Pokračovacie mlieko Sunar Premium

20 skúseností

Sunar Premium 2 a 3 je vyvinutý podľa vzoru materského mlieka a vychádza z viac ako 80 rokov výskumu. Unikátna receptúra obsahuje exkluzívnu kombináciu živín prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku. Vďaka obsahu poctivého plnotučného mlieka a smotany prinášame našim najmenším chuťovo lahodné dojčenské mlieko. V plnotučnom mlieku, ale aj smotane je mliečny tuk prítomný vo forme malých guličiek, ktoré sú v mlieku rovnomerne rozptýlené. Sú obalené špeciálnou lipoproteínovou membránou (MFGM), ktorá je obzvlášť bohatá na esenciálne bioaktívne látky podporujúce správny rast a vývoj dieťaťa. Plnotučné mlieko zaručuje lahodnú chuť, a preto je deťmi veľmi dobre prijímané a majú tak spokojné bruško. Hoci by sa to mohlo zdať samozrejmé, nie každé dojčenské mlieko je vyrobené z plnotučného mlieka!

Vlastnosti

• najlepšia receptúra od Sunaru,
  • z plnotučného mlieka,
  • bez palmového oleja,
  • v praktickej dóze.

Sunar vždy obsahoval po vzore materského mlieka plnotučné mlieko s prirodzeným obsahom mliečneho tuku a teraz vďaka najnovším vedeckým poznatkom a moderným technológiám v spolupráci s tímom svetových odborníkov na detskú výživu sa potvrdzuje, akou je dôležitou zložkou v dojčenskej výžive. Vďaka obsahu mliečneho tuku a ďalším pridávaným významným zložkám ako je napr. prebiotická vláknina GOS vznikla revolučná receptúra dojčenských mliek Sunar, ktorá sa o významný krok priblížila k materskému mlieku.

Pokračovacie mlieko Sunar Premium

Plnotučné mlieko spolu s mliečnym tukom pôsobia v dojčenských mliekach Sunar ako superingrediencia, ktorá:

• je významným zdrojom energie,
  • je dôležitá pre vstrebávanie vitamínov A, D, E a K, rozpustných v tukoch,
  • pomáha k spokojnému brušku,
  • mlieku dodáva lahodnú mliečnu chuť, ktorá nemusí byť zvýrazňovanie pridávaním mliečnych aróm,
  • je zdrojom množstva biologicky aktívnych látok.

Dojčenské mlieka Sunar obsahujú mliečny tuk podľa vzoru materského mlieka vo všetkých svojich radoch. Sunar Premium má ale unikátne zloženie, ktoré významne prispieva vďaka nižšie uvedeným zložkám k rozvoju mozgu, imunity a kognitívnych funkcií:

Mozog - kyselina alfa-linolénová, patrí medzi omega-3 mastné kyseliny, ktoré napomáhajú rozvoju mozgu
Imunita - vďaka obsahu vitamínov * A, C a D prispieva k správnej funkcii imunitného systému
Kognitívne funkcie - železo* významne prispieva k rozvoju kognitívnych funkcií u dieťaťa, navyše prítomný vitamín C zvyšuje vstrebávanie železa v organizme.
Sunar Premium 2 je určený pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca veku, k prikrmovaniu a výžive v období odstavovaní a má byť súčasťou pestrej a vyváženej stravy.

Prečítajte si, ako dopadlo testovanie mamičkami z Modrého koníka:

Dojčenie je pre dojčatá najlepší spôsob výživy. Dojčenská výživa by mala byť podávaná na základe odporúčania pediatra. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch a webových stránkach www.sunar.sk. Uvedené informácie sa podľa zákona nevzťahujú k počiatočnej dojčenskej mliečnej výžive.

