Šampóny MilvaLAB – Laboratory Product

25 skúseností

Nový rad spoločnosti Milva - MilvaLAB predstavuje kozmetické výrobky najnovšej generácie. Vyrábajú sa v laboratórnych podmienkach v malých dávkach výhradne zo surovín s najvyšším stupňom čistoty s využitím maximálneho možného množstva prírodných zložiek. Žiaden z produktov MilvaLAB, ani ich prísady, neboli testované na zvieratách. Výrobky sú vyvíjané a vyrábané s myšlienkou maximálneho účinku prostredníctvom pomalšieho, mäkšieho a jemného pôsobenia. Každý z výrobkov novej série MilvaLAB má jedinečné vlastnosti, alebo vlastnosti, aké iné výrobky dosahujú len zriedka.

Milva Color Protect je špecializovaný šampón, určený na umývanie a profesionálnu starosť o farbené vlasy. Obnovuje ich silu a prirodzený lesk. Zachováva sýtosť farieb na dlhší čas.

Šampón proti strate a rednutiu vlasov pre ženy a Šampón proti vypadávaniu vlasov pre mužov obsahujú zmes aktívnych prírodných zložiek, ktoré urýchľujú mikrocirkuláciu vo vlasovej pokožke o viac ako 50 %, stimulujú vlasové folikuly a urýchľujú aktívnu fázu rastu vlasov. Vypadávanie vlasov sa redukuje a postupne sa zastavuje. Variant pre pánov navyše obsahuje biologicky aktívny kofeín, ktorý obmedzuje alebo úplne neutralizuje škodlivé účinky dihydrotestosterónu, ktorý spôsobuje atrofiu vlasových folikulov.
Šampóny MilvaLAB – Laboratory Product

Fyto šampón pre mastné vlasy so zvýšeným obsahom čistiacich povrchovo aktívnych agentov a špeciálne kontrolovaným pH pre priaznivejší účinok. Reguluje vylučovanie kožného mazu a má sťahujúci a hydratačný účinok.

Šampón Architekt na vlasy a vlasovú pokožku vďaka obsahu MSM (metylsulfonyl-metán) prispieva k obnove kolagénu a elastínu v pokožke. Pridaný bio-keratín vyhladzuje a obnovuje poškodené časti vlasov, dodáva im lesk a hebkosť. Chinín vyživuje vlasové korienky a predlžuje životnosť vlasových folikul.

Hydratujúci šampón s predĺženým účinkom vynikajúco umýva a hydratuje vlasy a vlasovú pokožku s účinkom až 72 hodín po použití šampónu! Upokojuje pokožku a posilňuje vlasové korienky, vyhladzuje a regeneruje poškodené vlasy.

Hĺbkovo čistiaci krémový šampón čistí ťažké tuky, chemické a mechanické nečistoty, ktoré sa nahromadili na vlasoch a vlasovej pokožke.
Šampón proti lupinám Milva
Šampón proti lupinám a Šampón proti lupinám pre mužov sú mimoriadne aktívnymi produktmi založenými na 100% prírodných protiplesňových látkach rastlinného pôvodu. Čistia a hydratujú pokožku vlasov, redukujú svrbenie a zmierňujú nepríjemné pocity. Sú vhodné na odstránenie aj na prevenciu lupín.

Mamičky z Modrého koníka šampóny z radu MilvaLab vyskúšali tiež:

Kde kúpim produkty Milva milvaLab?

