Sundance balzam na pery, OF 50, 4,8 g

10 skúseností

sundance balzam na pery, OF 50 vďaka obsahu vitamínu E jemne ošetruje pery. Citlivé pery namáhané slniečkom sú chránené veľmi vysokou ochranou proti UV žiareniu a balzam im dodáva hydratáciu a upokojenie.

Kde kúpim sundance balzam na pery, OF 50, 4,8 g ?

#test_dm48

Hodnotenia a skúsenosti so sundance balzamom na pery, OF 50, 4,8 g

Máš skúsenosť so sundance balzamom na pery, OF 50, 4,8 g?

Sundance balzam

Veľmi príjemný balzam na pery, ktorý je neutrálny (bez vône a chuti) a navyše obsahuje ochranu pred slnkom. Výborný na leto a suché pery (pri bazéne, na bicykel, na pobyt na slnku). Určite odporúčam, nakoľko vždy som zabudla aj na ochranu pier, hlavne na dovolenke pri mori a pery tak aj vyzerali 😬. Určite si ho vezmem aj tam, zmestí sa do každého vrecka,
  • - hydratuje
  • - nezanecháva film
  • - bez vône a chute
sonkam  3. aug 2024 Overená recenzia

Balzam na pery

Tento balzam som používala len na kúpalisku ako ochranu pier pred slniečkom. Nemá žiadnu vôňu, čo ja hodnotím ako plus, nevysušuje pery ale naopak ich hydratuje. Nezanecháva ani nepríjemný mastný filter na perách, takže za mňa odporúčam.
  • - bez vône
  • - hydratuje pery
  • - nevysušuje
  • - nenecháva mastný filter na perách
gabca1990  3. aug 2024 Overená recenzia

Sundance balzam

Tento balzam na pery s faktorom musím len pochváliť. Žiadne suché, červené a popraskané pery po pobyte na slnku na pláži. Fajn zloženie, dávala som aj ho aj 3r dcére. Bez vône, čo je za mňa úplne v poriadku.
  • Ochrana
  • Cena
  • Zloženie

Ochrana číslo 1

Pri troch deťoch a veľkej horúčave pomôcka číslo 1. Balzám krásne ochránil citlivé pery deti aj mňa ako matky. Pery neboli suché, neštípali.
  • vitamín E je veľké plus
  • vysoká ochrana proti žiareniu
  • príjemná vôňa
maggie20  31. júl 2024 Overená recenzia

Neurazil ani nenadchol

Balzamy na pery používam často, pery mi ostávajú začervenané a štípu nielen v zime, ale aj v lete. Vždy nosím nejaký pri sebe v kabelke. Oceňujem, že Sundance balzam na pery obsahuje vysoký OF 50, ale nie je to moja podmienka pri výbere balzamu. Moje pery ošetril a zjemnil rovnako ako tie bez OF. Okrem toho mám radšej voňavé balzamy, tento je úplne bez vône.
Ak budem teda nabudúce pri nákupe v DMke hľadať aj balzam na pery, tento mojim favoritom nebude.
  • OF 50
  • hydratuje a upokojuje
  • bez vôňe
mims_28  30. júl 2024 Overená recenzia

Pomáda

Pomádu vyskúšala dcéra a pekne jej hydratovala pery. Škoda, že sme o nej nevedeli skôr, vzala by si ju aj na dovolenku :-)
daska178  30. júl 2024 Overená recenzia

Sundance balzam na pery

Balzam pekne hydratuje pery. Nemá žiadnu výraznú vôňu, čo je za mna plus 😊. Odporúčam, je cenovo dostupný pre každého.
  • Cena
b_mommy  29. júl 2024 Overená recenzia

Každodenné použitie

Tento balzam na pery je skvelý. Zvyknem balzamy používať namiesto rúžu, no zatiaľ mi boli všetky buď moc mastné alebo naopak sa rýchlo vstrebali, či rozprávaním ošúchali, čiže som musela mastiť každú chvíľu. Tu sa mi to nestalo. Je bez vône i bez chuti, čo niekomu môže prekážať,no inému ulahodiť. Mne balzam osobne vyhovuje.
  • Nelepí
  • Nemastí
  • Hydratuje
  • Nevsiaka rýchlo
  • Bez vône a bez chuti (individuálne)
sofia2013  29. júl 2024 Overená recenzia

Balzam

Balzam pekne hydratuje pery. Nemá žiadnu výraznú vôňu.
leuska1997  17. júl 2024 Overená recenzia

Super produkt, krásne hydratuje a chráni pred slnkom

Super produkt, krásne hydratuje pery hlavne teraz v tom teplom počasí. Chráni pred slnkom, pery sú po ňom jemne hydratované. Za mňa top 🥰.