Hodnotenia a skúsenosti so Sunarom Premium

Máš skúsenosť so Sunarom Premium?
veron28  11. jún 2023 Overená recenzia

Ako mliečko Sunar Premium 2 prišlo do našej rodiny

Musím sa priznať, že som sa trošku obávala vyskúšať nové mlieko, pretože dcéra takmer od narodenia pila mliečko inej značky. Ale hneď od prvej fľašky dcéra mlieko prijala, nikdy nebol žiaden problém, bruško nebolelo, negrckala a prespinkala celú noc 😊

Tak ako každá matka si potrpím na kvalitnú stravu pre dieťa. Zloženie mliečka Sunar Premium 2 ma milo prekvapilo. Bolo vyvinuté podľa vzoru materského mlieka a obsahuje:
• Vitamin A, ktorý je dôležitý pre správne fungovanie imunitného systému,
• Kyselinu Alfa-linolenovu, ktorá prispieva k rozvoju mozgu
• Vitamin C, vďaka ktorému sa lepšie vstrebáva železo prospešné pre rozvoj poznávacích funkcií dieťaťa
• Prebiotiká, prospešné pre správne fungovanie bruška
• a iné

Neobsahuje palmový tuk, ale mliečne tuky 👍🏼

Mliečko je v praktickej plechovej dóze, kde je vo vrchnáku úchytka na odmerku, vďaka ktorej nehľadám odmerku v mliečku a vždy je po ruke 😉. Taktiež pod vrchnákom sa nachádza praktické zarovnávatko mlieka v odmerke.

Mliečko Sunar Premium 2 si získalo čestné miesto v našej rodine a už sme si kúpili aj ďalšie dózy. Mliečko odporúčame každému hladnemu malému brušku na svete 😍
(5 fotiek)
  • • skvele zlozenie
  • • inspirovane materskym mliekom
  • • neobsahuje palmovy tuk, ale mliecne tuky
  • • prakticka doza
  • • jediny nedostatok, ktory som si vsimla, ze mliecko sa tazsie rozpusta, je potrebne ho dobre pretrepat, cim vzniknu bublinky a treba chvilku pockat, kym vyprchaju.
sandrus121  11. jún 2023 Overená recenzia

Sunar mliečko premium 2

Vyskúšali sme mliečko od sunar premium a môžeme ho len odporučiť iným maminám pre detičky, ktoré sú vyberavé a nechcú hocijaké mliečko. Vždy si dám záležať na tom, aby mala dcérka najlepšiu kvalitu z dostupných výrobkov. Preto sme bez rozmýšľania siahli po sunare. Vieme, že sú osvedčení dlhoročnou tradíciou. Mliečko je veľmi lahodné, ale hlavne nebolí ju z neho bruško a stolica je normálna, nezapeká. Čo je veľký bonus na sunare je, že nezapácha rybacinou po otvorení plechovky. Je krásne krémové a mliečne zasýti bruško. Netreba ho zahustovať. Je perfektné na zarábanie kašičiek. Naša emmča odporúča 👍😊
Pokračujeme v ňom ďalej.
  • -Chutí našej princeznej
  • -Bez palmového oleja
  • -Dobre sa zarába, žiadne hrudky
  • -Zloženie
  • Cena

Tamarka a jej milované mliečko

Moja Tamarka má rok a 8 mesiacov. Keď sa narodila, mala silný reflux, takže pila iba mlieko na predpis nutrilon ar. Po roku už dokázala stráviť aj iné mliečko a prešli sme na sunar. Nebolelo ju po ňom bruško, nevracala a hlavne jej chutilo. Najprv sme mali sunar Bio, potom sme mali sunar Complex a nakoniec sme otestovali sunar Prémium. Musím uznať, že toto mlieko jej chutí najviac, Začala piť mlieko 3 krát denne, pýta si ho často aj po obede keď ide spinkať.
Jediné, čo mi nevyhovuje, je odmerka, s ktorou sa mi ťažko naberá bez toho, aby som rozsypala. Inak je pre mňa Sunar premium najlepšiou voľbou a už budeme kupovať len toto mlieko.
(5 fotiek)
  • Ľahko stráviteľné
  • Nezapácha
  • Prispieva k správnemu fungovaniu im. systému
  • Je bez palmoveho oleja
  • Obsahuje mliečny tuk
  • Prispieva k rozvoju mozgu
  • Odmerka s ktorou sa zle naberá

