Sunar mliečna kaša s 8 cereáliami jahoda, banán

5 skúseností

Sunar mliečna kaša s 8 cereáliami jahoda, banán ja výbornou voľbou pre vašich najmenších, či už hľadáte chutné jedlo na raňajky alebo večeru. S obsahom plnotučného mlieka skvele chutí a neobsahuje žiadny pridaný cukor. Celozrnné cereálie v kaši sú skvelým zdrojom vlákniny. Obsahuje lepok. Vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca.

Vďaka kombinácii kvalitných cereálií s plnotučným mliekom majú kaše lahodnú mliečnu chuť, ktorú deti milujú. Samozrejmosťou je zloženie bez pridaného cukru¹ pre podporu správnych stravovacích návykov už od útleho veku. Je skvelým zdrojom vlákniny, vitamínov a minerálnych látok. Predstavuje tak ideálne riešenie pre rodičov, ktorí dbajú na vysokú kvalitu a pestrý jedálny lístok svojich detí.

¹ Obsahuje iba prirodzene sa vyskytujúce cukry.

Kde kúpim Mliečnu kašu Sunar s 8 cereáliami jahoda, banán?

Hodnotenia a skúsenosti so Sunar mliečnou kašou s 8 cereáliami jahoda, banán

Máš skúsenosť so Sunar mliečnou kašou s 8 cereáliami jahoda, banán?
zdenush88  17. sep 2024 Overená recenzia

Centrálna kaša

Veľmi dobrá a chutná kaša, dcérke veľmi chutila a čo nestihla dojest mladšia tak si dala staršia 😊 ľahká na prípravu, krásne vonia
  • - ľahká príprava
  • - vyvážená chuť
  • - príjemná jahodová vôňa
  • - malé balenia ( rýchlo sa minie keď sa do toho pusti celá rodinka 😁😂)

Jahodová kaša

Tuto kašičku sme jesť neskúšali, pretože syn mal problémy s alergiou na jahody, tak som sa bála skúsiť. Ale príjemne voní.
  • Príjemná vôňa
julik104  15. sep 2024 Overená recenzia

Príjemná kaša na dobrú noc

Zo skúšaných kaší práve táto konkrétne synovi chutila najviac. Akurát ochutená, veľmi dobrá konzistencia a ľahká a rýchla príprava pred uspávaním. Vydržal po nej spinkať celú noc, odporúčame.
  • Dobrá konzistencia.
  • Príjemná chuť.
hubka51  11. sep 2024 Overená recenzia

Príjemná chuť

Kaša má veľmi dobrú konzistenciu, chuť aj vôňu. Rada som ju kombinovala s čerstvými jahodami. Pre mňa je veľkým plusom, že je bez pridaného cukru a palmového oleja.
  • Bez cukru
  • Super chuť
  • Veľmi dobre sa pripravuje
  • Príjemná chuť

Lahodná cereálna kaša

Túto kašu si obľúbil najmä môj starší synček, ktorý veľmi rád dojedal kaše po drobcovi. Kaša je veľmi ľahká na prípravu, čo sme ocenili aj na cestách a dovolenke. Má vyvážené zloženie a dá sa variovať o ďalšie ovocia. Je príjemne krémová a je ideálna na raňajky, olovrant, či večeru.
(5 fotiek)
  • Rýchlosť prípravy