Hodnotenia a skúsenosti so šampónmi MilvaLAB – Laboratory Product

Máš skúsenosť so šampónmi MilvaLAB – Laboratory Product?
23lenka  3. okt 2021

Šampóniky pre mňa a manžela

Túto značku sme mali doma prvýkrát, preto som aj rada za možnosť testovania.
Mali sme celkom tri šampóny, pre mňa Moisturizing (ružový) a Hair Architekt (žltý) a pre manžela Antidantruff.
Ako k prvému by som sa vyjadrila k tomu pre mužov.
Manžel mal problémy s pokožkou na hlave. Áno, správne čítate - mal. 😊 Päť rokov nosil preto vlasy na dĺžku 5 mm a to nie preto, že by vlasy nemal, ale nemohol mať dlhé. Nemohol, pretože vždy, ako ich nechal dlhšie, spravili sa mu na pokožke hlavy suché miesta a aj nepekné červené fľaky a to bol dôvod, prečo si nemohol nechávať dlhšie vlasy. Začal používať šampón a už ich má. 😁 On má naozaj vlasy dlhé asi 1 cm a žiadne fľaky a žiadne suché miesta na pokožke hlavy. Konečne môj muž po 5 rokoch nemusí mať „holú" hlavu. On už iný šampón nechce. Určite veľmi pomohol a odporúčam!
Moje šampóny 😊
Ja som mala dva šampóny, ako som uviedla vyššie nazvala som ich „ružový" a „žltý".
Žltý som skúsila ako prvý a asi mi nesadol, nakoľko ma po ňom svrbela pokožka hlavy. Inak šampón krásne vonia a pení. Možno nie je na môj typ vlasov. Ja mám vlasy kučeravé a často namáhané, pretože veľakrát ráno, ako matka, nestíham a jednoducho siahnem po gumičke. Ale testovala som aj „ružový". A ten šampón určite budem kupovať, keď sa tento spotrebuje. Konečne mám vlasy s leskom. A nemusím ich denne umývať. Stačí každý tretí deň. Po tomto šampóne sa dali pekne rozčesať a aj menej padali. Má krásnu vôňu. Určite mi sadol a nechcem meniť.
Moje testovanie hodnotím pozitívne. Manželov problém sa vyriešil. 😊 A ja mám lesklé vlasy aj bez farbenia, ktoré tiež určite dodá lesk. Nechcem si farbiť vlasy len kvôli lesku. Mám šampón, ktorý to vie spraviť. Čiže za mňa moisturizing je fakt dobrý.
  • - príjemná vôňa
  • - krásne pení
  • - dodáva lesk vlasom
  • - vyrieši problém s pokožkou hlavy
  • - jediný len u Hair Architekt, že som mala pocit, že pokožka hlavy bola suchšia a trošku ma svrbela
  • - inak nemám výhrady, treba nájsť správny pre seba
8domcatko888  3. okt 2021

Testovanie Milva

Na toto testovanie som sa veľmi tešila, a keďže moje nároky boli vysoké, testovala som až tri druhy šampónov. Čistiaci šampón mal síce krásnu vôňu, ale vlasy sa po ňom veľmi sukovali a mala som problém ich rozčesať. Šampón proti vypadávaniu a na rast vlasov som si veľmi obľúbila a odteraz ho budem používať pravidelne. Už po prvom týždni začali vlasy oveľa menej padať. A šampón na mastné vlasy mňa najmenej oslovil, keďže mi veľmi nepomohol a vlasy boli po ňom na druhý deň mastné.
  • Cena
  • Dizajn balenia
  • Pomohol proti vypadávaniu
  • Kvalita
  • Zloženie
  • Vlasy sa po ňom sukovali
  • Malé balenie
lienka525  3. okt 2021

Testovanie

Najviac som sa tešila na šampón proti strate vlasov. Ten som aj najdlhšie testovala. Musím ale povedať, že za mňa nie. Pri tomto šampóne som kondicionér dávala dvakrát, ale vlasy som aj napriek tomu mala akoby tvrdé a dokonca mám pocit, že vlasy mi začali viac padať.

Šampón na farbené vlasy a aj mastné vlasy za mňa v poriadku. Vlasy ostali lesklé, a keďže si zvyknem umývať vlasy každý deň, ale deti boli posledný týždeň choré, tak sily na umytie večer už neostalo a vlasy tri dni v kľude vydržali.

Manžel testoval šampón, ktorý čistí a hydratuje pokožku vlasov, redukuje svrbenie a zmierňuje nepríjemné pocity, ale u neho neuspel. Po treťom použití ho hlava začala svrbieť a spravili sa mu suché miesta na hlave, takže hľadáme ďalej nejakú lacnejšiu alternatívu za šampón z lekárne.
  • Vlasy vydržali lesklé
  • Farba sa „pomalšie" vymyvala
  • Nutnosť použiť kondicionér
  • Podľa mňa mi začali viac padať vlasy
  • Vlasy tvrdé po umytí
  • Manžela začala svrbieť hlava a spravili sa mu suché fľaky
monculik  3. okt 2021

Milé MILVA prekvapenia ;-).

Už tým, že som dostala šancu testovať výrobky MilvaLAB, sa to začalo prekvapeniami len tak hmýriť:
1. prekvapenie: Prvotná radosť o prečítaní si internej pošty, že som bola vybraná a idem testovať výrobky, ktorých zloženie je zamerané na prírodné zložky
2. prekvapenie: Po doručení balíčka, ktorého som sa nevedela dočkať som v ňom objavila až tri produkty Milva LAB (Milva Color Protect - šampón na farbené vlasy, Hydratujúci šampón s predĺženým účinkom, Šampón Architekt na vlasy a vlasovú pokožku)
3. prekvapenie: Už po prvom použití stavebného šampónu „architekt" nastala viditeľná zmena v štruktúre vlasov, ľahšie sa rozčesávali a boli aj na dotyk jemnejšie... a po každom umytí som sa tešila na to ďalšie umývanie
4. prekvapenie: Popravde, na toto prekvapenie som si musela počkať 2 týždne, lebo až po tejto dobe som sa odhodlala vyskúšať ďalší šampón a to šampón na farbené vlasy. Nechcela som sa vzdať krásnych vlasov po „architektovi". No nakoniec som zistila, že som sa nemala čoho obávať. Vlasy sú aj po tomto šampóne jemné a pružné a farba krásne žiarivá
5. prekvapenie: No, tak to nastane až po použití hydratačného šampónu. Ak budem mať túto možnosť, tak Vám o tom ešte napíšem.
6. prekvapenie: Bolo, a je pre mňa dosť dôležité a hrá veľkú úlohu pri výbere kozmetiky, či už vlasovej alebo telovej. A to je zistenie, že tieto výrobky sa vyrábajú v laboratórnych podmienkach, v malých dávkach, výhradne zo surovín s najvyšším stupňom čistoty, s využitím maximálneho možného množstva prírodných zložiek.
7. prekvapenie: Žiaden z produktov MilvaLAB, ani ich prísady, neboli testované na zvieratách.

