Hodnotenia a skúsenosti so službami

Máš skúsenosť so službami?

danamatuskova  16. nov 2024

Podvodníci

30.9.2024 som objednala tovar a do dnes 16.11.2024 ho nemám. Chvála Bohu sa nejedná o vysokú sumu ale varujem každého, kto by chcel objednať niečo u tejto firmy. Dnes som sa náhodou dostala k zoznamu podozrivých internetových obchodov a čuduj sa svete: rayray.sk je medzi nimi!

b2msk  11. nov 2024

123 Dopyt Vyjadrenie Pobočky

Dobrý deň prajem všetkým.

Rád by som sa za spoločnosť B2m Slovakia oficiálne vyjadril k nespokojným zákazníkom služby 123 Dopyt.

Pre začiatok by som rád objasnil niektoré "obvinenia" a zavádzajúce informácie ktoré čítam na adresu našej služby. Ku niektorým sa vyjadrujem aj za stranu CZ.

1. Neaktuálne dopyty - Dopyty sú zadávané reálnými dopytujúcimi zákaznikmi - Dodávaťel ktorý si službu objedná obdrží odomknutý prístup ku kontaktom a dopytom na stránke a zároven sú mu zasielané dopyty mailom na základe klučových slov podla jeho oboru podnikania a aktuálneho kraja posobenia.
2. Rozposielanie faktúry po telefonáte bez súhlasu objednávky - Táto informácia je bohužial zavádzajúca nakoľko je možné zmluvu uzavrieť len distančným sposobom ktorému podliehajú nasledujúce faktory ( Monitorovaný hovor, predmetom hovoru je objednávka ktorá je závazná a jasne vám operátor definuje čo objednávate a bez vysloveného súhlasu sa žiadna faktúra vystaviť nemože. Pre tento účel je k dispozícii možnost si vypočuť telefonát aj na adrese našej pobočky či už slovenskej alebo českej.
3. Využívanie slovenskej domény - 123 Dopyt má pobočky v CZ aj jednu SK
4. Neakceptovanie odstúpenia - Podmienky odstúpenia od zmluvy sa líšia nakoľko sa nejedná o zmluvu o spotrebnom tovare kde vie spotrebitel odstúpit do 14 dní bez udania dovodu, ale distančnú zmluvu medzi dvomi podnikateľskými subjektami. Je možné vidieť tieto podmienky ešte pred objednávkou služby sú dostupné na webe 123 Dopyt.
5. Faktúra je vystavená až po výslovnom súhlase zákaznika (Áno Súhlasím) - Zmluva sa uzatvára distančným sposobom, inak naša služba objednať ani nejde týmto vyvraciam mýty o zaslaných mailoch bez súhlasu.
6. Uzatváranie na RČ - Jedná sa opäť o zavádzajúcu informáciu - kedže pri uzatváraní zmluvy je potrebné vaše IČO.
7. Vymáhanánie nezaplatenej faktúry/ Postúpenie na inkasné oddelenie - Faktúra ktorá je po splatnosti je dotazovaná osobou na to určenou z retenčného/storno oddelenia a vždy je vymáhaná len ak bol súhlas osoby udelený a FA je po splatnosti. Pred vymáhaním je vždy zákaznik oboznámený ešte s alternatívnym riešením platby FA. Následne ak sa stretávame s negatívnymi reakciami ktoré vylučujú akúkoľvek ochotu spolupracovať, je systémom zákaznik upozornený kým prejde k vymáhaniu.
8. Šmejdi, klamári, mafiánske jednanie - Veľmi rád by som oboznámil zákaznikov že operátor nieje povinný znášať negatívne poznámky, urážky a ani vyhrážanie zákaznika - preto je nastavený na zdvorilé ukončenie hovoru. Sme ľudia a ako ľudia by sme sa mali aj správať

Ďakujem všetkým za príspoevky do diskusie a som otvorený odpovedať na akúkoľvek reakciu v prípade potreby ma kontaktujte do správy a ja sa vám viem ozvať.

mirkod  11. nov 2024

Skúsenosti s 132dopyt (B2M.cz)

