Prostriedok na riad, ovocie a zeleninu FeelEco

18 skúseností

Skvelá účinnosť, ktorá nie je na úkor vášho zdravia ani životného prostredia. Prírodný prostriedok na riad Feel Eco je inšpirovaný kozmetikou, je šetrný k pokožke, ale nemilosrdný ku špine. Môžete ho bez obáv použiť aj na umývanie ovocia a zeleniny.

Nečistoty, ktoré sa totiž nachádzajú na povrchu ovocia a zeleniny nie je možné odstrániť iba obyčajným umytím pod tečúcou vodou. Ako teda na umývanie ovocia a zeleniny s FeelEco na riad? Nie je možné prehliadnuť, že napríklad povrch jablka je mierne lepkavý. Na povrchu ovocia sa totiž nachádza vrstva rastlinných voskov, a i tých umelo nanesených spracovateľom. Tento povrch na sebe zachytáva prach, hmyz, výkaly vtákov a ďalšie nečistoty. Povrch zeleniny je tiež znečistený rôznymi časticami z pôdy. FeelEco na riad je vhodný na umývanie ovocia a zeleniny práve preto, že pomáha aktívne odstraňovať všetky nečistoty z povrchu a pomáha zmyť vo vode nerozpustnú vrstvu voskov.

Umenie výnimočnosti

Vlastnosti

• pre umývanie bez rukavíc - vďaka pH 5,5 nedráždi a nevysušuje pokožku,
  • vyvážené zloženie s glycerínom pomáha starať sa o pokožku vašich rúk,
  • výnimočně účinný na špinu a mastnotu,
  • skvelé výsledky v "tanierových" umývacích testoch,
  • vhodný aj na umývanie ovocia a zeleniny,
  • účinný pri odstraňovaní vosku, špiny, prachu, postrekov a konzervantov z ovocia a zeleniny,
  • dostupný v štyroch veľkostiach balenia: 500 ml, 1 l, 5 l a 10 l.

Za kvalitou Feel Eco produktov stojí silný príbeh

Pri zrode značky FeelEco stál milujúci otec, zakladateľ značky FeelEco, ktorý chcel to najlepšie pre svoju dcéru, ktorá mala citlivú pokožku a klasické produkty na trhu jej nevyhovovali. Hľadal produkty, ktoré by boli šetrné k zdraviu a prírode, súčasne účinné a zároveň finančne dostupné. Pretože také prípravky nenašiel, rozhodol sa ich vyrobiť. Nielen pre svoju dcéru, ale pre kohokoľvek. Zadanie bolo s cieľom vyrobiť najlepší produkt na trhu.

Kde kúpim prostriedok na riad, ovocie a zeleninu FeelEco?

Hodnotenia a skúsenosti s prostriedkom na riad, ovocie a zeleninu FeelEco

Máš skúsenosť s prostriedkom na riad, ovocie a zeleninu FeelEco?
bona1393  9. aug 2024

Feeleco

Môj najobľúbenejší gél na riad. Stačí máličko, vydrží dlho a pekne voňajú :) odporučam
  • Dlho vydrží
  • Pekne pení
  • Pekne vonia
konik_testuje  1. dec 2022

Odstránenie chémie bez chémie

Tento prostriedok na riad je možné úplne s čistým svedomím použiť aj na umytie zeleniny a ovocia. Jemne čistí a nevysušuje pri tom pokožku. Perfektný pomocník v kuchyni v prípade, že chcete ekologicky vyčistiť detský riad. Získal dokonca značku voľby spotrebiteľov v Česku.
  • ekologický – šetrný k pokožke aj prírode,
  • možnosť použitia aj na čistenie ovocia a zeleniny,
  • stačí malé množstvo na umývanie.
luma1  30. nov 2022

Prostriedok na riad a zeleninu

Tento prostriedok ma dostal, chodila som okolo neho ale nikdy som ho (ani neviem prečo) nekúpila. Teraz sa dostal ku mne úplnou náhodou a ja som zistila aký je úžasný. Vôňa perfektná a príjemná. Umyje všetko, či veľmi špinavé alebo mastné. Nepení veľmi, ale vydrží dlho. Stačí z neho dať málo. Som nesmierne vďačná, že som ho mohla skúsiť. Odteraz ma čestné miesto v mojej domácnosti 💕.
  • Perfektná vôňa
  • Výborne umýva aj mastnoty
  • Citlivý k pokožke
pepa1995  28. nov 2022

Účinný na riad, šetrný k rukám

Musím uznať, že tento prostriedok na riad ma veľmi milo prekvapil. Poradí si aj s mastnotou, pripáleninami. Má príjemnú vôňu. Ale za mňa je najväčšie pozítivum, že je naozaj šetrný k rukám. Moje ruky trápia stále ekzémy a suchá koža. No po umývaní riadov s FeelEco je vidno, že vôbec nedáva pokožke zabrať - nevysušuje.
Vytknem len, že menej pení. Ale stačí pridať viac kvapiek prípavku a umyje bezproblémov naozaj všetko.
  • Účinný
  • Poradí si s mastnotou aj pri vlažnej vode
  • Príjemná jemnučká vôňa
  • Šetrní k pokožke rúk
  • Nevysušuje
  • Menej pení
anna98  28. nov 2022

Prostriedok FeelEco na riad

Ďakujem za možnosť testovať produkt FeelEco na riad, /ako píšu vyššie aj na zeleninu/.
Prostriedok som použila na umývanie bežne znečisteného riadu, prípravok je príjemný, stačila malá kvapka prostriedku a vytvorila sa jemná pena. Vôňa je príjemná, nedráždivá. Viem si predstaviť, že by som prípravok používala pravidelne.
  • Konzistencia OK
  • Vôňa Ok
liviak33  27. nov 2022

