Rayray.sk

Predajca oblečenia a rozličného tovaru.

Hodnotenia a skúsenosti s e-shopom Rayray.sk

Máš skúsenosť s e-shopom Rayray.sk?
danamatuskova  16. nov 2024

Podvodníci

30.9.2024 som objednala tovar a do dnes 16.11.2024 ho nemám. Chvála Bohu sa nejedná o vysokú sumu ale varujem každého, kto by chcel objednať niečo u tejto firmy. Dnes som sa náhodou dostala k zoznamu podozrivých internetových obchodov a čuduj sa svete: rayray.sk je medzi nimi!
  • Podvodníci
minka11  7. nov 2024

!!! neodporúčam !!!

Internetový obchod píše že má všetko na sklade a rýchle dodanie no pravda je opak. čakám vyše 30 pracovných dní na hračky pre deti ktoré už nestihli prísť do oslavy. Žiaľ som si neoverila recenzie stránky. Snáď sa poučia iný na mojej chybe. Požiadala som o vrátenie peňazí a čakám odpoveď. :rolling_eyes::rolling_eyes::angry:
durai  30. sep 2024

Aliexpress čínsky podvodníci.

Pred 4 mesiacmi /jún 2024/som si objednal tovar za vyššiu sumu. Tovar nikdy neprišial a už asi ani nepríde. Keď som sa začal dožadovať vrátenia peňazí, odpísali,že tovar príde,aby so čakal. Potom mi napísali, že mi vrátia peniaze na kartu, aby som čakal. tak som mesiac čakal. Teraz mi napísali že nemajú dosť hotovosti,že mi pošlú kupóny s ktorými si môžem objednať iný tovar. Keď som v zúfalstve súhlasil aj s tým, tak mi napísali, že som nedodržal akési časové limity, tak je môj prípad uzavretý. Sú to čínski hajzli zlodejský. Ak máte niekto radu ako to z nich dostanem budem rád.
mimisidy  26. sep 2024

Darček

10.maja sme objednali a zaplatili darček pre dcérku no ešte dnes 26.9.24 ten obchod sa vyhovára že podľa zákona má na všetko čas .je to najhorší ineternetovy obchod v akom som niečo kupoval.
Najlepšie na tom je že stále klamu.
Je zvláštne sa doprosovať vlastným peniazom.
A už viem prečo mi tovar nikdy dodaný nebol lebo tu veľkosť nemal ani themu))
  • Klamu a klamu a vyhovárajú sa na mesačne a 30 dňové čakacie podľa zákona
jpozesky53  13. sep 2024

Objednanie tovaru od Firmi Rayray .sk

Pozdravujem Vas všetkych kupcov od tejto podvodnej Firmi Rayray.sk, 5.7.2024,som zaplatil na učet tejto Firme požadovanu sumu za objednanie tovaru,všetko prebehlo ok potvrdili prijatie penazi a prehlasenie že tovar bude zabaleny a prichystany na odoslanie, dodnes dna nemam tovar a ani peniaze ktore som zaplatil na učet ,ked im pišem tak odpišu uplne blud že tovar je už na ceste,proste suto PODVODNICI a ako čitam neni som sam, A preto už neplatim vopred za tovar.
  • Je to firma ktora zavadza a okrada .
adriana132  27. aug 2024

Neobjednavať!!!!!

Tovar síce po dvoch mesiacoch prišiel na Slovensko ale prišiel mi aj dopis zo slovenskej pošty. Budem musieť zaplatiť ešte za colné konanie a to nebude lacné... rátam tak 15 € určite. Vôbec sa mi to teda neoplatilo, škoda že som si recenzie neprečítala skôr.
  • Slabá komunikácia
  • Tovar objednaný z Číny
  • Clo nebolo v cene.
  • Nevedela som vopred,že bude tovar objednavany z Číny.
  • Dlhá dodacia lehota.
janula132  30. júl 2024

Neobjednavat

Je to obycajny aliexpress
vobec neprislo to co bolo na fotke :(
zuzana934  3. júl 2024

Podvodnici

Podvodnici
kvetoslava2007  31. dec 2023

Podvodníci

Neobjednavajte, zaplatíte a tovar nepríde.3mesiace čakám a nič!!Peniaze mi nechcú vrátiť!!! Údajne som súhlasila s podmienkami že dĺžka dodania vo výnimočných prípadoch môže byť až 365dni!!!

Klamari

Pred 5 mesiacmi som si objednal tovar stále mi neprišiel stále sa vyhovaraju nechcú vrátiť peniaze
  • Nesplnili objednávku
lub58  18. aug 2023 Overená recenzia

Nedodany tovar (vcas) - riesenie

Aj ja som si objednala tovar a nebol mi doruceny do dnes.
Slovenska obchodna inspekcia tu nepomoze, ale pisem skusenost ako postupovat v tomto pripade.
Obchod som 2x kontaktovala mailom, raz som im posielala odstupenie a raz som sa informovala, kedy planuju tovar dorucit, pricom dobu dodania predlzovali. Po dvoch mesiacoch som teda podala reklamaciu na platbu kartou do mojej banky a poskyla som im vsetky maily. CSOB banka moju reklamaciu presetrila a vyhovela mi, peniaze stiahla naspat od obchodnika.
  • Podvodna firma
3 ľudia považujú za užitočné
zuzkl2  24. mar 2023

Nabijacka

Objednala som u obchodníka nabíjačku za 48 eur,platbu potvrdili a tam to skončilo.Ďalší PODVODNÍCI ako aj BONKY