Moja skúsenosť. Našiel som ich na nete. Skontaktoval som sa s nimi. Po telefóne sa mi pani vysvetlila, že ak chcem vedieť podrobnejšie o ich ponuke, je potrebná moja registrácia.
Všetko znelo dôveryhodne. Pani si vyžiadala moje rodné číslo, príliš som sa nesústredil na telefonát a rodné číslo som povedal. O tri dni som si prečítal email kde som už mal záväznú objednávku a faktúru na 365€.
Okamžite som im volal, že som bol uvedený do omylu a registráciu nepovažujem za záväznú objednávku. Pomerne arogantne mi povedali, že je to záväzné a musím zaplatiť.
Poslal som im písomné odstúpenie od zmluvy. Žiadna reakcia, len samé telefonáty, že mám po splatnosti a musím zaplatiť. Ich službu som neaktivoval ani som ju nevyužíval.
Keď mi volá niekto z Čiech, požiadam ich aby so mnou komunikovali v mojom rodnom slovenskom jazyku. Potom mi volá jedna skutočne arogantná drzá žena. Tá mi povedala do telefónu, že "ja vám to poviem jasne - vy tú faktúru zaplatíte !" To som už nevydržal a zrušil som telefonát.
Do teraz som nezaplatil. Posledný email mi napísali že to ide na vymáhanie.
Písal som na obchodnú inšpekciu. Tam som dostal odpoveď že nie som spotrebiteľ, lebo je zmluva na ICO. Tam sa nevzťahuje spotrebiteľský zákon, ale obchodný zákonník. Poradili mi, aby som sa obrátil na úrad na ochranu osobných údajov. Teraz čakám na odpoveď.

Uvítam kontakt na osoby s podobnými skúsenosťami s touto firmou.

pavlina000  7. nov 2024

Spokojnosť

Manžel so synom robí elektroinštalačné práce , ja riešim papiere a marketing.
My sme so službou nakoniec nemali problém. Bola som voči tomu skeptická, keď ma viackrát oslovili, ale nakoniec sme sa rozhodli vyskúšať to na ten 1 rok.
Nehovorím, že mi chodili len 100% zákazky, asi polovica bola špekulantov , ale nemôžem povedať, že sme sa s nikým na ničom nedohodli.
Ešte nám to beží, máme to asi do marca a ešte sa o tom s manželom porozprávame, že či to predĺžime alebo nie,

minka11  7. nov 2024

!!! neodporúčam !!!

Internetový obchod píše že má všetko na sklade a rýchle dodanie no pravda je opak. čakám vyše 30 pracovných dní na hračky pre deti ktoré už nestihli prísť do oslavy. Žiaľ som si neoverila recenzie stránky. Snáď sa poučia iný na mojej chybe. Požiadala som o vrátenie peňazí a čakám odpoveď. :rolling_eyes::rolling_eyes::angry:

tb2file  7. nov 2024

Reakcia na Marara

Dobrý deň Marara. Chcel by som reagovať na váš príspevok. My máme skúsenosti s týmto

Musím však povedať že niesú úplne negatívne oproti rokom dozadu. Tým ich nechcem hájiť samozrejme, Ono sa mi zdá že Slovenský Dopyt alebo ako to povedať má zrejme vlastnú pobočku asi nejakú alebo to prebral niekto netuším. Pán neviem jak sa volal už si nepamätám... komunikačne akoby otočka o 180 stupňov oproti rokom dozadu. Taký fakt znel seriózne....
dopyty nám chodili pred pár rokmi v rámci firmy avšak sme to odmietli tento krát zaplatiť kôli finančným výdajom a odvolali sme sa. Človek s ktorým som volal mi vysvetlil ako to u nich vlastne funguje čo som bol absolutne v šoku že je ochotný sa baviť.
Nakoniec som sa s ním dohodol že nám vie faktúru akoby zredukovať a predlžiť splatnosť vysvetlil mi aj že keď to uzatvárajú na diaľku tak bez súhlasu ktorý vačšina ludí udelí nejakú faktúru ani neposielajú. Pán znel rozumne informoval ma aj o spomínanom vymáhaní ktoré je vraj už krajným riešením. Prebral som to s kolegom a kedže nám to chodí tie dopyty sme povedali že to zaplatíme za tu zníženú cenu, myslím že za 3 dni už sme prvé zákazky mali v schránke a napopdiv to nebol spam.
Tak som sa chcel podeliť aj o tú druhú stranu mince.
V rámci firmy sa hýbem už stavebníctvom dlho a dopyt poznáme, takže aj keď ma tu mnohí ukameňujú nám to funguje, problémy boli len roky dozadu keď starý majiteľ kúpil nejaký kredit či čo to bolo a keď sme zistili že to platíme za to čo urobíme tak sme sa s nimi hádali s Prahou a majitel bol vymáhaný

lubos020  7. nov 2024

Moje dopyty

Tak aj mňa začali bombardovať vystavili mi fakt na 460 e nato som im povedal ze im to neuhradím nakoľko mi neurobili žiadnu službu tak som sa rozhodol ze podám na ných žalobu bolo by dobre keby nás bolo viacej tak kľudne mi píšte