Prostriedok na riad

Musím priznať, že riad som predtým vôbec neumývala 🙈.
V mojej domácnosti ide umývačka denne. Ale keďže mám malého 9m synčeka, jeho riadiky umývam radšej ručne a tento prostriedok je na to ako stvorený ☺️.
Veľmi malé množstvo vytvorí dostatočnú penu, dobre odmastní a umyje. Zároveň je šetrný k pokožke (na ruke mám atopický ekzém) a nedráždi. Príjemne vonia.
Čo som milo prekvapená, že s ním môžem poumývať aj zeleninu a ovocie, pretože synčekovi varím každý deň.
Takže ja pri ňom určite ostanem 👍.
  • Stačí použiť malé množstvo
  • Pekná vôňa
  • Dobre odmastní
  • Šetrný k pokožke
  • Možno použiť na ovocie a zeleninu
8domcatko888  27. nov 2022

Prostriedok na riad

Naša rodina sa snaží nielen zdravo stravovať, ale aj troška ekologickejšie žiť a tak sme vyskúšali prostriedok na riad a ovocie od tejto značky 😉.
Veľmi milo ma prekvapila a boli sme spokojní. 😉
  • Vôňa nie je veľmi výrazná, ale za to príjemná
  • Veľmi dobre čistí
  • Vhodný aj na ovocie a zeleninu
  • Balenie
  • Pomer ceny a kvality
  • Menej pení
lento  27. nov 2022

Spokojnosť, dlhodobo používam

Som spokojná už 3 roky, neplánujem vymeniť za inú značku. Máme deti citlivou pokožko.
  • Ekologickejšia verzia saponátu.
  • Rozumná cena
  • Vhodný na umývanie ovocia a zeleniny
ladystibs  26. nov 2022

Super čistič na riad

S gélom na riad som veľmi spokojná.
  • Príjemná vôňa
  • Dobre odmastňuje, hoci nerobí veľkú penu ako sme zvyknuté pri iných saponátoch 🙂
  • Nevysušuje mi kožu na rukách
  • Cenovo dostupný
  • Vhodný aj na umývanie ovocia a zeleniny
7bodka  19. nov 2022

Vyborny

Jemna prirodzena vona, ucinny ako iny saponat + vyhoda, ze je eko a pouzivam ho aj na ovocie, obzvlast citrusy, ktore su chemicky postrekovane.
velke, ekologicke balenie
  • eko
  • balenie by mohlo byt este ekologickejsie ako maju napr. nahradne naplne
nikolcerna  19. nov 2022

Používam ho už asi päť rokov.

Som s mím nadmieru spokojná. Odkedy som ho kúpila,tak sa u nás udomácnil a iné produkty nemajú už šancu.
  • Je silný. Stačí iba kvapka a super umýva aj odmadťuje.A aj pekne voňajú. Striedame ich podľa nálady ,alebo ročného obdobia.
  • Nemám nič ,čo by som vytkla aj finsnčne je fostupný a hlavne dlho vydrží.
abetusha  7. nov 2022

Lepšie ako klasické čistiace prostriedky na riady

Ja som vyskúšala kvôli malej na umývanie detského riadu a zostali sme pri ňom.
  • Výborne odmastňuje.
  • Menej mi dráždi kožu na rukách (atopicky ekzém). Umyje a odmastí krásne rôzne povrchy - sklokeramickú dosku, tmavohnedú pracovnú dosku, či lesklý biely stôl.
  • Fľaša väčšieho balania mi vydrží celý rok (samozrejme viac používame umývačku).
  • Požívam aj na citrusy, lebo nemám rada keď pri šúpaní cítim to chemické ošetrovanie.
enigma11  6. nov 2022

Jednoznacne FeelEco

Dlhodobo ( asi tri roky) pouzivam FeelEco. Povodny zamer bol kupit nieco, cim by som vedela detom umyvat ovocie bez toho, aby som mala obavu, cim im to umyvam. Moja skusenost bola velmi pozitivna po vsetkych strankach. Umyva dobre nie len ovocie, ale aj skutocne spinavy riad. A netreba z neho vela. Zaroven ruky nijako netrpia. Kupujem vzdy litrove balenie, co je aj cenovo najvyhodnejsie. Je dobre zainvestovat aj do trosku lepsej hebky a spokojnost urcite bude. Za mna 100 percentna spokojnost. :)))
xena03  2. nov 2022

Výborný pomocník do kuchyne

Používam tento prostriedok asi 2 roky a nemenila by som. Stačí 1 kvapka, účinný a pritom jemný 👍.
skarleta_kaizerova  1. nov 2022

Spokojnost

Používame a sme. Spokojni.
martinka_mmm  1. nov 2022

Veľká spokojnosť

Tento prostriedok používam už niekoľko rokov, som veľmi spokojná. Iné už dlhšiu dobu ani nekupujem. Krásna vôňa, stačí malé množstvo a celkovo dlho vydrží.
kristinka_89  31. okt 2022

Odporúčam

Veľmi jemný ( a to mám extrémne suché ruky), príjemná vôňa (malina, uhorka...). Dosť vydrží, viac ako J....a iné
  • - jemnosť
  • - vôňa
  • - trvácnosť
  • - textúra
  • - ako kedy cena
petra735  31. okt 2022

Hodnotenie

Úžasne to je, používam to už veľmi dlho. Všetkými desiatimi ! Len tak cena je na inej úrovni ....💲💸💵
Ale inak kvalitné a bez chyby 👍🏻😉
  • Je to úžasné
  • Pomáha to