Superfood dmBio tyčinka - drvené kakaové bôby & kešu

Ovocná Superfood dmBio tyčinka (40 g) s datľami, drvenými kakaovými bôbmi a kešu orechmi je vyrobená z tých najkvalitnejších surovín z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje vysoký podiel datlí či kešu orechov. Orechová zmes je dokonale zjemnená jablkovou šťavou. Je skvelou sladkou pochúťkou na každý deň.

Mamičky z Modrého koníka spísali svoje dojmy z produktov dmBio:

Kde kúpim Superfood dmBio tyčinku - drvené kakaové bôby & kešu?

Hodnotenia a skúsenosti so Superfood dmBio tyčinkou - drvené kakaové bôby & kešu

Máš skúsenosť so Superfood dmBio tyčinkou - drvené kakaové bôby & kešu?
lienkaam16  10. jan 2022

Tyčinka superfood dmBIO

Túto konkrétne som mala prvýkrát. Je to tyčinka zo sušeného ovocia a orechov. Obsahuje vysoký podiel datlí, čo bolo hneď po prvom „zahryznutí" cítiť. Bola naozaj mimoriadne kakaová, pre niekoho možno chuť datlí nemusí vyhovovať. U nás si získala len mňa.
  • Kakaová chuť
  • Zloženie
  • Cena
  • Pre niekoho datľová chuť môže byť až moc výrazná
stankapop  8. jan 2022

Superfood tyčinka dmBio

Podobné tyčinky máme doma radi. Chuť tejto bola výrazne kakaová, jemne kyselkavá po ovocí. Máličko sme hľadali aj spomínané kešu, no nenašli sme. Čo nás ale prekvapilo, boli kúsky kakaových bôbov. Popravde skôr negatívne. Určite skúsime aj iné tyčinky z tohto radu. Ďakujeme za skúsenosť.
  • jemná kyselkavosť ovocia
  • mäkká konzistencia
  • výrazne kakaová
  • kúsky bôbov boli nemilým prekvapením
bubik91  8. jan 2022

Snack do ruky dm

Zobrala som si ju na prechádzku ako malý snack. Chuťovo OK, má jemnú konzistenciu a cítiť kúsky orieškov. Mne celkom vadili kúsky kakaových bôbov, čo mi chrupotali pod zubami. Tyčinka je dobre chuťovo vyvážená a cítiť chuť kakaa, no ja nemusím veľmi tyčinky tohto typu, ani ich nevyhľadávam. Ľudia, čo si na takýchto tyčinkách pochutnávajú si určite pošmakujú aj na tejto.
  • konzistencia
  • kakaová chuť
  • kusy kakaových bôbov chrupotali pod zubami
drobcek1103  8. jan 2022

DmBio tyčinka

Tyčinka do ruky. Chuťovo bola výraznejšia po datliach, za mňa by som prijala viac chuti kakaových bôbov. Túto tyčinku si zrejme už nekúpime, ale istotne vyskúšame podobné. Bio kvalita pridáva na kvalite.
  • bio kvalita
  • zdravé mlsanie aj pre deti
katarina414  5. jan 2022

Zdravá maškrta

Tento typ tyčiniek mám rada. Vždy, keď sa nestíham poriadne najesť, toto je taká rýchla voľba. Zloženie, ktoré dodá energiu - hlavnou zložkou sú datle, v menšej miere drvené kakaové bôby, ktoré príjemné chrumkajú a vyvážujú sladkú chuť, ďalej kešu orechy, jablková šťava, kokosový tuk, zemné mandle, kakao, morská soľ.
Zloženie plné chutných surovín.
Určite ju kúpim celej rodine, keď pôjdeme na turistiku.
  • chuť
  • zloženie
  • bio kvalita
  • nie úplne jasný pôvod surovín
da_nie_la  4. jan 2022

Bio tyčinka kakaové bôby

Táto tyčinka ma špciálne neohúrila, nie som milovníkom orechov. Mala mäkkú konzistenciu, výraznú orieškovo-čokoládovú chuť. Určite odporúčam športovcom.
  • Výrazná chuť
  • Zdravá forma sladkého
sebona  4. jan 2022

Rozhodne stojí za skúšku

Tyčinka má mäkšiu konzistenciu a príjemnú vyváženú chuť. Hoci tento typ tyčiniek veľmi neobľubujem, na tejto som si naozaj pochutila. Zaujímavým spestrením sú hrubo mleté kakaové bôby, ktoré pridávajú chrumkavú textúru. Veľkosť je tak akurát na rýchle pochutenie.
  • Optimálna veľkosť
  • Príjemná mäkšia konzistencia
  • Vyvážená chuť
  • Chrumkavých kakaových bôbov som mala plné zuby :)
triptamiiinka  3. jan 2022

Mňamka

Mne tieto raw a podobné tyčinky moc nešmakujú, lebo sú buď moc tvrdé alebo bez chuti, ale táto bola výborná. Hneď ako prišiel balík, malý chcel otvoriť tyčinku, tak sme koštovali. Je mäkká, dobre sa papá a tá vôňa kakaa je naozaj lahodná. Veľmi mi chutila a aj zasýtila.
  • Zasýti
  • Mňamka
  • Žiadne
andy57  21. dec 2021

DmBio tyčinka

Kupujem si rôzne tyčinky, či už proteínové, alebo ovocné, orechové (väčšinou v dm), ale túto som ešte nikdy neskúsila. Hneď ako balíček dorazil, prvú som zjedla túto tyčinku, chuťovo bola super, určite ju začnem kupovať. :-) Odporúčam.
  • príjemná chuť
  • cenovo dostupná