Prajem Vám všetkým, aby ste zažili také príjemné prekvapenia s MilvaLab šampónmi ako ja, Ja už teraz viem, že ostávam Milva šampónom verná aj naďalej ♥.
  • Ľahká rozčesateľnosť vlasov.
  • Viditeľná zmena štruktúry vlasov už po prvom použití.
  • Príjemná vôňa.
  • Chýba mi doplnková kozmetika a to presnejšie kondicionér na doplnenie účinku šampónu.
katlin7  3. okt 2021

Koruna krásy s MilvaLab

Počas testovania som sa snažila skúsiť každý zo šampónov aspoň 2x, pričom Milva na spomenutej stránke ďalej píše, že „Výrobky rady milvaLAB sú vyvíjané a vyrábané s myšlienkou maximálneho účinku, ale nie rýchleho, drsného a agresívneho, ale prostredníctvom pomalšieho, mäkšieho a jemného pôsobenia,” na základe čoho si myslím, že by možno tieto šampóny mohli dostať viac priestoru na skúšanie, avšak som presvedčená o tom, že je k nim potrebné použiť kvalitný kondicionér, ba dokonca kvalitnú ošetrujúcu masku, aby vlasy netrpeli suchosťou. Neviem si predstaviť použiť na vlasy po umytí šampónom MilvaLab čokoľvek prírodné. Myslím si, že by to pre vlasy nebolo dostatočné.
Napriek tomu, že moja vlasová pokožka je mastná, vlasy sú jemné a suchšie kvôli melíru. Milva by preto mohla k šampónom zaradiť aj kvalitné ošetrujúce produkty, s ktorými by bolo testovanie, i používanie ako také, pre vlasy o niečo príjemnejšie. Bez nich to pri týchto šampónoch, aspoň za mňa, nejde.
  • slabšie penenie, čo mám ja osobne radšej ako búrlivú penu, keďže penivosť môže byť ukazovateľom prítomnosti viacerých chemických zložiek, ktoré nie sú veľmi vítané v kvalitnej kozmetike (sulfáty)
  • prírodné fytoextrakty v zložení
  • pocit čistých vlasov aj vlasovej pokožky po umytí
  • v zložení mi chýba niacinamid, ktorý by bol nápomocný pri krotení mazu vlasovej pokožky
  • taktiež chýbajú zložky, ktoré by vlasy okrem vyčistenia aj dodatočne hydratovali (šampón Hair Architekt mi v tomto vyhovoval najviac, obsahoval aspoň keratín) a starali sa o ne
  • moje vlasy tieto šampóny dosť vysušovali, mala som pocit hrubých vlasov a tiež elektrizovali (dôsledok suchého vlasu)
  • obsahujú kontroverznú zložku phenoxyethanol
  • sú umelo parfumované (svieža vôňa)
  • pri dvoch šampónoch mi vypadávali časť uzáveru
b4rbork4  3. okt 2021

Neskutočná hydratácia

S mužom sme mali možnosť vyskúšať 3 výrobky. Moisturizing, Architect a Color Protect.
No a Moisturizing, to je láska na prvé umytie. Vlasy boli hneď po 1. umytí hydratovanejšie, lesklejšie. Cítila som sa ako modelka. Nevýhoda je, že sa mi ale rýchlejšie zamastili. ALE neskôr som to skombinovala s Color Protect a výsledok je úžasný. Color Protect mi sadol na 99 %. Krásne vonia, rozčesávanie aj bez balzamu, čo som pocítila najviac pri tomto Color. Konce mám ale suché, tak tam som neskôr ešte dávala Moisturizing.
Vlasy, môžem potvrdiť, že padajú menej. Čo sa rýchleho rastu týka, ešte posúdiť neviem, ale teším sa na ďalšie výsledky, čo sľubuje pri raste aj Architect.
Muža Milva, zatiaľ veľmi nenadchla, respektíve, on kvalitné vlasy má, len chce rýchly rast a na to je ešte krátky čas na posúdenie.
  • Hydratácia
  • Lesk
  • Menej padajú
  • Vôňa
  • Ľahké rozčesávanie
vierocka1490  2. okt 2021