62017  5. nov 2024

Skúsenosti s mojedopyty.sk

Všetko čo sa napísalo nižšie úplne súhlasí. Neseriózna firma, odstúpili sme od zmluvy uzatvorenej telefonicky do 2 dní. Vôbec to neakceptovali. Žiadala som zaslať telefonickú nahrávku hovoru. Odkázali ma na osobné vypočutie v sídle spoločnosti ( v Prahe). Každý deň vyvolávali z rôznych čísiel, zbytočne som si čísla blokovala, i tak volali z blokovaného čísla. Nakoniec som na telefonáty a emaily prestala reagovať. Nikdy som sa na účet neprihlásila a nevyužila ich službu. Mám za, že služba poskytnutá nie je o čom som ich tiež informovala. Keď som prestala reagovať ja, našli si manželovo číslo a email a vypisujú jemu. Dnes mu dokonca prišiel email, že svoju pohľadávku postupujú vymáhačskej spoločnosti. V žiadnom prípade nezaplatím.

kris_tian_98  24. okt 2024

Rovnaká skúsenosť s vymáhaním po odmietnuti

Už sú aj na mojedopyty.sk. Mám rovnakú skúsenosť. Cez telefonat mi nepovedali všetko a ked poslali obchodne podmienky s fakturou tak som napisal ze nemam zaujem a uz to zacalo. Aj ked som im napisal ze som v prave tak stale si trvaju na zaplateni.

klopka26  22. okt 2024

Stále sa vyhrážajú vymáhaním nezaplatenej faktúry

Nás bombardujú už niekoľko mesiacov rôznych čísel, že naše dajú na vymáhanie za nezaplatenú faktúru. Je to nepríjemné nič sme a nimi nepodpisovali. Aj pri opätovných výzvach aby mi už nič neposielali stále posielajú e-mail. Budem rada ak nás nazbiera čo najviac aby sme sa mohli proti takýto taktikam brániť.

marara  10. okt 2024

Hladam obete Dopytu123, ktore odmietli zaplatit.

Dobry den,
ak mate zlu skusenost s firmou Dopyt 123, v roly ich zakaznika, podobne ako my, prosim ozvite sa mi.
Nas konatel suhlasil s vyskusanim ponukanych sluzieb v telefonickej komunikacii. Nasledne dostal mail so zmluvou, obchodnymi podmienkami a udajmi na aktivaciu sluzby. Do 4 dni sa rozhodol, ze do toho nejde a napisal mail, ze odstupuje od objednavky a sluzbu ani neaktivoval.
Od toho dna tacala seria vyhraznych telefonatov z Dopytu a neskor aj od vymahacskej spolocnosti. Sme stale presvedceni nezaplatit za sluzbu, ktoru sme nevyuzili.
Mate niekto prosim podobnu skusenost? Ako daleko to zaslo? Vie niekto o sudnom pojednavani s touto firmou?
Prosim ozvite sa nam.
Dakujem

durai  30. sep 2024

Aliexpress čínsky podvodníci.

Pred 4 mesiacmi /jún 2024/som si objednal tovar za vyššiu sumu. Tovar nikdy neprišial a už asi ani nepríde. Keď som sa začal dožadovať vrátenia peňazí, odpísali,že tovar príde,aby so čakal. Potom mi napísali, že mi vrátia peniaze na kartu, aby som čakal. tak som mesiac čakal. Teraz mi napísali že nemajú dosť hotovosti,že mi pošlú kupóny s ktorými si môžem objednať iný tovar. Keď som v zúfalstve súhlasil aj s tým, tak mi napísali, že som nedodržal akési časové limity, tak je môj prípad uzavretý. Sú to čínski hajzli zlodejský. Ak máte niekto radu ako to z nich dostanem budem rád.

mimisidy  26. sep 2024

Darček

10.maja sme objednali a zaplatili darček pre dcérku no ešte dnes 26.9.24 ten obchod sa vyhovára že podľa zákona má na všetko čas .je to najhorší ineternetovy obchod v akom som niečo kupoval.
Najlepšie na tom je že stále klamu.
Je zvláštne sa doprosovať vlastným peniazom.
A už viem prečo mi tovar nikdy dodaný nebol lebo tu veľkosť nemal ani themu))