Testovanie Sunar Premium 2

Mliečko Sunar Premium 2 ma veľmi prekvapilo chuťou a vôňou v praktickej dóze, ktorá sa synčekovi hneď zapáčila. Bola som milo prekvapená, keď mu mliečko hneď na prvý krát zachutilo. Dokonca mu aj sadlo, vôbec negrckal a upravila sa aj stolica. Takže som spokojná aj ja a budem ho odporúčať aj iným mamičkám.
2 ľudia považujú za užitočné
17alexis  8. jún 2023 Overená recenzia

Chutné a voňavé

S dcérkou sme mali možnosť testovať pokračovacie mliečko Sunar Premium 2. Zámerne píšem v plurále lebo aj mne sa z neho občas ušlo. :) Páči sa mi, že odmerka je zabalená zvlášť, je uchytená medzi fóliou a vrchnákom, nie je hodená priamo v prášku ako to býva minimálne pri jednom mlieku inej značky, ktoré mala dcérka prvé mesiace. Mlieko neobsahuje palmový tuk, čo považujem tiež za plus, nakoľko sa mu v rodine snažíme z ekologických dôvodov vyhýbať. Po otvorení dózy ma oviala príjemná mliečna vôňa. Mliečko sa výborne rozpúšťa vo vode, netvoria sa hrudky. Dcérke ho pridávam aj do nemliečnych kaší a tie s ním chutia vynikajúco. Niekto by možno namietal, že stojí trošku viac. Je pravda, že cenovo patrí k drahším, no často naň bývajú rôzne akcie, kedy sa dá kúpiť cca o 3€ lacnejšie. Testovali sme "dvojku" a čoskoro ostaneme verné aj "trojke". Nevýhody som nezaznamenala žiadne. Určite odporúčam.
  • Neobsahuje palmový tuk
  • Kovový obal
  • Oddelená odmerka
  • Netvoria sa hrudky
  • Príjemná mliečna chuť
  • Jemná vôňa
jankahur  7. jún 2023 Overená recenzia

Sunar Premium

Sunar Premium ma prekvapil tým, ako dobre sa rozpúšťa. Netreba dlho čakať, mliečko je raz dva zamiešané a pripravené pre stravníka, ktorý je v čase prípravy samozrejme už hladný 😉. Farba aj vôňa sú príjemné (tiež nie je samozrejmosť pri iných mliečkach). Chutilo aj drobcovi. Oslovilo ma zloženie s mliečnym tukom a hlavne bez palmového oleja. Ten už dávajú takmer všade. Ďalej obsahuje vitamíny pre imunitu, mozog a poznávacie funkcie. Na balení oceňujem výrez na zarovnanie odmerky.
  • Dobre sa rozpúšťa
  • Obsahuje mliečny tuk, látky a vitamíny vyskytujúce sa v materskom mlieku
  • Bez palmového oleja
  • Chutí
  • Cena je adekvátna zloženiu
  • Neviem, či zmenou mliečka, ale niekoľkokrát sme “vygrcli”
  • Pomohla by väčšia dostupnosť v drogériách/reťazcoch
idomi  7. jún 2023 Overená recenzia

