Sunar mliečna ryžová kaša vanilková

6 skúseností

Sunar mliečna ryžová kaša vanilková je výbornou voľbou pre vašich najmenších, či už hľadáte chutné jedlo na raňajky alebo večeru. S obsahom plnotučného mlieka skvele chutí a neobsahuje žiadny pridaný cukor. Táto kaša je bez lepku a hodí sa ako prvý príkrm pre deti od ukončeného 4. mesiaca.

Kaša má lahodnú mliečnu chuť, ktorú deti milujú. Samozrejmosťou je zloženie bez pridaného cukru¹ pre podporu správnych stravovacích návykov už od útleho veku. Predstavuje tak ideálne riešenie pre rodičov, ktorí dbajú na vysokú kvalitu a pestrý jedálny lístok svojich detí.

¹ Obsahuje iba prirodzene sa vyskytujúce cukry.

Kde kúpim Sunar mliečnu ryžovú kašu vanilkovú?

Hodnotenia a skúsenosti so Sunar mliečnou ryžovou kašou vanilkovou

Máš skúsenosť so Sunar mliečnou ryžovou kašou vanilkovou?
zdenush88  17. sep 2024 Overená recenzia

Prvá kaša 😊

Túto kašu sme mali zaradenú medzi prvými prikrmami. Už vtedy jej veľmi chutila. Vanilkou sa neda nič pokaziť. Chuť je jemne vanilková, ľahko sa rozraba , bez pridaného cukru a z plnotučného mlieka ! Čo viac si môžete priat 😊
  • - príjemná vanilková chuť
  • - vhodná na prvé prikrmy
  • - rýchla príprava
  • - zloženie je super

Testovanie sunar kaše

Testovali sme ryžovú kašu vanilka.
Naša skúsenosť je dobrá.
Kaša mala príjemnú vôňu a aj chuť. Deťom chutilo a určite budeme pokračovať ďalej a vyskúšame aj ďalšie chute, podľa toho ako budú deti rásť.
  • Prijemná vôňa
julik104  15. sep 2024 Overená recenzia

Dobrá, ale pre nás až moc vanilková

Konzistenciou a prípravou opäť kaša nesklamala. No táto príchuť nám až tak nesadla ako ostatné od Sunaru. Prišla nám príliš vanilková a aromatická. Niekomu to ale práveže môže chutiť😊. Dávame preto len 4 hviezdičky. Ryžové kaše synovi chutia celkovo najmenej, čo je vecou chute, nie výroby.
  • Dobrá konzistencia.
  • Rýchla príprava.
  • Príliš vanilková a aromatická pre nás.
hubka51  11. sep 2024 Overená recenzia

Mňam vanilková

Táto kaša má veľmi peknú vanilkovú vôňu. Veľké plus je, že je bez cukru, dobre sa zarába a nerobia sa žiadne hrudky. Synčekovi veľmi chutila.
  • Vôna
  • Konzistencia
  • Bez pridaného cukru

Veľmi príjemná a ľahká kaša

Táto základná ryžová kaša nám doslova zachránila bruško. Celá rodina sme prešli črevnou virózou a táto kaša bola jediné, čo dokázal drobec zjesť. Oceňujem jemnú chuť, ľahkú stráviteľnosť, obsah vitamínov a najmä zloženie. Určite odporúčame malým detičkám od 4.mesiačika.
(5 fotiek)
  • Zloženie
  • Dostupnosť
  • Cena
  • Jemná chuť
  • Variabilita
petra0907  8. aug 2024

Veľmi chutná

Moja dcéra si veľmi obľúbila Sunar kaše. Najviac jej chutila kaša na dobrú noc vanilka a banán a táto vanilková. Určite vyskúšame aj iné príchute
  • Nerobia sa hrudky
  • Chutná