Dcera má už od narození velký problém s trávením, nejdříve jsme bojovali s kolikami. Při kojení jsem z jídelníčku vyřadila téměř vše, proto jsem se velmi obávala zavedení příkrmů. Bez prebiotik jsme nedali ani ránu.
Při hledání umělého mléka jsem tak byla velmi opatrná a hodně zkoumala složení jednotlivých mlék. Po Nutrilonu Profutura jsem už nějaký čas pokukovala. Probiotika i prebiotika, omega 3 i omega 6, oligosacharidy a vitamíny a navíc s bifidobakteriemi? Lepší než kdejaký výživový doplněk. Navíc přizpůsobený dětem po císařském řezu... Ale i sebelepší složení nestačí, když dítěti nechutná a odmítá ho. Než jsem se odhodlala koupit první mléko v obchodě, vyskočilo na mě testování na Modrém koníku - znamení?
S malou dušičkou jsem tedy vyzkoušela dceři dát první lahvičku a světe div se, vypila ji hned a dožadovala se další! Mléko se snadno připravuje, takže to zvládne i starší sourozenec, který je hned důležitější, že se stará o miminko spolu se mnou. Co je ale pro mě nejvíc podstatné - dceři výrazně pomohlo s trávením, není nadmutá a nemá problém s vyprázdněním. Zázrak!
U tohoto mléka už určitě zůstaneme, škoda jen, že nemá "3" pro děti starší jednoho roku.