Spokojné bruško = spokojné dieťa = spokojná mama

Balenie je veľmi praktické a odolné. Jednoducho sa otvára, zatvára - keď klikne, viete, že je obal správne zatvorený a obsah vám neskončí vysypaný na kuchynskej linke alebo na podlahe. Čo sa teda obalu týka, som spokojná. Jediné, čo mi prekážalo bolo, že sa mi veľmi ťažko dávala dolu fólia pri prvom otvorení mlieka a dlhšie som si musela zvykať na plytšiu odmerku.
A ako vidíte na fotkách, Sunar Premium 3 má aj iné využitie - naše dieťa si z neho spravilo kotúľajúcu sa hračku.
Menšou nevýhodou je cena, pre porovnanie, 800 g mlieka inej značky kúpite za 14,95 €, Sunar Premium 3 má 700 g a stojí 18.95 €.
Čo sa týka mliečka samotného, prekvapilo ma, že umelé mlieko naozaj nemusí smrdieť po tzv. rybacine, má naopak príjemnú jemnú vôňu, rýchlo sa rozpúšťa a nevytvára vo fľaške toľko peny ako iné mlieka. Zo začiatku si malá na mliečko nevedela zvyknúť, z prvých 4 dávok mi ho 3x odmietla, no vychádzala jej vtedy ďalšia stolička, tak neviem objektívne posúdiť, či to bolo mliekom samotným, alebo zúbkami. Potom som dala pár dní pauzu, vyskúšala zas a už s ním absolútne nemala problém, po vypití mliečka sa usmieva, bruško je spokojné, dieťa je spokojné a aj mama je spokojná :)
A na záver - myslím si, že pozitíva Sunar Premium 3 prevyšujú jeho negatíva a ja mám v pláne dávať ho malej aj naďalej.
  • praktické a odolné balenie
  • príjemná vôňa
  • nepení toľko, čo iné mlieka
  • rýchlo sa rozpúšťa
  • dieťatku chutí
  • bez palmového oleja
  • plytšia odmerka
  • vyššia cena
adinaty  7. jún 2023 Overená recenzia

Testovanie mliečka Sunar Premium 3

Mliečko som dala malej cez deň, aby sme skúsili, či bude chutiť, aby večer neštrajkovala. Hneď ako ochutnala, vykríkla jasné mňaaam. Vtedy som vedela, že sa nemusím báť. V noci si vypýtala dva krát toľko, takže naozaj chutí. Za nás obrovská spokojnosť 👏👏
  • Nesmrdí ako klasické mliečka
  • Nepení veľa
  • Výborná chuť
  • Plytká odmerka
weru3ka  6. jún 2023 Overená recenzia

Sunar premium 2 testovanie

Mliečko tejto značky bolo naša prvá voľba hneď, ako nás pustili z pôrodnice.
Mliečko nám hneď sadlo a nemali sme nikdy žiadne ťažkosti.

Aj Sunar premium 2 je skvelé, chutné mlieko, plné vitamínov. Pekne z neho priberáme a tešíme sa zdraviu.
Malej veľmi chutí a fľašku rýchlo vypije.
Praktické balenie s lyžičkou a skvelá rozpustnosť prášku, je tiež veľkou výhodou.
Keď ukončíme 12. mesiac, určite prejdeme na sunar premium 3👍.
Za nás velká spokojnosť.
  • Vôňa
  • Imunita
  • Veľkosť balenia
  • Rýchla rozpustnosť

Testovanie mliečka sunar premium 2

Prechodu na druhé mliečko som sa kvôli problémom, ktoré sme doteraz mali s mliekami, strašne bála. Vďaka testovaniu som však zistila, že zbytočne. Malému mliečko neskutočne chutilo. Môžem potvrdiť, že v porovnaní s mliečkom, ktoré doteraz mal, ho Sunar zasýtil na dlhšie. Dieťa tiež vypilo fľašku ako keby som mu dávala zákusok 🤣. Určite budeme v používaní pokračovať. Prázdna krabička dokonca u nás slúžila ako strašne zaujímavá hračka 🤣.
  • Skvelá chuť v porovnaní s iným UM
  • Ľahko sa rozrába
  • Žiadne hrudky
  • Bábätko zasýti určite viac
mimuska125  6. jún 2023 Overená recenzia

