Sundance gél po opaľovaní, 200 ml

11 skúseností

sundance gél po opaľovaní, 200 ml s 90 % Aloe vera má ošetrujúce zloženie s glycerínom a panthenolom, vďaka čomu slnkom spálenú pokožku upokojuje a chladí a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Gél sa ľahko rozotiera a rýchlo sa vstrebáva, bez zanechania mastného povlaku.

Kde kúpim sundance gél po opaľovaní, 200 ml?

#test_dm48

Hodnotenia a skúsenosti so sundance gélom po opaľovaní, 200 ml

Máš skúsenosť so sundance gélom po opaľovaní, 200 ml?
maggie20  8. aug 2024 Overená recenzia

Spálenú pokožku schladil a upokojil

Prvú polovicu letných prázdnin sme strávili väčšinou pri vode a nevyhli sme sa ani spáleniu od slniečka. Gél s aloe vera bol alternatívou k panthenolovým sprejom, ktoré zvyčajne používam. Spálenú a červenú pokožku schladil, upokojil a hojila sa kratšie. Je ale redší, tak treba dávať pozor pri otváraní a nanášaní.
  • schladí
  • upokojuje spálenú pokožku
  • príjemne voní
  • je veľmi riedky

Gél po opaľovaní

Tento gél po opaľovaní môžem len odporučiť. Veľmi príjemne vonia, naozaj chladí a uľavuje aj spálenú pokožku. Používame ho vždy po opaľovaní.
  • Krásne vonia
  • Chladí
  • Uľavuje na spálenej pokožke
  • Príliš tekutý
sonkam  3. aug 2024 Overená recenzia

Gél po opaľovaní

Veľmi dobre hodnotím tento aloe gél. Má síce redšiu konzistenciu, ale na pokožke je príjemný. Má chladivý efekt, príjemné sa rozotiera a skvelo stiahne začervenanie od slniečka. Milo ma prekvapil, že som nemala žiadnu reakciu na tvári po tomto géle, nakoľko väčšinou moja tvár vždy zareaguje na nejaký krém. Je to naozaj skvelý pomocník po dni na slniečku.
  • - chladivý efekt
  • - rozotierateľnosť
  • - stiahne začervenanie
  • - konzistencia

Gél po opaľovaní

Bola som milo prekvapená, vonia veľmi príjemne, jemne. Ľahko sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a nelepí. Využili sme po dni strávenom na kúpalisku a gél krásne upokojil jemné podráždenie od slnka.
  • Príjemná vôňa
  • Ľahko sa rozotiera
  • Po zaschnutí nelepí
agrigento  2. aug 2024 Overená recenzia

Gél po opaľovaní

Využili sme ho celá rodina na dovolenke. Veľmi pekne upokojí pokožku po splnení. Má príjemnú vôňu, nelepí a rýchlo sa vstrebe.
  • Výborné zloženie
  • Jemná vôňa
  • Nelepí
  • Prináša úľavu
  • Príliš tekutý

Super gélik

Využili sme celá rodinka. Krásne schladil a upokojil. Ani najmladší synko po opaľovaní neplakal. V pohode sa rozotieral, deti nepýtali moju pomoc.
  • aj dieťa si ho same natrie
  • schladí
  • príjemný pocti zaniecháva
  • kvalitné zloženie
mims_28  30. júl 2024 Overená recenzia

Sprchový gél

Po opaľovaní super vec - jeho konzistencia, vôňa a chladivosť.
  • vôňa
  • schladi
  • konzistencia
  • rýchla vsiakavosť
sofia2013  29. júl 2024 Overená recenzia

Gel po opaľovaní

Gél sme využili celá rodina, keď sme prišli z kúpaliska. Je úplne super. Pekne sa vstrebe do pokožky, ktorú schladí. Nezanecháva mastný film. Pekná vôňa. Je tekutejší, takže sa dobre roztiera.
  • Chladí
  • Vstrebe sa
  • Vôňa
b_mommy  18. júl 2024 Overená recenzia

Poobedie strávené pri bazéne

Keďže máme tieto dni dosť horúce, bola by škoda nestráviť ich pri vode. Tento gél mi v podstate prišiel veľmi vhod, nakoľko som zistila, že nemám nič po opaľovaní, okrem panthenolu 😅. Testovala som ja - bledá pokožka so sklonom opáliť sa do červena, a dcérka - snedý pigment po otcovi👩‍👧. Gél príjemne ochladí opálené miesto, skutočne nie je lepkavý, ale perfektne sa rozotiera a vsiakava 🤩 (priznám sa, že tu som bola veľmi skeptická, no veľmi milo prekvapil!) Má príjemnú vôňu, ktorá nie je zbytočne prehnaná, ale skutočne jemná. Na záver - tento gél určite odporúčam ako pre veľkých, tak aj pre malých 👍🌟.
  • Perfektná vodnatá konzistencia
  • Rýchlo vsiaka
  • Nelepí
  • Príjemná vôňa
leuska1997  17. júl 2024 Overená recenzia

Super produkt na leto

Vynikajúci sprchový gel, krásne chladí, príjemne vonia, pomôže aj na spálenú pokožku. Hydratuje a upokojuje. Určite odporúčam, hlavne pri pobyte pri vode alebo teraz v lete :)))
e.vacka  1. júl 2024

Môžem iba odporúčať

Tento skvelý produkt mi dnes pomohol pri príliš opálenom chrbáte 😟prijemne chladivý a po prvom natreti nastala úľava..dokonca pomohol aj pri štípancoch od komárov ..odporúčam
  • Chladi, upokojuje, cena