Invia.sk

zuzisimiangel  25. sep 2024

Podvod nad podvod

Last minute. Zľava ktorá sa absolútne nevyplatila. Hotel mal byť 4 hviezdičkový. Úroveň dosahovala sotva 2 hviezdičiek a to som študovala management hotelov, takže viem toto naozaj odborne zhodnotiť. Raňajky stále to isté. Jedna sunka, jedna slama, jeden syr. A nejaké sladké croisanty a müsli. Odporná káva (ja nie som nejaký gurmán, ale toto bolo des). Nedal sa objednať holf board aleb polpenzia. Len objednať podľa ceny jedlo z jedálnička. Žiaľ žiadna chuť a ešte nám to doniesli polosurové.
Dostali sme izbu vedľa zásobovacieho vstupu, takže sme každý de boli zobudení okolo 7:45 prípadne o 4:00 keď prichádzali smetiari. Bazén studený, žiaden program večer. Skapal tam pes. V meste tiež úplne hlucho. Hotel pre dôchodcov….

michal546  23. sep 2024

123Dopyt - podvodnici z ČR

Firma pofidernym a podvodnym sposobom uz len za jeden telefonat rozposiela faktury v sumach radovo 300-400€ lde nalieha na zaplatenie faktur, s tvrdenim ze telefonat je uznany ako distancna forma kupnej zmluvy neakceptuju ziadne odstupenie od zmluvy, hrjsu to len na natlak na ludi ktory podlahnu a proste zaplatia…firma ma sidlo v CR, v podstate len vyuzivaju slovensky domenu na podnikanie, zla komunikacia, zla skusenost, zavadzanie, poslu vam fakturu so zvlastnymi obchodnymi podmienkami, za seba odporucam cim skor ich upovedomit ze nesuhlasite s obchodnymi podmienkami!

Ja som fakturu nezaplatil!!!

levandula7  23. sep 2024

"šmejdi"

Firma funguje hodne pochybným spôsobom, neaktuálne dopyty, potenciálni zákazníci si často na tomto portáli hľadajú iba niekoho, kto im zákazku urobí čo najlacnejšie, cena za ich služby je neprimerane vysoká. Dajte si do google B2M česká televize - vyšla o nich aj reportáž v programe Černé ovce. Väčšinu pozitívnych recenzií na internete si zaplatili. Nedoporučujem.

jpozesky53  13. sep 2024

Objednanie tovaru od Firmi Rayray .sk

Pozdravujem Vas všetkych kupcov od tejto podvodnej Firmi Rayray.sk, 5.7.2024,som zaplatil na učet tejto Firme požadovanu sumu za objednanie tovaru,všetko prebehlo ok potvrdili prijatie penazi a prehlasenie že tovar bude zabaleny a prichystany na odoslanie, dodnes dna nemam tovar a ani peniaze ktore som zaplatil na učet ,ked im pišem tak odpišu uplne blud že tovar je už na ceste,proste suto PODVODNICI a ako čitam neni som sam, A preto už neplatim vopred za tovar.

adriana132  27. aug 2024

Neobjednavať!!!!!

Tovar síce po dvoch mesiacoch prišiel na Slovensko ale prišiel mi aj dopis zo slovenskej pošty. Budem musieť zaplatiť ešte za colné konanie a to nebude lacné... rátam tak 15 € určite. Vôbec sa mi to teda neoplatilo, škoda že som si recenzie neprečítala skôr.

Termálny raj v Nitrianskom kraji

Naše tri dni v termálnom raji

Leto je časom, keď všetci túžime vyraziť k vode, užívať si slnko a jednoducho vypnúť. Tento rok sme sa rozhodli objaviť skrytý poklad Slovenska – Nitriansky kraj, ktorý je právom nazývaný termálnym rajom. A čo sme zažili? Neuveriteľnú kombináciu relaxu, zábavy a blahodarných účinkov termálnych prameňov.

Nitriansky kraj je skutočný raj pre milovníkov termálnych kúpeľov. Vďaka bohatým termálnym prameňom, ktoré majú priaznivé účinky na naše telo, je ideálnou destináciou pre letnú dovolenku či výlet. Nachádza sa tu až 11 termálnych kúpalísk a aquaparkov, ktoré ponúkajú pestré zloženie termálnych vôd, množstvo vodných atrakcií pre malých i veľkých a výborné služby. Stačí si len vybrať či preferujete komornejšiu atmosféru menšieho kúpaliska, pestrú ponuku vyžitia veľkého aquaparku, alebo také kúpalisko, ktoré ponúka z oboch niečo. Alebo si nemusíte vyberať a navštíviť ich viacero, podobne ako my! V jednom kraji, na troch kúpaliskách, za 3 dni! To je Nitriansky kraj – termálny raj, región, ktorý ponúka nespočetné množstvo možností na kúpanie, zábavu a oddych pre deti aj dospelých.