Náš prvý Sunar premium 3

Doteraz sme používali iné mliečko, keďže naša slečna mala od narodenia trošku problém s bruškom a dosť nám zvracala. Na naše prekvapenie Sunar premium 3 jej veľmi sadol, hneď prvá flaška bola za chvíľku prázdna. V testovaní sme ďalej pokračovali a vždy nám všetko pekne vypila až do dna. Takže za našu princeznú maximálna spokojnosť. Chuť mliečka bola výborná a hlavne sme nemali žiaden problém. Mliečko obsahuje veľa vitamínov, je bez palmového oleja, podporuje imunitu a výborne chutí. Za nás môžeme len odporučiť.
  • Obsahuje veľa vitamínov
  • Podporuje imunitu
  • Bez palmového oleja
  • Výborná chuť mlieka
  • Nerobia sa usadeniny na fľaši
marikapt  5. jún 2023 Overená recenzia

Testovanie mliečka Sunar Premium 3

Mliečko Sunar Premium 3 môžeme len odporúčať. Dcérke chutil od prvej fľaše. Nemali sme žiadne tráviace ťažkosti. Krásne vonia a pri zarábani neostávajú žiadne hrudky.
(6 fotiek)
  • Praktické balenie + držiak na odmerku
  • Kvalitné zloženie
  • Krásne vonia
  • Žiadne hrudky
  • Žiadne tráviace ťažkosti
simona_boz  5. jún 2023 Overená recenzia

Testovanie Sunar premium 3

Mliečko synovi sadlo od prvého hltu. Chutí mu a nerobí mu žiadne tráviace ťažkosti, tak sme sa rozhodli, že budeme mlieko kupovať aj naďalej. Oceňujem praktické balenie a aj odkladací priestor na odmerku. Sypķá konzistencia je tiež veľmi super a rýchlo a ľahko sa rozpúšťa. Takže za nás jednoznačne spokojnosť. 🥳
  • Balenie
  • Sypké a ľahko rozpustné
  • Chutilo testerovi
  • Odkladací priestor na odmerku
weronitae  5. jún 2023 Overená recenzia

Výborné dojčenské mlieko

S týmto mliekom som nadmieru spokojná. Pred tým som používala inú značku v premiovej kvalite a musím povedať, že som našla o niečo lacnejšiu alternatívu. Mlieko sa výborne rozpúšťa, jeho chuť je čistá a sladká. Dokonca je toto mliečko najsladšie aké sme kedy skúšali. Z tohto mlieka nemalo bábo žiadne zmeny čo sa týka trávenia, všetko bez problémov. Toto mliečko môžem len doporučiť. Ako plus je balenie v plechovke a odmerka.
  • Sladké
  • Dobre rozpustné
  • Dobré zloženie
  • Žiadne žalúdočné ťažkosti

Elita medzi mliečkami

Mliečko testovala moja veľmi vyberavá láska. Vždy dbám na to, aby mala najlepšiu kvalitu z dostupných výrobkov. Preto sme bez rozmýšľania siahli po sunare. Vieme, že sú osvedčení dlhoročnou tradíciou. Mliečko je veľmi lahodné. Nezapeká,
nebolí ju z neho bruško a stolica je normálna. Čo veľmi oceňujem na sunare je, že nezapácha rybacinou po otvorení plechovky. Je krásne krémové a mliečne, nie odtučnené ako ostatné. A zasýti riadne bruško. Netreba ho zahustovať. Je perfektné na zarábanie kašičiek. Malá z neho pekne napreduje, rastie a priberá tabuľkovo. Kombinácia živín je robená na mieru danému veku. A v neposlednom rade, keď dôjde mliečko do kávy siahame po sunare. Hneď pijem kávičku so smotanou. NECH ŽIJE SUNAR ❤️❤️❤️
(6 fotiek)
  • Lahodné
  • Mliečne
  • Krémové
  • Zasýti
  • Vonia
  • Nehrudkuje sa
  • Výborná rozpustnosť
  • Po viacnásobnom otváraní sa stane, že sa zlomí veko
martina_11  4. jún 2023 Overená recenzia