Skúška šampónov MILVA 😌

Prvé, čo som spravila, keď som balíček otvorila, bolo, že som ich ovoňala. A vôňa neskutočná - krásna. Najviac som sa tešila, ako na moje vlásky bude fungovať šampón proti lupinám, kedže po pôrode s nimi bojujem. A poviem vám, ešte som nemala taký šampón, čo by mi hneď po 1. umytí „vymazal” všetky lupiny. To bolo neskutočné pre mňa. 🤩 A tá vôňa je krásna. Držala sa na vláskoch po celý čas pokým som ich znova neumyla, čo je tak každý druhý-tretí deň. A čo som si tak všimla, nemala som po používaní vašich šampónov mastné vlasy. 🤔
Ďalšie dva šampóniky ma tiež očarili vôňou a tiež mi sadli - jeden je na farbené vlásky druhý výživný.
Šampóny dobre penia.
Žiadne negatívne hodnotenie nemám
  • Penivosť
  • Jedným umytím zmyté lupiny
  • Nemastiace sa vlasy
  • Žiadne som nepostrehla
sailes  2. okt 2021

MilvaLAB za málo peňazí veľa muziky

Testovala som šampóny MilvaLAB a, pravdupovediac, myslela som si, že keď stoja tak málo, asi nebudú nič moc. Doteraz som používala drahé šampóny, keďže mám už 50+, málo vlasov zlej kvality, preto som volila drahšiu alternatívu. Každému šampónu som venovala po 5 umytí a musím uznať, a to podčiarkujem, že ma ohromili. Už pri otvorení ma omámila vôňa, ktorá mi vo vlasoch zostala aj druhý deň, čo sa pri ostatných nedialo. Vlasy mám po nich pevnejšie, pri česaní som si všimla, že mi až tak nepadajú ako predtým. Po melírovaní som mala problém s rozčesávaním, ale po týchto šampónoch som to nepozorovala. Mne sadli a môžem vrelo odporúčať.
  • prekrásna vôňa, ktorá drží aj na druhý deň
  • veľmi lacné šampóny vzhľadom na ich kvalitu
  • praktické balenie aj na cesty
  • výborný uzáver na dávkovanie
  • pení akurát, nie tak, že máš vlasy ako po penovej párty
  • zatiaľ som nenašla
lenka9g  2. okt 2021

Milva u nás

S manželom sme tri týždne testovali šampóny od značky Milva. Šampóny nám Milva vybrala na základe našich zadaných problémov. Manželovi prišiel šampón proti lupinám a mne šampón proti vypadávaniu vlasov a šampón na rýchlo sa mastiace vlasy. Šampóny hodnotíme ako priemerné. Žiadne z našich problémov nezmizli a pozorujeme len mierne až žiadne zlepšenie.

Najprv som používala šampón proti vypadávaniu vlasov. Moje vlasy zažili 3x extrémne vypadávanie, po troch pôrodoch. Teraz mi vlasy vypadávajú pri umývaní a česaní, už nie extrémne, ale stále dosť. Šampón som najprv použila bez masky, ktorú musím vždy použiť, inak je rozčesávanie nočnou morou, ale pre objektívne testovanie som masku vynechala. Ako som predpokladala, vlasy sa nedali rozčesať a po umytí boli krepovité. Pri rozčesavaní mi vypadlo ešte viac ako obvykle. Tento šampón sa nijak nelíšil od iných šampónov, ktoré sľubujú koniec vypadávaniu vlasov, aspoň podľa mňa.

Druhý šampón používam len veľmi krátko, pretože som chcela objektívne zhodnotiť ten prvý, doba testovania trvala 3 týždne a je to krátky čas na to, aby som si všimla zlepšenie. Vlasy si umývam každé tri dni, po použití šampónu od Milva som si vlasy umývala až na štvrtý deň, možno to bola náhoda, možno to bolo šampónom, uvidím pri dlhšom používaní.

Manžel používal šampón proti lupinám. Pokožku hlavy má veľmi suchú. Po trojtýždňovom používaní je vidieť mierne zlepšenie. Zlepšenie zhodnotil aj náš spoločný kaderník. Lupiny nezmizli, ale je ich menej.
  • +konzistencia
  • +dobrá penivosť
  • +príjemná vôňa
  • +cena
  • +menej lupín
  • -mierne až žiadne zlepšenie našich problémov
  • -malé, len 200 ml balenie
kate_cs  2. okt 2021

Ako som testovala šampóny, ktoré som držala v ruke prvýkrát.

