Tekuté mydlo na ruky alverde levanduľa a slez

Tekuté mydlo alverde s výťažkom z bio levandule (300 ml) a bio slezu je vhodné pre všetky typy pokožky. Jemná umývacia substancia na prírodnej báze šetrne čistí pokožku rúk bez toho, aby ju vysušovala. Vôňa levandule a slezu bude rozmaznávať vaše zmysly a postará sa o sviežu a ošetrenú pokožku rúk.

Kde kúpim Tekuté mydlo na ruky alverde levanduľa a slez?

Hodnotenia a skúsenosti s tekutým mydlom na ruky alverde levanduľa a slez

Máš skúsenosť s tekutým mydlom na ruky alverde levanduľa a slez?
tratatundra  21. feb 2022

Zaujímavá skúsenosť

Mydlo má naozaj výraznú a dlhotrvajúcu vôňu. Mám síce vôňu levandule rada, jej intenzita pri tomto mydle mi veľmi nevyhovovala. Mydlo je bezfarebné a má gélovú konzistenciu. Ruky nevysušuje, nedráždi pokožku. Pozitívne hodnotím aj cenu za jedno balenie a možnosť dokúpiť náhradnú náplň, a tiež bio pôvod a certifikát Nature. Pokiaľ vám nevadí výrazná levanduľová vôňa, vrelo odporúčam všetkými desiatimi.
  • vegan
  • nedráždi
  • výrazná vôňa
misena91  20. feb 2022

Výborné mydlo 👍

Tak tento produkt si deti veľmi obľúbili. Krásna vôňa levandule, jemné mydlo, ktoré nevysušuje a naviac je v krásnom obale. Cena je tiež veľmi prijateľná .
  • Vôňa
  • Nevysušuje ruky
  • Krásny obal
  • Cena
tincek12  20. feb 2022

Relax na rukách

Veľmi ma prekvapila vôňa, ktorá bola príjemná a cítila som ju z rúk dlho. Konzistencia je gélová, ktorá jemne napení. Nevysušovalo, nedráždilo a moje ruky boli jemne. Počas testovania som si umývala ruky oveľa viac ako som potrebovala, a to len kvôli vôni. Levanduľa lekárska je často používaná v relaxačných produktoch, pôsobí na psychiku človeka a upokojuje pokožku.
  • Úžasná vôňa
  • Jemne pení
  • Dobrá cena
  • Gélová konzistencia
  • Nedráždi pokožku
  • Potrebovala by som väčšie balenie 😂
adazdca  18. feb 2022

Levanduľové pohladenie na ruky

Už viac ako týždeň testujeme doma tekuté mydlo s levaduľou a slezom. Levanduľa je známa svojimi upokojujúcimi a antibakteriálnymi účinkami, je to „slovenský tea tree - čajovník". Slez poskytuje pokožke zvláčnenie a hydratáciu vďaka svojim slizovitým látkam. Mydlo vo forme priehľadného gélu má prírodné zloženie a jemnú vôňu, ruky po umytí nevysušuje. Oceňujem aj možnosť zakúpiť náhradnú 500 ml náplň a tým ušetriť našu planétu a nezahlcovať ju zbytočne ďalším odpadom.
  • prírodné zloženie
  • jemná vôňa
  • mydlo nevysušuje pokožku rúk
  • možnosť dokúpiť náhradnú náplň
michaelasviezena  16. feb 2022

Tekuté mydlo pre hebké ruky

Toto tekuté mydlo za mňa úplne super. Zanecháva na rukách pocit hebkosti. Veľkou výhodou je aj vôňa, ktorá ostane na rukách aj nejaký čas po umytí rúk. Taktiež ako plus vidím pekný obal a prijateľnú cenu.
  • Cena
  • Pekný obal
  • Nevysušuje
ludka140281  16. feb 2022

Levanduľové umývanie

Celá naša domácnosť miluje levanduľu. Dcérka si chodí umývať rúčky aj vtedy, keď nemusí, len nech si k nim môže stále privoniavať. 😁 Jemne pení, tým ruky čistí, ale nevysuší. Opláchnuť vodou a už len ovoniavať. 💜
Obal s dávkovačom mám najradšej, lebo aj na umývadle ostane čisto. Moja rodina odporúča alverde tekuté mydlo bio-levanduľa. 💜💜💜
  • Šetrné zloženie
  • Bez syntetických vonných a farbiacich látok
  • Pekný a praktický obal s dávkovačom
  • Jemná konzistencia
  • Čistí
  • Nevysuší
  • Vôňa aj dlhšie po umytí
  • Certifikát Nature
  • Bio
misinka0611  14. feb 2022

Krásna levandulová vôňa tekutého mydla alverde

Hneď ako prvé ma očarila levandulová vôňa tohto mydla. Mydlo vonia prírodne levandulovo, vôbec nie umelo. Okrem levandule obsahuje toto mydlo aj slez. Ruky jemne umylo a nevysušilo. Vôňa na rukách po umytí istý čas vydržala. Pumpička sa ľahko stláčala a nezasekávala. Balenie je tiež oku lahodiace.
  • levandulová vôňa
  • jemne čistí
  • pekné balenie
  • 97 % recyklovaných materiál
  • vegan
mslt  11. feb 2022

Alverde tekuté mydlo levanduľa

Tekuté mydlo alverde levanduľa na prvý pohľad upúta hneď farbou a nádhernou vôňou, ktorú cítiť aj dlho po použití. Mydlo má príjemnú konzistenciu, dobre čistí, ale čo je najdôležitejšie, nevysušuje pokožku. Obľubujeme tekuté mydlá a za nás môžem zhodnotiť, že toto tekuté mydlo patrí k našim favoritom. Skvelé, môžem len odporučiť!
  • nádherná levanduľová vôňa
  • nevysušuje pokožku
  • príjemná konzistencia
  • dobré čistiace vlastnosti
  • malé balenie, resp. absencia náhradného balenia
petranagy  10. feb 2022

Tekuté mydlo na ruky

Za mna topka a krásna vôňa mydla, alverde levanduľa je presne to, čo každá hľadá, moja dcérka si umyje ruky s alverde a stále si ich vonia. 👌🏻 Za mňa jednoznačne super voľba. Môžem len odporučiť. 🥰
elarika  17. jan 2022

Veľká spokojnosť s produktami z dm

Nechtikový krém od mojej obľúbenej značky Alverde na zapareniny používame už dlhodobo pri našich oboch drobcoch. Rovnako aj sprchový gél rovnakej rady. Levanduľové mydlo používame na chate. Bylinkové čaje od Mivolis používame tiež často. Produkty od Alverde, balea aj Mivolis kupujeme a používame často. S týmito produktami sme veľmi spokojný a môžeme ich len vrelo odporúčať.
  • Alverde levaduľové mydlo - vegánske, zloženie, príjemná vôňa
  • Nechtikový krém na zapareniny - dobrá konzistencia, s nechtíkom, dobré zloženie, aj na citlivú pokožku
  • Nechtikový sprchový gél pre deti - neutrálna vôňa, dobré zloženie, s nechtíkom, na celé telo aj vlásky - čo je praktické