Výborné, chutné mliečko

Pokračovacie mlieko Sunar Premium 3 testovali moji experti vo veku 1 a 3 roky. Chuť je príjemná, bez pachute. Oceňujem kvalitné zloženie bez palmového oleja a konzistenciu, ktorá nie je príliš hustá ako u niektorých iných značiek a teda pekne prechádza cez cumlík fľaše. Takisto veľmi dôležité pre nás je, že sa dobre rozpúšťa i v studenej vode, keďže nás jednoročný expert od bábätka pije iba studené mlieko :). Úspešne som ho používala aj na prípravu obilninovej kaše. Za jediný nedostatok považujem príliš plytkú odmerku, nedarilo sa mi naberať plne zarovnané odmerky.
  • Chutné
  • Dobre rozpustné
  • Kvalitné zloženie
  • Príliš plytká odmerka
aaalenkak  2. jún 2023 Overená recenzia

Neporovnateľná kvalita

Sunar Premium 3 sme testovali s dvojičkami (12mesiacov). Obom veľmi chutilo, jednoznačne na toto mliečko prejdeme. Presvedčilo ma nielen tým, ako chutilo, ale aj tým, ako ľahko a rýchlo sa rozmiešava bez hrudiek. Chuť je fantastická. U konkurencie cítim výrazný pach "rybiny", čo sa pri Sunare povedať nedá. Otvorene sa priznám, že aj ja som si sem-tam namočila prst do balenia 🙈. Mliečko bolo super aj na prípravu kaší, alebo po primiešavanie do príkrmu. Mliečko sme skúšali počas choroby a obávala som sa, ako deti túto zmenu mlieka prijmú. No už prvá fľaška zmizla bleskovo. Sunar Premium určite odporúčame.
  • - Žiadne hrudky
  • - Ľahko sa rozmieša
  • - Lahodná chuť
  • - Necítiť "rybinu"
  • - Balenie v plechovke s odmerkou, ktorú netreba nikdy hľadať.
somelierka  2. jún 2023 Overená recenzia

Skvelé mliečko Sunar Premium 2

Mliečko našej Emmke hneď veľmi chutilo. Bolo lahodné, nerobili sa vôbec hrčky a vo fľaške nič neostalo, narozdiel od mliečka, ktoré sme mali predtým. Ja som ho tiež ochutnala, aby som zistila, čo to vlastne naša Emmka pije a musím povedať, že malo ozaj dobrú chuť.
Mlieko Sunar Premium 2 u nás vydržalo 8 dní. Minulo sa rýchlo. Balenie obsahuje 700g sušeného mlieka. Dávkovanie je klasické ako u iných mliek - na 30ml prevarenej/dojčenskej vody 1 odmerka sušeného mlieka Sunar premium. Obsahuje kvalitné zložky a vitamíny, ktoré podporujú imunitu najmenších, preto Sunar Premium odporúčame. Za nás je to najlepšia značka mliečka a to ho používam už pri druhom dieťatku. A za to, že naša slečna vypije večer 210ml mliečka a prespí celú noc až do 6:30, vďačíme kvalitnému mliečku Sunar Premium 😍

#recenzia
@konik_testuje
(7 fotiek)
  • Lahodná chuť
  • Rýchla príprava
  • Nič nezostáva vo fľaši
  • Dobre zasýti (malá prespí celú noc )
  • Obsahuje kvalitné zložky a vitamíny na imunitu

Výborné mliečko ,plne živín

Skúšali sme rôzne mliečka, rôzne iné znacky. No SUNAR premium od nás ako môžte vidieť získava 5 z 5 bodov.Nesklamal .
Nie len ,že super drobcovi zasýti bruško , má aj lepší spánok ,chodí okolo plechovky a pýta mliečko. Výborné mliečko pre rast a doplnenie potrebných živín, vitamínov.
  • Zasýti hladné bruško
  • Je ľahko stráviteľné
  • Živiny
  • Zloženie
  • 5 z 5
jaruska_12  10. máj 2023 Overená recenzia

Sunar

My sme doteraz používali Sunar ar 2 keďže sme mali reflux a skúsili sme Sunar premium ako pokračovacie mliečko a malej veľmi sadlo naša Júlia 16m
  • Výživné
  • Chutné