Sundance Kids roller na opaľovanie, OF 50+, 100 ml

10 skúseností

sundance Kids roller na opaľovanie, OF 50+, 100 ml obsahuje UVA a UVB filtre a poskytuje spoľahlivú, veľmi vysokú ochranu pred spálením. Je vhodný pre obzvlášť citlivú neopálenú detskú pokožku so sklonom k alergiám. Vodoodolné zloženie pôsobí okamžite po nanesení, poskytuje vlhkosť až na 24 hodín a chráni ju tak pred vysušením. UVA + UVB širokopásmový filtračný systém s vitamínom E má dlhotrvajúci účinok proti vysušovaniu pokožky. Pri pravidelnom používaní pomáha chrániť kožné bunky pred negatívnymi účinkami slnečného žiarenia a zabraňuje predčasnému starnutiu buniek pokožky.

Kde kúpim sundance Kids roller na opaľovanie, OF 50+, 100 ml?

#test_dm48

Hodnotenia a skúsenosti so sundance Kids rollerom na opaľovanie, OF 50+, 100 ml

Máš skúsenosť so sundance Kids rollerom na opaľovanie, OF 50+, 100 ml?

Mlieko na opaľovanie

Toto mlieko na opaľovanie s ochranným faktorom 50+ je pre deti úplná bomba. Dostatočná ochrana na malé detské telíčko a to nanášanie je úžasné. Moje deti sú šteklivé, tak to bol na niektorých miestach problém naniesť, ale vtedy som si dala krém na ruky a problém bol vyriešený. Dobre sa nanáša a rozotiera. Malý, praktický a ideálna veľkosť na jedno leto.
  • Praktický
  • Príjemná vôňa
  • Dobre sa nanáša
  • Dobre sa rozotiera
  • Vodeodolný
  • Pre citlivú pokožku
sonkam  3. aug 2024 Overená recenzia

Skvelý opaľovák pre deti

Guličkový roller sa stal našim veľkým kamošom od prvej chvíle. Náš drobec neznáša opaľovacie krémy a stále kričí, že sa nechce "nakrémiť", ale roller používal aj sám a s radosťou. Kým si ním natrel tváričku, ja som ho v kľude mohla nakrémovať celého. Má príjemnú vôňu, ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebe. Tým, že je vodeodolný, je vhodný aj na kúpaliská alebo kdekoľvek k vode.
  • - vôňa
  • - konzistencia
  • - vstrebateľnosť
  • - vodeodolnosť
  • - zloženie
  • - jednoduchá manipulácia pre deti
lussy_s  2. aug 2024 Overená recenzia

Sundance roll-on SPF 50+

Príjemný produkt, deťmi síce obľúbený, avšak ja aj naďalej budem preferovať SPF v spreji - pre mňa je tento variant najviac praktický.
  • - deti si ho obľúbili, natierali sa aj samé
  • - dobrá ochrana proti opáleniu/spáleniu
  • - treba dať pozor, aby sa na neho nezachytili nečistoty
mamamoni  1. aug 2024 Overená recenzia

Roller na opaľovanie - detský

Detský roller na opaľovanie sa veľmi jednoducho nanáša. Guľôčka napomáha zbytočnému plytvaniu a pri deťoch sa po položení na deku nerozlieva. Je vodoodolný a má vysoký ochranný faktor. Je bez vône, resp. len úplne jemne parfumovaný.Na chate pri jazere sa stal medzi našimi deťmi najpouživanejším ,,opaľovadlom".
  • Aplikácia
  • Konzistencia
  • Účinok

Roller na opaľovanie pre deti

Výborná vecička, dieťa sa nespálilo.
  • - dieťa ma sklon k alergiám a roller nám výborne zapasoval
  • - vodoodolnosť - dieťa bolo 9 dni pri vode, takže na jedničku
  • - nemuseli sme čakať, že kedy začne pôsobiť
  • - pekne dlhá ochrana
aeowyn22  30. júl 2024 Overená recenzia

SUN DANCE KIDS 50+

Tento úžasný roller pre deti má SPF 50 +, používa sa na telo aj tvár. Toto Spf je bez alkoholu a bez farbív, bez konzervantov a bez hliníkových solí. Je šetrný k pokožke a je predovšetkým pre deti. Navyše má dlhotrvajúci účinok proti vysušovaniu pokožky. Môžem ho len odporučiť.
  • - vysoká ochrana
  • - rýchla a jednoduchá aplikácia
sofia2013  29. júl 2024 Overená recenzia

Opaľovací roller

Roller na opaľovanie je super. Dobre sa nanáša, má jemnú vôňu, ktorá deťom neprekážala, pekne sa roztiera. Deti sa po nanesení nespálili.
  • Jemná vona
  • Dobre sa roztiera
katarina414  27. júl 2024 Overená recenzia

Na slnku bez obáv

Sundance Kids roller pre nás nie je žiadna novinka. Už roky ho kupujem deťom do škôlky. Super na ňom je, že ho nevylejú a natieranie je zábava, je to malé balenie, ktoré si odnesú v batôžteku aj na výlet. To, čo sa neminie v škôlke, dorazíme na dovolenke. A aj toto testovanie vyšlo tak, že s nami testoval horúce talianske slnko. A výsledok? Naše biele kože ostali bez spálenia 👌🏖️🏝️. A to sme ho nešetrili - morská voda, chlór v bazénoch...
  • jednoduché nanášanie
  • vysoký ochranný faktor
  • vodeodolnosť
  • nevyleje sa
  • na pláži sa na guľôčku nalepil piesok a píling som zrovna nepotrebovala 😁
1 človek považuje za užitočné
mims_28  25. júl 2024 Overená recenzia

Skúsenosti s rollerom

Mladší syn je svetlý typ a hneď na začiatku leta sa spálil a zlúpal. Po testovaní rollera sa konečne opálil bez toho, aby ho slnko spieklo. Nanášanie je príjemné a rýchle a nezanecháva mastné stopy.
maggie20  22. júl 2024 Overená recenzia

Účinný opaľovací krém

Roller na opaľovanie testovali moje deti, ktoré strávia vo vode a na slnku takmer celé letné prázdniny. Dcéra má bledší typ pokožky a svetlé vlasy, preto potrebujem spoľahlivý opaľovací krém, ktorý je odolný voči vode a potu. Tento môžem s kľudným svedomím odporúčať, žiadne spálenie od slnka nebolo. Nebola ani žiadna alergická reakcia.
Vďaka rolleru je nanášanie veľmi jednoduché. Balenie je praktické a nezaberá veľa miesta. Pribalila som ho preto aj synovi na výlet. Kto mohol ale tušiť, že mu otvorený roller padne na prachovú zem?:grinning:
  • vhodný pre deti
  • dlho účinkuje
  • nespôsobuje alergickú reakciu
  • praktické balenie
  • treba dať pozor, aby otvorený roller nepadol na zem