Sprchovací gél pre bábätká už od narodenia Jack N´Jill

10 skúseností

Pokožka bábätka je prirodzene dokonalá, vzácna a citlivá už od narodenia a preto si zaslúži tú najjemnejšiu starostlivosť. Prírodný sprchovací gél Jack N´Jill je najbezpečnejším a najšetrnejším spôsobom starostlivosti o pokožku bábätka hneď od začiatku. Je hypoalergénny a vhodný aj pre najcitlivejšiu pokožku celej rodiny. Určený pre toto špeciáne obdobie života, keď je tak dôležité vystavovať pokožku len dermatologicky testovaným, prírodným a jemným produktom. Hydratuje a vyživuje vďaka obsiahnutému extraktu zo semien Quinoa, extraktu z kôry kviláji mydlovej a provitamínu B5.

Sprchovací gél Jack N´Jill pre bábätká už od narodenia

Vlastnosti

• nedráždi oči,
  • hypoalergénny,
  • dermatologicky testovaný,
  • vegan,
  • obal z recyklovaných materiálov,
  • bez parabénov, sulfátov, palmového oleja, syntetických vôní a farbív.
Kde kúpim sprchovací gél Jack N´Jill pre bábätká už od narodenia?

Hodnotenia a skúsenosti so sprchovacím gélom Jack N´Jill pre bábätká už od narodenia

Máš skúsenosť so sprchovacím gélom Jack N´Jill pre bábätká už od narodenia?
nikola510  23. máj 2023 Overená recenzia

Sprchovací gél

Vyskúšali sme na oboch a nebol žiaden problém, čo sa týka podráždenia pokožky.
  • Dávkovač
  • Vôňa
  • Konzistencia
  • Veľkosť balenia
Ďakujeme veľmi pekne za krásnu odozvu na náš sprchovací gél BABY WASH. Teší nás Vaša pozitívna skúsenosť s jeho konzistenciou, vôňou, ale tiež balením a veríme, že sa stane každodennou súčasťou vo vašej rodine :-). Budeme veľmi radi, ak vyskúšate aj naše ďalšie produkty Jack N´Jill na starostlivosť o zúbky.
terezka_ms  23. máj 2023 Overená recenzia

Pre celú rodinu už od prvého dňa

Vydarený produkt nie len pred nášho najmenšieho drobca, ale pokojne aj pre celú rodinu. Narozdiel od krému je úplne bez vône a zanechá prirodzenú vôňu dieťatka.
  • Skvelá konzistencia, gélová, dobre sa nanáša
  • Nedráždi, skvelý pre citlivú detskú pokožku
  • Obal z recyklovaných materiálov
  • Prírodné a vegan zloženie
pipojohan  20. máj 2023 Overená recenzia

Sprchový gél od narodenia

Výborný sprchovací gelik. Nie je hustý ako niektoré. Výborne sa nanáša. Pumpička je skvelá pre rýchlejšiu manipuláciu a netreba ho teda stále otvárať. Vôňa je príjemná. Žiadne vyhadzovanie sa na pokožke. Aj moja mladšia dcérka ho používala a veľmi sme boli spokojní.
  • Príjemná vôňa
  • Jednoduché nanášanie
  • Dobrá konzistencia
Ďakujeme veľmi pekne za krásnu odozvu na náš sprchovací gél BABY WASH. Teší nás Vaša pozitívna skúsenosť s jeho konzistenciou, nanášaním, ale tiež balením. Veľkou výhodou je naša pumpička má tiež poistku. Budeme veľmi radi, ak vyskúšate aj naše ďalšie produkty Jack N´Jill na starostlivosť o zúbky.
mro  19. máj 2023 Overená recenzia

Sprchový gél

Dcérka mala od narodenia citlivú pokožku, avšak tento jemný gélik jej žiadne začervenanie nespôsobuje, som nadšená. Dievčatá sa často kúpu spolu a aj staršia dcéra si teda zároveň užije nejaké to penenie. A ja sa už nemusím obávať začervenania. Obal snáď nemusím komentovať, mladšia dcérka sa s nim chce stále hrať.
  • Jemné zloženie šetrné k citlivej pokožke
  • Hravý obal
  • Pumpička pre pohodlné dávkovanie
1 človek považuje za užitočné
Veľmi pekne Vám ďakujeme za krásnu reakciu na náš sprchovací gél BABY WASH. Teší nás Vaše nadšenie a predovšetkým to, že dcérke pomáha svojimi účinkami na citlivú pokožku. Veríme, že si spoločne užijete ešte množstvo príjemných chvíľ pri kúpaní mladšej aj staršej dcérky s Jack N´Jill :-). Budeme veľmi radi, ak spoločne vyskúšate aj naše ďalšie produkty pre starostlivosť o zúbky.
barborkabibi  17. máj 2023 Overená recenzia