O značke Milva som pred testovaním nikdy nepočula.
Mám vlasy dlhšie ako po pás, nefarbené a rýchlo sa mastiace. A tak som doslova roky používala klasiku, žihľavový šampón jednej slovenskej značky a po umytí sprej do mokrých vlasoch na rozčesanie.
Otestovala som šampón “Sebum Control Phyto Shampoo” v zeleno-žltom obale.
Prekvapila ma naozaj veľmi príjemná vôňa. Nič vtieravé a silné. Vlasy vydržali pekné a svieže, klasika, dva dni ako aj pri žihľavovom šampóne. Ale už po prvom použití boli viditeľne jemnejšie, hebké na dotyk a ja som hneď po umytí mala nutkanie si vlasy stále chytať. Bolo to super. Toto ma veľmi príjemne prekvapilo.
Otestovala som aj „Hair Architekt – Constructive Shampoo” teda určený na lesk vlasov a lepšie rozčesávanie.
Čo ma potešilo je, že sa vlasy po ňom nijak výraznejšie nemastili, aj som ich v pohode rozčesala, hoci som okrem šampónu nepoužila nič iné. Ale vlasy zostali po umytí a vysušení tvrdé, nepoddajné a ťažko sa mi s nimi pracovalo.
  • Dostupná cena
  • Veľmi príjemná vôňa
  • Balenie, ktoré vám v kúpeľni nezaberie veľa miesta
  • Šampón na mastné vlasy zanechal vlasy krásne jemné a hebké
  • Šampón na ľahšie rozčesávanie naozaj stačil, nemusela som dávať na vlasy žiaden další prípravok na rozčesávanie
  • Dostupnosť, naozaj neviem kde ich kúpiť v kamennej predajni
  • Šampón na ľahšie rozčesávanie vlasy zanechal tvrdé a nepoddajné
  • Nejde o slovenskú značku kozmetiky
mariadarina  1. okt 2021

Ako dopadlo tesovanie MilvaLAB

V prvom rade musím napísať, že za mňa sú tri týždne veľmi málo na posúdenie účinkov šampónov na vypadávanie vlasov a na rast nových. Môžem ich len porovnať s inými, ktoré som doteraz vyskúšala.
Ja som testovala ružový Šampón proti strate a rednutiu vlasov pre ženy a modrý šampón Architekt na vlasy a vlasovú pokožku.
Dva plusy dostali šampóny hned na začiatku - oceňujem príjemnú vôňu vlasov po umytí, ako aj inovatívne dávkovanie (viď obrázok). No aj tak musím pravdivo napísať, že modrý, Architekt, ktorý som testovala ako prvý, ma osobne trochu sklamal. Mala som s ním podobnú skúsenosť ako s inými prírodnými šampónmi - pocit suchých a akoby „drôtených" vlasov. Takisto sa mi po ňom dosť zle rozčesávali vlasy a na môj vkus málo penil, takže som ho minula viac, ako som zvyknutá pri iných šampónoch. Škoda, že sa ešte nemôžem vyjadriť k dlhodobým účinkom - o šampóne výrobca píše, že „Prispieva k obnove kolagénu a elastínu v pokožke. Pridaný bio-keratín vyhladzuje a obnovuje poškodené časti vlasov, dodáva im lesk a hebkosť." Môžem povedať, že na tej elasticite a hebkosti niečo bude, ale zatiaľ sú to len veľmi jemné náznaky.
Z ružového Šampónu proti strate a rednutiu vlasov som mala lepší dojem. Nebol tam ten pocit tvrdých vlasov a aj o čosi lepšie penil. Rozšesávalo sa mi však po ňom ešte horšie ako po Architekte... Dokonca ani s použitím kondicionéra som nemala také hladké vlasy ako s inými šampónmi. Opäť, bohužiaľ, nedokážem posúdiť informáciu výrobcu, že „o viac ako 50 %, stimulujú vlasové folikuly a urýchľujú aktívnu fázu rastu vlasov. Vypadávanie vlasov sa redukuje a postupne sa zastavuje." Zatiaľ mi po tých troch týždňoch padajú rovnako a rast nových som tiež nezaznamenala... Ale v testovaní budem určite pokračovať, lebo spomínané účinky šampónu by som naozaj potrebovala :-)
Ešte som postrehla príjemný efekt, že mi po šampónoch menej elektrizujú vlasy, ale na druhej strane mi rýchlejšie zmyli farbu, ktorá mi pri iných šampónoch vydržala dlhšie.
Manžel testoval čierny Šampón proti lupinám pre mužov a on si pochvaľoval. Nemá rád zmeny, ale pripustil, že šampón je rovnako dobrý (ak nie lepší) ako ten doterajší. Lupiny sa netvoria a vlasy vyzerajú pevné a zdravé. Za neho spokojnosť bez pripomienok.
(5 fotiek)
  • prírodné zloženie vhodné na časté umývanie
  • príjemná voňa
  • praktické dávkovanie
  • vlasy po umytí neelektrizujú
  • horšie rozčesávanie
  • rýchlejšie zmyl farbu
  • pri Architekte pocit suchých „drôtených" vlasov
marianas  30. sep 2021

