Nechtíkový krém proti zapareninám babylove sensitive

Nechtíkový krém babylove sensitive proti zapareninám (75 ml) ochráni citlivú pokožku vašich detí. Ošetrujúce zloženie s obsahom extraktu z bio nechtíka, s pantenolom a oxidom zinočnatým chráni a ošetruje citlivú a podráždenú detskú pokožku v plienkovej oblasti. Pokožka vášho dieťaťa bude optimálne vyživená a dlhodobo chránená pred vlhkosťou a zaparením.

Kde kúpim nechtíkový krém proti zapareninám babylove sensitive?

Hodnotenia a skúsenosti s nechtíkovým krémom proti zapareninám babylove sensitive

Máš skúsenosť s nechtíkovým krémom proti zapareninám babylove sensitive?
vtaca  21. feb 2022

Lacný a účinný

Krémy každého druhu nám našťastie treba len výnimočne, jeden kvalitný proti zapareninám ale, samozrejme, nemôže chýbať v základnej výbave každej mamičky plienkovaného dieťatka. Konzistencia a zloženie sú výborné a účinné, veľkosť balenia a otváranie mi vyhovuje, a cena je výrazne nižšia oproti podobným výrobkom iných značiek. Osobne ma presvedčil, zostávam mu verná.
  • zloženie
  • neparfumovaný
  • jemná vôňa
  • konzistencia
  • praktické balenie
mirka9636  20. feb 2022

Vynikajúci krém proti zapareninám

Tento krém proti zapareninám používame už dlhšiu dobu, od narodenia bábätka. Takže sme ho ani nemuseli testovať. :). Pre nás je už dávno perfektná voľba. Spĺňa naše kritéria. Sme s ním úplne spokojní, takže ho nemáme dôvod meniť a určite ho budeme používať ďalej. Krém má hustejšiu konzistenciu. Vyhovuje nám aj balenie - veľkosť balenia je dostatočné veľká, aby ste ho nemuseli hľadať po taškách a zároveň nie až taká, aby zaberal veľa miesta. Takisto si vytlačíte množstvo, aké potrebujete. Nie ste tak zašpinený ako od krémov, ktoré nie sú balené v tubách. So zapareninami sme problém nikdy nemali. Zostáva mi veriť, že to bolo aj vďaka tomuto krému. :)
  • Ošetrujúce zloženie s extraktom z bio nechtíka
  • Vyhovuje nám hustejšia konzistencia
  • Balenie v tube
  • Veľkost balenia - akurát
  • Je ho stále málo. :)
tincek12  20. feb 2022

Krém na prdelku

Ja osobne pri prebalovaní syna už od jeho narodenia využívam čistú vodu a plienky. Som zástancom, že pokiaľ netreba, nič navyše nadávam. Keďže radi cestujeme, využívame aj vlhčené obrúsky aj krém proti zapareninám. Neodmysliteľnou súčasťou našej prebaľovacej tašky je aj krém na zapareniny babylove z dm, a preto ma potešila možnosť vyskúšať tento alverde s nechtíkom. Je jemný, jemne vonia, dobre sa rozotiera a je určený aj pre citlivú pokožku. Veľké plus za mňa je, že tiež neobsahuje syntetické látky, pokožku nedráždi a obsahuje Bio mandľový olej a Bio nechtík.
  • Bio mandľový olej
  • Bio nechtík
  • Jemná konzistencia
  • Jemne vonia
  • Určený aj pre citlivú pokožku
dominica_mi  18. feb 2022

Krém babylove na zapareniny

Tento detský krém na zapareniny poznáme asi všetky mamičky z kufríkov. Ja mám pocit, že sa jeho konzistencia oproti asi 3 rokom dozadu velmi zlepšila. Alebo som mala staré vzorky. 😉 Výborne sa rozotiera, skvele chráni detské zadočky aj počas celej noci a tiež veľké plus je spôsob otvárania krému. Som veľmi potešená aj jeho cenou a dostupnosťou na predajni.
  • Výborne sa rozotiera
  • Spôsob otvárania
  • Konzistencia
petranagy  17. feb 2022

Nechtikovy krém babylove

Po x kupovaných a vyskúšaných krémoch na zapareniny má za mňa tento produkt 10 bodov. Momentálne máme obdobie, kedy malej idú zúbky a má nonstop červený zadoček. Nechtikový krém proti zaparenám splnil všetko, čo mal, aj moje očakávania. Som s ním veľmi spokojná a budem sa k nemu rada vracať. Cena zodpovedá kvalite produktu. Krém je hustejší a troška ťažšie sa rozotiera, ale inak nemám čo iné vyčítať. Príjemná vôňa.
  • Praktické balenie
  • Obsah zinku, panthenolu a bio nechtíka
  • Príjemná vôňa
  • Ťažšie rozotieranie
ursulienka1  15. feb 2022

Krémik na zadoček

Testovanie tohto krémika sme si, žiaľ, nemohli lepšie načasovat. 😥 Ester mala 4 dni hnačky a teploty. Bojovali sme statočne a zvíťazili. Ako pozitívum hodnotím zloženie, každá zložka krému plní svoju funkciu. Otváranie je bezproblémové, jednou rukou. Pre mňa to je veľmi praktické. Trošku ťažšie sa rozotiera.
  • Vôňa
  • Balenie
  • Zloženie
  • Praktické otváranie
  • Ťažko sa rozotiera
lucylliana  14. feb 2022

Kremík proti zapareniu

Tento krémik má príjemnú vôňu. Po zapareninách či červenom zadočku žiadne stopy. Dobre sa nanáša a roztiera. Zanecháva na pokožke ochranný film.
  • Bio
  • Zloženie
  • Vôňa
len_nig  14. feb 2022

Nechtikový krém proti zapareninám

Tento krém som testovala na svojom 2-mesačnom synovi prvýkrát. Veľmi kladne hodnotím jeho jemnú príjemnú nechtikovú vônu, super balenie a hlavne, že synček nemal počas používania zapareniny. Trocha ťažšie sa rozotiera, ale to vôbec neprekáža. Oproti konkurencii má aj priaznivú cenu, tak si ho určite v budúcnosti rada kúpim. 😊
  • Príjemná vôňa
  • Super prírodné zloženie
  • Žiadne zapareniny
  • Trocha ťažšie rozotieranie
misinka0611  14. feb 2022

Účinný krém proti zapareninám Babylove

Tento krém na zapareniny som testovala spolu s mojou 8-mesačnou dcérkou. Ako veľké pozitívum uňho vidím spojenie bio nechtíka, panthenolu a zinku. Nechtík pokožku ošetruje, panthenol ukľudnuje a zinok vysušuje. Krém má praktické balenie a gramáž 75 ml, takže v prebalovacej taške nezaberie veľa miesta. Konzistencia je tuhá a ťažšie sa rozotiera, čo mne u krémov na plienkovú oblasť vôbec neprekáža, keďže na pokožke dlhšie vydržia, a tým ju dlhšie ochránia. Daľšia výhoda, ktorú som si všimla je praktické otváranie. Narozdiel od krémov v kelímku, tento krém sa dá jednoducho otvoriť aj jednou rukou, ak pri prebalovaní máte tú druhú zamestnanú. Vôňa je naozaj jemná a slabá. Počas používania krému sme nemuseli bojovať so zaparenou pokožkou, takže myslím si, že spoľahlivo ochránil dcéru pred nepríjemnosťami.
  • praktické balenie
  • spojenie zinku, panthenolu a bio nechtíka
  • to čo sľuboval splnil
  • cena