Som mamička dieťatka, ktoré má citlivejšie trávenie a preto prirodzene vyhľadávam produkty, ktoré sú šetrné k brušku. Toto mlieko je špeciálne navrhnuté pre deti staršie ako 6 mesiacov, čo je ideálne pre môjho synčeka.
Obal Cesarbiotiku je s uzatvárateľným, dobre držiacim vekom, aby sa mlieko udržalo čerstvé. Prášok sa ľahko rozpúšťa vo vode bez toho, aby zanechával hrudky alebo zvyšky.
Obzvlášť po pôrode cisárskym rezom oceňujem, že toto špeciálne navrhnuté zloženie je obohatené o náhradu za oligosarcharid materského mliečka a vitamíny na podporu rastu a vývoja našich detičiek. Nebojím sa, že by v ňom niečo chýbalo, považujem ho rovnako ako výrobca za prémiové mlieko.
Od prechodu na Profuturu som zaznamenala u svojho dieťaťa zlepšenie pri procese vyprázdňovania, a vidieť to aj na jeho celkovej pohode. Zdá sa, že po fľaške Nutrilonu je šťastnejší a spokojnejší, čo je pre mňa ako rodiča úľavou. Vrelo odporúčam skutočne čítať výživové údaje mliečok každému rodičovi, ktorý hľadá jemnú a výživnú možnosť pre svoje dieťa. Tu je radosť nachádzať bifidobaktérie a prebiotiká v zložení. Dokonca obsahuje aj rybí olej.
Celkovo som s Nutrilon veľmi spokojná a budem ho naďalej používať, kým si syn bude mliečko žiadať.