MilvaLAB v našej rodine

Šampóny MilvaLAB sme si rozdelili v rodine na testovanie podľa typu vlasov. Ja som testovala Šampón Architekt na vlasy a vlasovú pokožku. So šampónom som bola spokojná, vlasy mám po ňom pekné a príjemne vonia. Mamina skúšala Fyto šampón pre mastné vlasy. Bežne si umýva vlasy každý tretí deň, teraz aj po 5 dňoch boli vlasy pekné. Brat testoval Šampón proti lupinám. Podľa jeho pocitu má menej lupín a sú viditeľne menšie. Počas 3 týždňov testovania sme teda boli všetci spokojní.
  • Vlasy pekné, voňavé, lesklé.
  • Dobre pení aj pri menšom množstve šampónu.
  • Vlasy sa pomalšie mastia.
  • Množstvo lupín a ich veľkosť sa viditeľne zmenšili.
  • Počas 3 týždňov testovania sme nezistili.
marikaheidi  30. sep 2021

Ružový zázrak menom MilvaLab

Som šťastná mama „na tretiu" (mám troch synčekov) a rada skúšam nové, inovatívne, moderné, neznáme všakovaké, onaké vecičky. Celý môj život nosím len rovné, dlhé vlasy a závidí mi ich snáď každý. No mať takú peknú, hustú a zdravú hrivu, to chce veľa trpezlivosti a, samozrejme, starostlivosti. Nie je to až také jednoduché. Raz pri náhodnom prečítaní správy o veľkom testovaní značky MilvaLab som sa rozhodla, že ich rada vyskúšam, ak budem patriť medzi tých šťastlivcov. Popísala som môj terajší problém s vlasmi a verte - neverte, ani ja sama som neverila, že by ma vybrali, aby som skúsila šampóny značka MilvaLab. Vôbec nič som o nich nevedela a ani som ich nepoznala. Teda skúsim...

Môj veľký problém bol enormné padanie vlasov, suchá a svrbiaca pokožka hlavy s lupinami.
Našťastie mi poslali 5 kusov rôznych šampónov a malý ružový zazrak, šampón pre ženy MilvaLab proti strate a rednutiu vlasov. Obsahuje len zmes aktívnych prírodných zložiek. Výsledok stál za to. ♥️
Vypadávanie sa spomalilo a takmer až prestalo.
Ďalšia topka z radu MilvaLab bol šampón proti LUPINÁM, obsahujúci žihľavu, šalviu a môj obľúbený rozmarín. Lupiny sa odstránili už pri druhom použití. Takže testujeme ďalej a ja pevne verím, že s mojím ružovým zázrakom sa mi vráti krásna a hustá hriva.
(5 fotiek)
  • Prijateľná cena
  • Jednoduchá manipulácia
  • Rýchlo mastniace sa vlasy
berry59  30. sep 2021

Pomoc pre moje vlasy s Milva šampón

V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť vyskúšať tieto šampóny. Určite ich odporúčam používať dlhodobo. U mňa testovanie trvalo 3 týždne, a to je pre vlasy ešte krátky čas, aby sa dalo hovoriť o zázrakoch. V každom prípade šampón Milva proti strate a rednutiu vlasov som vyskúšala ako prvý s veľkým nadšením. Určite mi vlasy neprestali vypadávať úplne, ale spozorovala som, že mi vypadávajú menej. Tento šampón som striedala so šampón na hydratáciu, ktorý je vhodný na časté používanie. Zložka bio-keratín vyhladzuje a regeneruje poškodené vlasy.
Môj manžel mal možnosť vyskúšať šampón Milva antidandruff a môžem potvrdiť, že lupiny odstraňuje veľmi efektívne.
  • Prírodné zloženie
  • Štýlový obal
  • Urýchľuje rast vlasov
  • Obsahuje prísadu pre ľahké rozčesávanie
  • Pre mňa trocha málo pení, ale to nieje závada 😉
orsi_h  29. sep 2021

Stačí použiť len šampón pre žiarivé vlasy?

Mám 3 detičky, okrem toho študujem a venujem sa rôznym aktivitám - no starostlivosť o seba a o svoje ženské ja nezanedbávam, práve naopak. Avšak pribúdajúce povinnosti ma naučili optimalizovať dĺžku self-care, zefektívniť procesy a vypichnúť produkty, ktoré sú naozaj vhodné na používanie so super efektom za krátky čas.
Šampón MilvaLAB Hair Architect tieto kritériá rozhodne spĺňa. Prečo ma oslovil? V prvom rade názvom, architektúra je umenie a chcela som naozaj vidieť prestavbu mojich vlasov.

