Sundance fluidum na opaľovanie, OF 30, 50 ml

sundance Anti-Age fluidum na opaľovanie, OF 30, 50 ml poskytuje spoľahlivú a vysokú ochranu pred spálením a škodlivým UV žiarením. Je ideálny pre citlivé časti tváre a dekoltu, má zmatňujúci účinok a je vhodný aj ako podklad pod make-up. Ošetrujúce zloženie s obsahom vitamínov a kyseliny hyalurónovej zaisťuje intenzívnu hydratáciu až na 48 hodín. Pri pravidelnom používaní pomáha predchádzať pigmentovým škvrnám a vráskam spôsobeným slnkom.

Kde kúpim sundance fluidum na opaľovanie, OF 30, 50 ml?

#test_dm48

Hodnotenia a skúsenosti so sundance fluidom na opaľovanie, OF 30, 50 ml

Máš skúsenosť so sundance fluidom na opaľovanie, OF 30, 50 ml?
maggie20  5. aug 2024 Overená recenzia

Zabráni spálenej tvári a dekoltu

Moja pokožka je presne ten bledý typ, ktorý od slniečka hneď očervenie a potom zbledne, žiadne karamelovo hnedé opálenie u mňa nehrozí.
Na tvár a dekolt si preto v lete musím dávať pozor aj na bežnej prechádzke, nielen pri vode.
Sundance fluidum na opaľovanie mi celkom pomáha, odkedy ho používam som sa nespálila ani raz. Používam ho aj pod make up. Nemám síce pocit, že by mi pokožku zmatnilo, ale ani ju nenecháva príliš mastnú.
Je v šikovnom malom balení, ktoré vystačí na jedno letné obdobie, takže mi nebude zbytočne stáť celý rok v kúpeľmi na poličke. Odporúčam.
  • Šikovné balenie
  • Ochráni tvár a dekolt od spálenia
  • Zároveň pokožku hydratuje
sonkam  3. aug 2024 Overená recenzia

Anti-age fluidum

Krém má príjemnú konzistenciu, ľahko sa rozotiera. Pre moju mastnú pokožku vhodný veľmi nebol. Po chvíľke používania na tvári som mala pocit, akoby som mala masku na tvári. Vytvoril mi taký mastný filter, ale verím, že pre suchú pokožku by bol vhodný. Skúsila som ho opakovane, ale reakcia sa nezmenila. Má však príjemnú ľahkú vôňu a oceňujem veľmi jeho zloženie a menšie balenie, ktoré nezavadzia ani v taške na opaľovanie.
  • - vôňa
  • - konzistencia
  • - zloženie
  • - balenie
  • - pre mastnú pleť nevhodný, vytvoril mi na tvári mastný filter
vedorka  3. aug 2024

Nie je fluid

Je super, ale iba na suchu pleť. Na zmiesanu ci mastni nie
  • Lacny a ucinny
  • Mastnejsi
lussy_s  2. aug 2024 Overená recenzia

Sundance fluid SPF 30

Veľmi dobré SPF na tvár, ktoré však ocení najmä suchšia pleť. Výhodou je, že nezanecháva biely film ako klasické SPF, avšak pre moju zmiešanú plet je "too-much". Na to, že je to fluid, tak som čakala ľahšiu konzistenciu. Mne sa začala po pár minútach pleť mastiť a na tvári mi to vyslovene už vadilo po dlhšom čase od aplikácie. Avšak nie je komedónny, takže sa mi našťastie žiadne vyrážky nespravili, bolo to čisto iba o mojom nepríjemnom pocite na tvári.
  • pridaná kyselina hyaulorónová
  • nezanecháva biely film
  • nie je vhodný pre mastnejšiu pleť

Výborná ochrana s dobrým faktorom

Toto bolo parádny krémik.Tvár som mala hydratovanú pekne dlhší čas. Môj dekolt je dosť citlivý, takže za mňa palec hore. Obsahuje kopec vitamínov a hlavne kyselinu hyalurónovú.
Verím, že pri jeho používaní mi nevzniknú vrásky po opaľovaní.
  • vysoká ochraná pred spálením
  • super vecička na dekolt
  • ošetruje a chráni
  • kyselina hyalurónová je plus
  • chráni pred vráskami
1 človek považuje za užitočné
gabca1990  1. aug 2024 Overená recenzia

Fluidum sundance

Nad kúpou som uvažovala ešte pred testovaním, lebo nemám rada mastnú tvár. Po testovaní som ale bola sklamaná. Mastnú tvár som mala. Vstrebe sa celkom rýchlo, ale mastný povrch ostane a pri poteni je to ešte horšie. Oceňujem malé balenie do kabelky a veľmi príjemnú vôňu.
  • Malé balenie
  • Mastný film
1 človek považuje za užitočné
mamamoni  1. aug 2024 Overená recenzia

Fluid na opaľovanie

Protivráskový fluid na opaľovanie je rýchlo vstrebateľný, nezanecháva na pleti mastný film, ľahko sa rozotiera a príjemne vonia. Pozitívne hodnotím aj to, že pleť po ňom zostáva vláčna a jemná.
  • Vstrebateľnosť
  • Malé balenie
katarina414  31. júl 2024 Overená recenzia

Starostlivosť a ochrana

Priznávam, že tento produkt by som si pred tým sama nekúpila. Práve toto testovanie mi ukázalo, že je najvyšší čas, keďže mám 35 rokov a ako dobre vieme, slnko napomáha starnutiu pleti. S krémom som veľmi spokojná. Krásne vonia, má príjemnú konzistenciu a zmestí sa aj do kabelky. Okrem UV ochrany obsahuje aj kyselinu hyalurónovú. Myslím, že tento krém sa u nás objaví každé leto a pravdepodobne nie len jeden, keďže si ho obľúbil aj môj muž.
  • zloženie
  • konzistencia
  • UV ochrana
  • balenie
  • cena
denisa0504  30. júl 2024 Overená recenzia

Príjemný

Krém ma milo prekvapil a určite ho budem používať a kupovať aj naďalej. Mám citlivú pokožku, no tento ako jeden z mála mi nespôsobil žiadne problémy v podobe pupáčikov. Spoľahlivo ochránil moju pokožku tváre niekoľko hodín. Používala som ho teraz počas dovoleniek aj pri vode, aj na prechádzkach, v zoo, dinoparku a na záhrade. Veľmi ma potešilo, že sa dobre rozotiera a nezanecháva biele fľaky ktoré treba vmasírovať, takže som pri jeho nanášaní nepotrebovala zrkadlo. Len som sa natrela a nemusela som sa báť, že je niečo vidno.
  • Spoľahlivá ochrana niekoľko hodín
  • Ľahká rozotieratelnosť
  • Praktický do kabelky, vhodný na cestovanie
daska178  30. júl 2024 Overená recenzia

Sundance fluidum na opaľovanie OF 30

Odporúčam. Praktické malé balenie, pekne vonia, rýchlo sa krém vstrebal. Hneď som ho vyskúšala, keď sme sa boli kúpať. Nespálilo ma, čo je veľké plus za tú cenu.
  • Cena
  • Pokožka nie je mastná
mims_28  25. júl 2024 Overená recenzia

Prekvapená, ale milo :-)

Je super, že je tu aj niečo pre staršie ženy. Sundance anti-age milo prekvapil. Je to ľahko roztierateľné mliečko, má príjemnú vôňu a nezanecháva mastnú pokožku. Rýchlo sa vstrebalo, čo je ďalší plus.
  • rýchle vstrebávanie
  • vôňa