vrelo ocení túto praktickú alternatívu. Utierky nie sú vôbec mokré, sú primerane jemne mastné a krásne voňajú. Mne osobne je pocit, ktorý na rukách zanechajú, príjemný.
  • vôňa
  • zloženie
  • balenie dlho vystačí
  • utierky časom nevyschnú
  • nedajú sa použiť ako náhrada bežných vlhčených utierok
tinibini  20. feb 2022

Suché

Osobne si myslím, že slovenský názov týchto „vlhčených" utierok je veľmi nešťastný. V češtine aj v maďarčine je z popisu jasné, že utierky sú iba olejové, čo je riadne sklamanie ak ich kupujete ako vlhčené utierky. Na utretie dieťaťa po stolici sú nepoužiteľné, akurát z nich budete mať mastné ruky. Majú príjemnú vôňu, a ľahko sa z obalu vyberajú, ale za mňa veľké sklamanie.
  • Ľahko sa vyberá
  • Obsahuje mandľový olej a extrakt zo šalvie
  • Nevhodné na účel utretia dieťaťa
  • Vaše ruky po ňom ostanú mastné
  • Nie sú vlhké
1 človek považuje za užitočné
nikelca  20. feb 2022

Olejové utierky, ktoré sú naozaj olejové :)

Olejové utierky nie sú mokré, skôr suché. Majú príjemnú vôňu a nenanášajú olej vo veľkej vrstve. Na prebaľovanie za mňa nie, ale na olejovanie po kúpaní a podobne superv - deti sa ponatierajú a nie je olej všade. :)

Tieto obrúsky za mňa super aj na iné použitie. Tak ako bežné vlhčené slúžia na všetko, tieto sú pre mňa nenahraditeľné pri maľovaní olejom. Výborne sa nimi umyjú štetce a drobné zásahy - netreba hneď riedidlo. Dokonca ich fotka je v príručke pre začínajúcich umelcov. 😁
  • Naozaj olejové
  • Jemná vôňa
  • Nie sú mokré
tincek12  20. feb 2022

Niekomu pasujú, niekomu nie

Od narodenia syna využívame vlhčené obrúsky s 99 % vody, ktoré sú naozaj fantastické. No ale poďme k týmto. Ako pozitívum by som určite určila, že sú jemné, jemne voňajú a ľahko sa vyberajú z obalu. Za negatíva považujem to, že sú na môj vkus moc mastné, ruky po nich som mala problém dobre umyť. Taktiež sa s nimi pri prebalovaní nedá zadoček poriadne umyť pri veľkej potrebe. Takže z celého testovacieho balíčka ma tieto vlhčené obrúsky potešili najmenej.
  • Sú hebké
  • Jemne voňajú
  • Ľahko vyberateľné
  • Veľmi mastné
  • Ruky po nich sú mastné a ťažšie sa umývajú
  • Neutrú zadoček poriadne
shisha211  18. feb 2022

Nová skúsenosť

Mám 5-mesačné bábätko a mali sme možnosť vyskúšať tieto olejové utierky. Používam iba značku babylove, no skôr vlhčené s 99 %vody. Tieto som už v obchode zazrela, no skúšala prvýkrát. Nie sú také mokré ako vlhčené utierky. Majú príjemnú jemnú vôňu. Musím však vytknúť, že stolicu až tak dobre neutreli.
  • Príjemná nenásilná vôňa
  • Veľké balenie
  • Praktické uzatváranie
  • Nečistoty neutrú na 100 %
len_nig  14. feb 2022

Olejové vlhčené utierky

Olejové utierky som skúšala prvýkrát, veľmi príjemne ma prekvapila ich vôňa. Pri používaní som ocenila, že nie sú tak mokré ako klasické vlhčené obrúsky, a teda nestudenia dieťatko, čo je super hlavne v noci.
Žiaľ, nie sú tak efektívne, pokiaľ treba utrieť 💩 z pokožky. Na pokožke dieťaťa nechávajú príjemný mastný film, teda nevysušujú, avšak mne už to na rukách tak príjemné nebolo.
Celkovo ich hodnotím pozitívne. 😊
  • Veľké balenie
  • Nestudenia dieťa
  • Mastné ruky po použití
  • Neodstránia 💩 z pokožky na 100%
luciaambrozayova  14. feb 2022

Šetrné k pokožke

Myslím, že sú veľmi dobré, ale je potrebné mať v zásobe aj klasické vlhčené obrúsky, keďže nezotrú všetky nečistoty, ak dietako spravilo veľkú potrebu. Ja si ich určite ešte kúpim, pretože ak je dieťatko len pocikané, netreba hneď vytiahnuť mokré obrúsky.
  • Šetrné k pokožke
  • Nezotrú všetky nečistoty
misinka0611  14. feb 2022

Olejové vlhčené obrúsky Babylove s krásnou vôňou

Pred začiatkom testovania olejových vlhčenými utierok som mala rozpačité pocity. Vždy som automaticky kupovala tie vlhčené a olejové som sa bála skúsiť. Mám rada obrúsky, ktoré majú väčšie balenie, keďže u nás býva spotreba väčšia. Tieto obrúsky sú až v 80-kusovom balení. Vôňa je príjemná „bábätkovskä“, v čom určite veľkú rolu zohráva mandľový olej, ktorý obsahujú. Po použití nezanechávajú mastnú pokožku, skôr len taký jemný film, ktorý sa do pokožky rýchlo a spoľahlivo vsiakne. Nie sú tak mastné, aby ste po ich použití nemohli nič chytiť. Lepiaca časť je dostatočne veľká a spoľahlivo lepí po celý čas používania vlhčených obrúskov.

Celkovo mi ich používanie neprekážalo ale ani ma nepresvedčili natoľko aby som ich vymenila za moje obľúbené Babylove vlhčené sensitive obrúsky.
  • vôňa
  • veľké balenie
  • mandľový olej
  • nevysušujú
  • nemajú žiadne výrazné nedostatky ale nepresvedčili ma natoľko aby som ich vymenila za vlhčené obrúsky
petranagy  14. feb 2022

Vlhčené olejové utierky

Moja dcéra je alergická na väčšinu vlhčených obrúskov, tieto jej problém nerobia. Zo začiatku som sa obávala, ale keď som si prečítala zloženie, milo ma to prekvapilo. Utierky obsahujú mandľovými olej, slnečnicový olej a dokonca aj extrakt zo šalvie.
Z balenia sa vyťahuje utierka pomerne jednoducho, ale je veľmi jednoduché ju aj napriek opatrnosti natrhnúť.
Veľkému jednoduchému baleniu nemám veľmi čo vytknúť. Otvor je zakrytý nálepkou odklápanou zo strany a je dostatočne veľký.
Veľké plus je aj veľké balenie.
  • Bez obsahu alkoholu
  • Príjemná vôňa
  • Mandľový olej a extrakt zo šalvie