Sprchový gél pre bábätkà

Malého 5 mesačného Jurka som umývala čistou vodou, pretože som sa bála akejkoľvek reakcie. Po vyskúšaní sprchovacieho gélu som bola veľmi spokojná. Pokožka môjho bábätka je jemná, vôňa je skôr neutrálna. Očakávala som, že budem cítiť takú originál konkurenčnú vôňu bábätkovskej kozmetiky, ale nepovažujem to za mínus. Práve naopak, bábätko si zachová svoju vôňu, ktorá ako vieme je bezkonkurenčná.
  • Šetrný k detskej pokožke
  • Jemná neutrálna vôňa
  • Pekné balenie
Ďakujeme veľmi pekne za krásnu referenciu na náš sprchovací gél BABY WASH. Teší nás Vaša pozitívna skúsenosť. Krásne ste vystihli jeden z dôvodov, prečo sú naše žlté produkty prirodzene neparfumované. Bábätká tak nádherne prirodzene voňajú, že nie je nutné používať na ich dokonalú pokožku akúkoľvek inú vôňu. Budeme veľmi radi, ak vyskúšate aj naše ďalšie produkty Jack N´Jill na starostlivosť o zúbky.
biankinka  16. máj 2023 Overená recenzia

Baby sprchový gél

Ľahký sprchový gél, dobré pení a zanecháva hladkú pokožku. Príjemná neutrálna vôňa.
  • neutrálna vôňa
  • penivosť
  • po okúpaní hebká pokožka
  • nedráždi
Ďakujeme veľmi pekne za milú recenziu na náš sprchovací gél BABY WASH. Teší nás Vaša pozitívna skúsenosť a tiež to, že vďaka nemu máte hladkú pokožku. Budeme veľmi radi, ak vyskúšate aj naše ďalšie produkty Jack N´Jill na starostlivosť o zúbky.
zuzulienkasv  16. máj 2023 Overená recenzia

Sprchovací gél pre bábätká

Dcérka mala problém po narodení s pleťou, takže testovanie prišlo vhod a všetko sa pekne upokojilo.
  • Ľahké dávkovanie
  • Konzistencia
  • Malé balenie
Veľmi pekne Vám ďakujeme za reakciu na náš sprchovací gél BABY WASH. Teší nás Vaša pozitívna skúsenosť s citlivou pokožkou Vašej dcérky v období keď je tak dôležité vystavovať pokožku len dermatologicky testovaným, prírodným a jemným produktom. Postačí naniesť iba malé množstvo gélu a dôkladne rozmasírovať, vtedy naše 300 ml balenie vydrží veľmi dlho. Budeme veľmi radi, ak vyskúšate aj naše ďalšie produkty Jack N´Jill na starostlivosť o zúbky.
ivka55555  15. máj 2023 Overená recenzia

Perfektný pre bábätká

Používa ho moja 8 mesačná dcéra, perfektné zloženie pre najmenšie detičky.
(5 fotiek)
  • Hypoalergénny
  • Dizajn balenia a recyklovateľný obal
  • Textúra
  • Zloženie
  • Vôňa
Ďakujeme veľmi pekne za krásnu referenciu na náš sprchovací gél BABY WASH. Teší nás Vaša pozitívna skúsenosť s Vašou 8 mesačnou dcérkou. Budeme veľmi radi, ak spoločne vyskúšate aj naše ďalšie produkty Jack N´Jill na starostlivosť o zúbky.
petulka51  15. máj 2023 Overená recenzia

Sprchový gél

Sprchovací gél má príjemnú konzistenciu a ľahko sa aplikuje pumpičkou, čo je za mňa veľké plus. Keďže mám doma malé bábätko je výhodou, že je vhodný hneď od narodenia. Nezanechal žiadnu reakciu.
  • Ľahko sa nanáša
  • Je od narodenia
  • Jemný k pokožke malých bábätiek
  • Hypoalergénny
  • Aplikácia pumpičkou
  • Malé balenie
Veľmi pekne Vám ďakujeme za reakciu na náš sprchovací gél BABY WASH. Teší nás Vaša pozitívna skúsenosť s citlivou pokožkou malého bábätka. Čo sa týka veľkosti balenia, postačí naniesť iba malé množstvo gélu a dôkladne ho rozmasírovať po celom telíčku. Vtedy naše 300 ml balenie vydrží naozaj dlhú dobu. Budeme veľmi radi, ak vyskúšate aj naše ďalšie produkty Jack N´Jill na starostlivosť o zúbky.
mims_28  14. máj 2023 Overená recenzia

Gélik

Príjemný pre pokožku :-)
  • -hypoalergénny
  • -prijemná jemnučká vôňa
Veľmi pekne Vám ďakujeme za reakciu na náš sprchovací gél BABY WASH. Teší nás, že je príjemný pre pokožku Vášho bábätka. Budeme veľmi radi, ak spoločne vyskúšate aj naše ďalšie produkty Jack N´Jill na starostlivosť o zúbky.