Moje dlhé husté vlasy sú nenáročné, stačí ak si ich každé 2 dni umyjem, vysuším a učešem - sú rovné. A to mi vyhovuje, čo od nich však ešte chcem, aby vyzerali celistvo, zdravo - proste mám rada ten look, akoby som išla rovno od kaderníka.
Väčšinou pre dosiahnutie tohto výsledku použijem šampón + kondicionér + olej na vlasy. Pri testovaní som však používala 3 týždne len šampón a výsledok bol úžasný. Pozrite fotky. :)
Mám rada nude líčenie, trošku líčka, rúž a zdravé vlasy!

Manžel sa tiež zapojil, on testoval Šampón proti vypadávaniu vlasov a šampón proti lupinám.
Manžel je nenáročný, avšak sám uznal že vlasy má "dosť v pohode" po tých 3 týždňoch, lupiny sú pod kontrolou a pochvaloval si neutrálnu vôňu šampónov.
  • stačí použiť šampón, ktorý obsahuje látku na ľahké rozčesávanie
  • vlasy boli celistvé, po usušení som sa cítila ako po návšteve kaderníka
  • šampón pekne pení, ale nedráždi pokožku
  • lesklé vlasy celý deň
  • nepríjemný pocit po opláchnutí, ako keby suché vlasy - po vysušení však už ok
  • zvláštna vôňa
ludka140281  27. sep 2021

Krásne vlasy s Milva LAB

Milvu testujem asi tretí týždeň. Túto značku mám doma 1.-krát.. Je to zatiaľ krátky čas, no bola som zúfalá. Vkladala som do testu veľké očakávania a polovica sa aj naplnila. Vlasy umývam každý druhý deň. Po troch týždňoch vypadávajú o polovicu menej, získali vytúžený lesk, krásne voňajú a vtedy si poviem, že moja koruna krásy ešte nie je stratená, len potrebujem viac času. Šampóny Milva krásne penia, skvele voňajú a pomáhajú, no buďte trpezliví, nie všetko ide okamžite. Najviac si chválim červený na farbené vlasy. Sú hebké, lesklé, lepšie ich rozčešem, čo je u kučeravých doslova zázrak. Vo väčšej rodine ale nevyhovuje malé, len 200 ml balenie, ale určite si ešte dokúpim. Ja teda tieto šampóny odporúčam a som veľmi spokojná. Mne pomohli. Ďakujem a snáď som aspoň niekomu svoju skúsenosťou poradia...❤️
  • Vlasy nádherné, voňavé
  • Perfektný lesk pre vašu korunu krásy
  • Dobre pení
  • Obsahuje bio keratín
  • Prísada na ľahšie rozčesávanie už v šampóne
  • Výživa pre korienky aj vlas
  • Pre väčšiu rodinu dosť malé balenie 200 ml
ja_mi  27. sep 2021

Pre mňa a pre neho 💟

- Šampón na mastné vlasy - pre mňa.
Keďže si umývam každý 2. deň. Teraz mi vydržali až na 4. deň. Príjemne osviežujúco vonia.
Ale nemá na ARCHITEKTa❤.
-Šampón proti lupinám - pre neho.
Manžel chváli. Vlasy ma také silnejšie a lupiny jemnejšie. Pokožka hlavy ustálila.👍
  • Vlasy sú pevnejšie.
  • Menej lupín.
  • Lepšia pokožka
  • Ťažšie rozčesávanie
romca410  27. sep 2021

Prekvapili

Testovala som 3 novinky z radu Laboratory Product a ostala som milo prekvapená.
● Milva Against Hair Loss
Už pri otvorení som si zamilovala vôňou. 😍😍😍 Nemala som veľké očakávania, no musím povedať, že už pri druhom umytí ostalo vo vaní porovnateľne menej vlasov, jednoduchšie sa rozčesávali (nemusela som použiť pol kondicionéru aby som vlasy ako-tak prečesala) a to je naozaj pecka.
●Milva Hair Architekt
Mám problémy so suchými vlasmi náchylnými k lámaniu a tento šampón si s nimi vedel dať hneď rady. Na pohľad aj dotyk sú pevnejšie a silnejšie. Veľká vďaka. 🙏🙏🙏
●Milva Sebum Control Phyto
Aj napriek tomu, že mám po dĺžke suché vlasy pri korienkoch sa mi veľmi rýchlo mastnia. Tento šampón som vyskúšala len raz, no vlasy mi naozaj vydržali skoro celý týždeň bez ďalšieho umytia, čo oceňujem lebo pri starostlivosti o malého syna niekedy mám skutočný problém nájsť čas na umytie vlasov. 🙈

Som skutočne rada, že som sa mohla zúčastniť toho testovania a dopriať mojím vlasom takúto kúru. Určite si ich ešte zaobstarám aj s maskou. Zamilovala som si ich. ❤❤❤
  • Príjemná vôňa.
  • Kvalita za dobrú cenu.
  • Skutočne je vidieť účinok.
  • Nemám žiadne.
konsuelita  26. sep 2021

