Sundance Kids sprej na opaľovanie, OF 50, 200 ml

sundance Kids sprej na opaľovanie, OF 50, 200 ml s vysokým ochranným faktorom chráni citlivú pokožku pred škodlivým UVA a UVB žiarením. Je vhodný pre obzvlášť citlivú pokožku bábätiek a detí. Vegánske zloženie je bez mikroplastov a parfumov a poskytuje jej intenzívnu starostlivosť a hydratáciu až na 24 hodín. Vďaka vodoodolnému zloženiu sa môže aplikovať priamo pred vstupom do vody.

Kde kúpim sundance Kids sprej na opaľovanie, OF 50, 200 ml?

#test_dm48

Hodnotenia a skúsenosti so sundance Kids sprejom na opaľovanie, OF 50, 200 ml

Máš skúsenosť so sundance Kids sprejom na opaľovanie, OF 50, 200 ml?

Sundance kids sprej na opaľovanie

Tak tento sprej je pre mňa povinná výbava na leto. Využili sme pri bazéne, ale zbalila som ho deťom aj do tábora na slnečný deň. Deti zvládli natretie bez pomoci vďaka ľahkému nanášaniu. Určite odporúčam a iný už kupovať nebudeme 😊.
  • Super nanášanie
  • Ľahko roztierateľný
  • Príjemná vôňa
  • Vodeodolný
sonkam  3. aug 2024 Overená recenzia

Opaľovací krém nie len pre deti

Sundance Kids sprej na opaľovanie sme otestovali na dovolenke na kúpalisku. Náš drobec má veľmi svetlú pokožku a vďaka tomuto opaľovaciemu krému prišiel z kúpaliska krásne opálený a vôbec nie spálený a to bol takmer celý deň na slniečku a vo vode. Ľahko sa rozotiera a príjemne vonia. Dokonca aj ja som ho rada používala na tehotenské bruško.
  • - vôňa
  • - konzistencia
  • - rozotierateľnosť
  • - vodeodolnosť

Super sprej na opaľovanie

Strávili sme veľa dní pri priehrade, takže vysoký ochranný faktor pomohol. Príjemná vôňa, dobrý rozprašovač.
  • UVA a UVB žiarenie
  • super pre citlivú pokožku
  • kvalitné zloženie
  • vodeodolnosť na jednotku
angels123  31. júl 2024 Overená recenzia

Skvelý opaľovací krém

Opaľovací krém je super. Super sa rozotiera, páči sa mi veľkosť balenia. Nesmrdí. Skvele chráni pred slnkom. Jediné mínus je, že necháva žlté fľaky na bielom oblečeni.
  • Skvelá ochrana
  • Dobrá roztierateľnosť
  • Veľké balenie
  • Necháva fľaky na bielom oblečení
maggie20  30. júl 2024 Overená recenzia

MUST HAVE v našej letnej výbave

Sundance spreju na opaľovanie pre deti naozaj nemám čo vytknúť. Počas najväčších horúčav sme sa natierali počas dňa dvakrát, ale slniečko nespálilo ani mňa ani deti. Sprej odolal aj chlóru v bazéne. Oceňujem aj jednoduché nanášanie. Po nanesení sme nemuseli silou-mocou držať deti na deke, kým začne sprej účinkovať, ale mohli rovno skákať do bazéna. To bolo radosti!
Stredný syn je atopik, ale žiadnu reakciu sme nezaznamenali. Niekedy sa mu z chlóru robia červené a suché suché fľaky na nohách a rukách. Keď som ho nastriekala týmto sprejom, fľaky nemal. Budem to sledovať aj ďalej, ale myslím, že okrem ochrany voči slnku, naozaj pokožku aj hydratuje a chráni.
  • účinkuje hneď po natretí
  • nevyvoláva alergickú reakciu
  • ľahká aplikácia
  • dlhotrvajúci účinok
pipojohan  30. júl 2024 Overená recenzia

Dobrý krém na opaľovanie

Prvé, čo ma prekvapilo, je jeho nanášanie pumpičkou. Hneď som ho dala na ruku mojej dcéry, no niekedy striekol aj mimo. To bola asi jediná nevýhoda. Inak veľmi príjemná vôňa krému, absolútne nie je mastný a nezanecháva pokožku bielu. Rýchlo sa vstrebáva a s účinnosťou sme boli veľmi spokojní. Ani jedna dcéra sa po ňom nevyhádzala, takže určite je aj pre citlivú pokožku vhodný.
Krém sme ale nikdy nebrali so sebou do batoha, pretože je trochu väčší ako iné a nezmestil sa.
  • Jemný.
  • Príjemná vôňa.
  • Nie je mastný.
  • Nezanecháva bielu pokožku.
  • Rýchlo sa vstrebáva.
  • Vodeodolný.
  • Veľké balenie.
  • Striekanie pomocou pumpičky.
mims_28  25. júl 2024 Overená recenzia

Sundance

Tento produkt veľmi prekvapil. Rýchlo roztierateľné a rýchle nanášanie. Deti mohli ísť hneď do vody, slnko ich nespálilo, ale pekne opálilo. Je vhodný určite pre deti aj dospelých :-) . Super ochrana pred silným slnkom.
  • - rýchle nanášanie
  • - rýchle vstrebávanie
  • - nezmije sa rýchlo vodou
  • - príjemná vôňa
  • - vhodné na citlivú pokožku
petra7797  22. júl 2024 Overená recenzia

Výborná ochrana pred slnkom

Za mňa určite najlepší. Nie je mastný, stačí ho raz natrieť a viem, že dieťa môže byť celý deň vo vode a nič sa nestane. Nemusím ju tisíc krát natierať, rýchlo sa vstrebáva a to je veľmi veľké plus aj pre mňa, aj pre deti. Určite mu ostanem verná. Za mňa top produkt, nemám mu čo vytknúť. Príjemné vonia.
  • Rýchlo vstrebateľný
  • Ľahko sa rozotiera
  • Vydrží dlho
  • Príjemná vôňa
  • Skvelá ochrana pre celú rodinu
andy57  22. júl 2024 Overená recenzia

Sundance kids na opaľovanie

Dcérka si ho hneď aj privlastnila a zobrala so sebou na denný tábor.
  • Ľahko sa rozotiera
  • Rýchlo sa vstrebáva
  • Príjemný
janyikli  16. júl 2024 Overená recenzia

Perfektná ochrana pred slnkom nielen pre deti

Veľmi dobre roztierateľný a rýchlo vstrebateľný. Nemastné zloženie zanecháva príjemný ochranný film na pokožke. Môj mladší synček má veľmi citlivú pokožku, starší nemá a toto je úžasná kombinácia pre oboch. Lepší produkt na citlivú pokožku s takýmto ochranným faktorom som ešte nemala.
V kombinácii s ochranným odevom a klobúkom si môžete leto vychutnať plnými dúškami bez starosti a strachu zo spálenia.
Ja som veľmi milo prekvapená a ostávam tomuto produktu verná naďalej.
  • Roztierateľný
  • Rýchlo vstrebateľný
  • Perfektná ochrana nielen pre deti