Produktové hodnotenia, recenzie, skúsenostiPre detiHračkyMattel Barbie Color Reveal Barbie dúhová morská panna

Mattel Barbie Color Reveal Barbie dúhová morská panna

4 skúsenosti

Túto kolekciu bábik Barbie® Color Reveal si určite zamilujú všetky malé milovníčky prekvapení. V každom balení na teba čaká bábika ako morská panna a doplnky, avšak vzhľad bábiky zostane prekvapením až do posledného okamihu. Si pripravená zistiť, ako tvoja bábika vyzerá?

Vlastnosti:

• Otvor balenie, vyber bábiku a vrecká s prekvapením, potom už len stačí naplniť tubu teplou vodou, vložiť do nej bábiku a zatočiť s ňou.
  • Voda sa zafarbí a keď bábiku vytiahneš, odhalí sa jej vzhľad!
  • Každá bábika má svoj vlastný individuálny vzhľad.
  • Použi ľadovú vodu a odhaľ zmeny farby na tele bábiky – a tento úžasný moment môžu deti opakovať stále dookola!
  • K uloženiu týchto aj ďalších obľúbených doplnkov Barbie® použi tubu.
  • Ktorú bábiku odhalíš?
  • Deti ich môžu zbierať, kombinovať doplnky a objavovať možnosti!
  • Vhodné pre deti od 3 rokov.
Kde kúpim Mattel Barbie Color Reveal Barbie dúhovú morskú pannu?

Hodnotenia a skúsenosti s Mattel Barbie Color Reveal Barbie dúhovou morskou pannou

Máš skúsenosť s Mattel Barbie Color Reveal Barbie dúhovou morskou pannou?

Mattel Barbie Color Reveal Chelsea Neónová batika

monique17  29. dec 2022

Bábika Barbie Color Reveal

Krásna malá bábika , štvorročná dcérka ju dostala pod stromček a je z nej nadšená. Pri namočení do teplej vody mení farbu a dcérke sa to veľmi páči.

Mattel Barbie Cutie Reveal Zima bábika séria 3

mackapacka89  19. dec 2022

Krasna babika

Dcerka babiku dostala k marodeninam, konkretne s modrymi vlasmi. Tie su naozaj kvalitne, lahko sa cesu,nezamuchlavaju.. Dcerka nadsena a my tiez, Barbie opat nesklamala.
denisa2019  27. júl 2022

BABIKA VHODNA PRE DIEVČATKA AJ CHLAPČEKOV

Deti sa rady hrajô s vodou.Bábika ich upúäta svojou premenou. Vhodná pre malých aj väčších.:slight_smile:
  • Pre viac vekových skupín.
  • Hra s vodou
  • Pre dievčatká aj chlapčekov
  • Premena.
  • Vydrží dlho.
  • Netuším
xxmariankaxx1  26. júl 2022

Krasne babiky

My sme babiku este nemacali do vody, obavam sa ci sa casom neznici 🤷‍♀️ takze hrame sa len na suchu a dcere sa farebne vlasy zapacili natolko,ze sme museli kupit pricesok aby vyzerala ako panna 😁
blen  26. júl 2022

Super

Bábiky sú pekné 👍 po dlhšej dobe sa plutva začne trošku strapkať, ale to asi iba preto že sa s nimi hráme každý deň...farby sú pekne, výrazne aj doplnky. Každá bábika je jedinečná. Odporúčam
weronyqa  1. júl 2022

Červená

Dcérka sa veľmi teší z tejto bábiky. Zaručená kvalita Mattelu, nie je čo vyčítať