Milva 👍🏻

Do tohto testovania som išla s veľkými očakávaniami.
Po otvorení šamónu Milva Hair Loss ma milo prekvapila vôňa a penivosť, ozaj stačí málo a pekne pení.
Trošku ma nemilo prekvapilo, že po umytí sa mi zdali vlasy suchšie, ale použitím balzamu to prešlo. Zaručené účinky proti vypadávanii vlasov ešte nemôžem stopercentne ohodnotiť, ale vidím že sú vlasy zdravšie a lesklejšie. Ako bonus je skvelé a praktické dávkovanie. 👍🏻
  • Praktické dávkovanie
  • Príjemná vôňa
  • Penivosť
  • Vlasy sú už na pohľad zdravšie
  • Mierne vysušenie vlasov
tratatundra  14. sep 2021

Milva prekvapila

Popravde, keď som sa chystala vyskúšať šampón Hair Architekt od Milvy, nemala som veľké očakávania. Šampón ale prekvapil. Okrem toho, že ma hneď po otvorení opantala krásna vôňa, šampón sa dobre nanáša a pení tak akurát. Po umytí sú vlasy hebké a príjemné na dotyk. Absolútne nadšenie z efektu lesklých ucelených vlasov bez krepovatenia. Vlasy vyzerajú zdravšie, sú lesklé a vôbec nepôsobia mdlo a sucho a nezdravo, ako tomu bolo doteraz. Navyše obsahuje vraj aj zložku, ktorá podporuje rast vlasov. Jej účinok zatiaľ nemôžem ani potvrdiť, ani vyvrátiť, ale moje očakávania sú veľké. Každopádne, môžem ho vrelo odporučiť. Pre mňa je veľké plus aj, že samotný predajca je veľmi ústretový a rád poradí. Ja mám navyše firmu blízko a môžem si vyzdvihnúť produkty osobne. 🤗
  • Vôňa
  • Okamžitý účinok
  • Zložka na rozčesávanie
  • Stačí ho málo
  • Relatívne nízka cena
  • Mám pocit, že sa mi trošku viac mastnia vlasy
ja_mi  8. sep 2021

Asi som sa zamilovala🥰

Áno do šampónu... Použila som ho zatiaľ len raz, ale ten zázrak.
Moje vlasy sú farbené každý mesiac. Bohužiaľ, šediny. 🤪 Teraz som si dala aj melír. Ale k veci: Suché vlasy z melíru zmizli, sú krásne lesklé. Pružné a hydratované. Áno, po 1 použití...
Často si ich aj žehlím, takže aj to vysušuje..ale teraz som vôbec nemusela. Moje vlasy po umytí boli krásne pevné, a ako keby vyzehlene. Ten kreatín má niečo do seba. 😀
Teším sa veľmi. Isto už nájde v mojej kúpeľni si miesto natrvalo.
  • Lesk.
  • Hydratácia.
  • Pevnosť.
  • Keratín ako od kaderníka
  • Zatiaľ nemá.
simka9956  4. sep 2021

Skúsenosti

Od puberty som si musela hlavu umývať denne.
Žiaden efekt, často mastneli. Vtedy som prvýkrát na strednej škole skúsila Milvu. Nepamätám si presne o aký produkt išlo, ale celkovo mi to po pár mesiacoch používania zlepšilo kvalitu vlasov.
Druhýkrát som siahla po produktoch Milva, konkrétne chinínový šampón a sprej na vlasy, po tehotenstve, kedy mi Milva opäť zachránila moju korunku krásy. 🙂
  • Vysoká kvalita
  • Primeraná cena
  • Nepostrehla som ❤️
edimamija  26. aug 2021

Novinku odporúčam už teraz

Hair Loss som použila ešte len párkrát, ale už teraz môžem povedať, že mi menej padajú vlasy a to je to, prečo som ho chcela vyskúšať.
angie_l  25. aug 2021

Milva šampón

Raz som mala možnosť vyskúšať na moje suché vlasy šampón Milva nevedela som si ho vynachváliť. Stále si ho plánujem objednať, aj celú sadu.
  • Prednosti v hustote,konzistencie a hlavne tie vlasy po ňom
  • Nemám
dominikaschnitzel  23. aug 2021

Milva zachránila moju psychiku po pôrode

Milvu používam pravidelne, zatiaľ sa mi najlepšie osvedčil chininový šampón a sprej. Po pôrode, keď mi vypadávli vlasy, zachránil ma kofeinovy šampón. 👍 Vlasy mi zhustli, pokiaľ teda genetika a existujúce folikuly povolili 😉, ale rastu celkom závratným tempom, aj 30cm ročne.
Po tejto novej kolekcii pokukujem už nejaký piatok, tak by som sa potešila.
  • Pomáhajú rastu, povzbudzujú folikuly k produkcii
  • Krásne voňajú
  • Nemám