Aby sme si tento zážitok mohli užiť ešte viac, využili sme aplikáciu Quappka. Predstavte si Quappku ako svojho osobného sprievodcu po termálnych kúpaliskách Nitrianskeho kraja, ktorý vám otvorí dvere k rôznym zľavám a výhodám. Po stiahnutí aplikácie a registrácii získate prístup k zľavovým kupónom, ktoré sa menia každé dva týždne. Tieto zľavy môžete využiť na vstupy a služby v termálnych kúpaliskách a aquaparkoch v Nitrianskom kraji.

Hlavnou novinkou v Quappke sú regionálne zľavy pre ubytovaných návštevníkov. Po zadaní názvu ubytovacieho zariadenia a termínu pobytu v aplikácii získate prístup k špeciálnym zľavám na rôzne atrakcie, služby a produkty v regiónoch Tekov a Ponitrie. 10% percentná zľava na vstup do termálneho kúpaliska, 10% zľava na ubytovanie na zámku či v kaštieli, nápoj k obedu zdarma? Super, prosíme si.

Aktivácia zliav je jednoduchá – jedným ťuknutím aktivujete zľavový kupón a pri pokladni sa ním preukážete. Pre správne fungovanie je potrebné mať zapnutú funkciu určovania polohy, pretože zľavový kupón nie je možné aktivovať mimo prevádzky poskytovateľa zľavy. Quappka bola naším kľúčom k tomu, aby sme si užili viac za menej peňazí, a spríjemnila náš pobyt v termálnom raji Nitrianskeho kraja.

Našu cestu sme začali v Poľnom Kesove, kde nás privítal ThermalPark Nitrava. Ak máte malé deti, toto miesto je pre vás ako stvorené. Deti sa vyšantili na tobogánoch, vodnom hrade a oddýchli si na lenivej rieke, zatiaľ čo my sme si užívali benefity termálnych bazénov. O zábavu sa starali animátori a šašo vyčaril deťom balónové zvieratká.

Potom sme sa presunuli do Nesvád, kde sme objavili kúpalisko Thermál Nesvady. Očarilo nás svojou intímnejšou a rodinnejšou atmosférou. Pozor, neznamená to, že tu bola nuda! Práve naopak. Súťaž v pití piva, alko aj nealko nápojov, vyhecovala všetkých hostí. Zatancovali sme si v bazéne s animátorkami. V súťaži v jedení kornútkov sme dokonca vyhrali 4 celodenné vstupy pre celú rodinu. Pri poobednom oddychu v termálnych bazénoch sme si užívali ich blahodarné účinky na organizmus a počúvali živú hudbu miestnych hudobníkov, ktorá dotvárala tú správnu dovolenkovú atmosféru. Deti zažili poriadne pirátske dobrodružstvo na obrovskej nafukovacej lodi so šmykľavkami. Proste super deň. Strávili sme tu pokojné chvíle v termálnych bazénoch, obklopení príjemným prostredím.

Náš výlet sme zakončili vo Vadaš Thermal Resort Štúrovo, v najväčšom termálnom kúpalisku na Slovensku. Osem vonkajších a päť vnútorných bazénov s termálnou vodou je zárukou dokonalého oddychu, ale aj vyžitia pre každého, bez ohľadu na vek. Vybláznili sme sa v bazéne s umelými vlnami, vyskúšali aquazorbing. Na pravú letnú náladu nás naladil DJ so svojimi letnými hitmi. Zaskákali sme si zo skokanských mostíkov, ale aj oddýchli v relaxačných bazénoch. Vyskúšali sme všetky tobogány v tobogánovom parku, ktoré nenudili ani najstarších účastníkov našej expedície termálnym rajom. Tí menší si to užili v detských bazénoch. Vadaš Thermal Resort Štúrovo je rajom pre milovníkov oddychu, ale aj fanúšikov adrenalínu a zábavy.

Nitriansky kraj nás svojimi termálnymi prameňmi úplne očaril. Vieme, že sa sem budeme radi vracať a objavovať ďalšie krásy tohto termálneho raja.

Realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky.

Giovani.sk

tamtamka26  9. aug 2024

Vône mi nesadli

Mala som balenie vzoriek, zo všetkých mi sadla jedine ružová (nejaké Bubble), musím priznať, ze som ju nedávno zacítila aj na oblečení, ktoré bolo v zime odložené. Oleje používam aj naďalej, ale inú značku.