Následné mlieko Hami 2

4 skúsenosti

Následné mlieko Hami 2 je určené pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca. Vďaka špeciálnemu zloženiu OptiNutri je navrhnuté tak, aby uspokojilo nároky malých brušiek - spĺňalo výživové potreby vášho bábätka a poskytlo mu všetky potrebné vitamíny a minerály pre šťastný rast a zdravý vývoj². Okrem toho má vynikajúcu chuť, ktorú si obľúbia aj tí najmenší gurmáni.
Hami 2

Prečo už toto následné mliečko nedáte z ruky?

• Vláknina GOS/FOS
  • Omega-3 mastná kyselina alfa-linolénová (ALA): Prispieva k rozvoju mozgu a nervovej sústavy.²
  • Vitamín D a vápnik: Potrebné pre normálny rast a vývin kostí u detí².
  • Vitamíny A, C a D: Podporujú imunitný systém a prispievajú k jeho správnej funkcii¹.
  • Železo a jód: Prispievajú k rozvoju poznávacích funkcií u detí².
  • Vynikajúca chuť

Jednoduchá príprava

Hami 2 sa rýchlo a jednoducho pripravuje – ľahko sa rozpúšťa a nehrudkuje. Mlieko je tak pripravené v priebehu niekoľkých minút, čo ocení každá mamička.

Starostlivosť o planétu

Hami tiež myslí na budúcnosť našej planéty. Obaly mlieka Hami sú 100% recyklovateľné a naše výrobné závody využívajú 100 % energie z obnoviteľných zdrojov.

Myslíme na vás v každom štádiu vývoja vášho dieťatka

Dobre vieme, že začínať s príkrmami môže byť celkom výzva. Aký príkrm zvoliť ako prvý? Akú lyžičku? Akú veľkú porciu? V Hami sprievodcovia príkrmami nájdete odpovede, návody, recepty aj vzorové jedálničky, ktoré vám prikrmovanie uľahčia.

¹ Vitamíny A, C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému.

² Vitamín D a vápnik sú potrebné pre normálny rast a vývin kostí. Kyselina alfa-linolénová podporuje rozvoj mozgu a nervovej sústavy. Železo a jód prispievajú k rozvoju poznávacích funkcií u detí.

Dojčenie je najprirodzenejšou formou výživy dojčiat. Následné mlieko Hami 2 je vhodné ako súčasť zmiešanej stravy pre dojčatá od 6 mesiacov. Pred jeho použitím sa poraďte s pediatrom, ktorý vám poskytne najlepšie odporúčania pre vaše dieťatko.

Kde kúpim následné mlieko Hami 2?

#test_hami

Hodnotenia a skúsenosti s následným mliekom Hami 2

Máš skúsenosť s následným mliekom Hami 2?
pemihi  11. nov 2024 Overená recenzia

Skúsenosti s mliečkom Hami 2

Naša malá má už 11 mesiacov a po narodení sme začali skúšať rôzne druhy umelého mlieka. V pôrodnici nám dali BEBU, ktorá spôsobovala problémy so zápchou. Vyskúšali sme viacero značiek, ktoré jej buď spôsobovali bolesti bruška, alebo ich vypila a hneď vyvrátila. Skúsili sme toto mliečko, pretože nám bolo treba nabrať kilá a na moje prekvapenie, toto mlieko jej sadlo hneď od začiatku! Bez zvracania a bez bolestí bruška, čo je pre nás úplná výhra.
  • Nevytvára hrudky
  • Chuti jej
  • Neboli ju bruško
  • Nemá palmový olej
niikollka  9. nov 2024 Overená recenzia

Perfektné mliečko

Ahojte, naša dcérka má 7 mesiacov a testovali sme toto mliečko, keďže od narodenia som nemala možnosť kojiť. V pôrodnici nám už od začiatku dávali Nutrilon, ale sem tam sme sa trápili so zápchami. Vyskúšali sme kopec iných mliek, z ktorých nás bolelo bruško, prípadne hneď ako ho vypila, ho aj vyzvracala. Mali sme dosť veľký problém nájsť mliečko a úprimne som sa dosť obávala aj tohto a nedávala som tomu veľkú šancu. Ale musím povedať, že toto mliečko jej sadlo hneď, nezvracala a nie sú ani bolesti bruška a to je pre nás najdôležitejšie. :)) Určite ho bude naša dcérka piť aj naďalej. :))
  • výhodná cena
  • nehrudkuje sa
  • príjemne chutí
  • dobre sa rozpúšťa
  • bez obsahu palmového oleja
karl4567  6. nov 2024 Overená recenzia

Splnilo naše očakávania

Ahojte, rada by som Vám napísala našu skúsenosť.
V prvom rade poviem, že naša Kikuš od narodenia mala reflux. Asi od 8. mesiaca sa jej to začalo upravovať.
Čo sa týka mliek, celkovo sme mali zo začiatku problém a nepomáhali ani špeciálne fľašky na reflux, vyskúšali sme toho viac.
Nakŕmiť malú bol zázrak. Noci sme boli na nohách, keďže malá sa pýtala iba na ruky a tak utíšiť.
Teraz sa z malej stal doslova jedák. " zje, čo nezje ju". 😁♥️
Hami 2 - pre nás splnilo požiadavky zloženia, keďže chceme, aby naše dieťa bolo najedené a spokojné. Bruško ju po skúšaní nebolelo, čo je pre nás asi najväčší bonus a zázrak. Pretože sme sa báli, ako bude reagovať na iné mlieko. Vypila ho celé 🥰.
Prikladám foto pred spaním, mliečko naozaj chutí.
Zatiaľ sme testovali len pár dní, ale vyzerá, že sme našli nášho záchrancu.
  • Mliečko chutilo
  • Žiadne umelé farbivá ani palmový olej alebo nejaké chemické látky, ktoré v mliečku nemajú čo robiť.
  • Splnilo účel, ako mlieko pred spaním
  • Spokojné, najedené bábätko
angie_l  4. nov 2024 Overená recenzia

Vhodná aj pre dojčené detičky

Naša dcérka má skoro 7 mesiacov. Chceli sme vyskúšať mliečko, ktoré vo výnimočných prípadoch budeme používať, napríklad keď naozaj nestíham odsať dostatok mlieka, pretože študujem popri materskej vysokú školu. Premýšľali sme, že by sme skúsili kvalitnejšie, ktoré má rozumné zloženie, pridané benefity a hlavne, aby ju nebolo bruško. Popravde, veľmi som sa toho bála. Ale nebola som doma, muž jej to skúsil dať a veľmi jej zachutilo. Bruško nebolelo, čiže pre nás podstata splnená, cena je tiež veľké plus oproti ostatným. Nebudeme dávať na dennej báze, ale v prípade potreby vieme, že toto nám vyhovuje.
  • Zloženie, ktoré milo prekvapí
  • Žiadne bolesti bruška
  • Nízka cena
  • Vhodné aj pri potrebe pri dojčení