Produktové hodnotenia, recenzie, skúsenosti...Mattel Barbie Chelsea Hasičské auto

Mattel Barbie Chelsea Hasičské auto

Deti môžu pomôcť bábike Chelsea™ zachrániť deň s jej vlastným hasičským autom. Keď bábika Chelsea™ a jej šteniatko dorazí na miesto zásahu, môžu deti otvoriť hasičské auto a odhaliť palandu, záchranársky rebrík, skladaciu hasičskú hadicu, umývadlo, stanicu prvej pomoci a ďalšie.

• Bábika Chelsea™ má na sebe rozkošnú hasičskú uniformu s odnímateľnou sukňou, helmou a topánkami.
  • List so samolepkami umožňuje deťom prispôsobiť tento herný set ich predstavám.
  • Bábika Chelsea™ a viac ako 15 doplnkov umožňujú rozprávať toľko možných príbehov, koľko si detská fantázia dokáže predstaviť.
  • Vhodné pre deti od 3 rokov.

Kde kúpim Mattel Barbie Chelsea Hasičské auto

Hodnotenia a skúsenosti s Mattel Barbie Chelsea Hasičské auto

Máš skúsenosť s Mattel Barbie Chelsea Hasičské auto?

Mattel Barbie Karavan snov 3v1

carmen238  31. okt 2022

Super karaván

Karaván je super, krásne sa rozloží a má kopec rôznych doplnkov, s ktorými sa deti vyhrajú :) u nás sa s ním hrá dcérka, ale aj syn a je to veľmi obľúbená hračka :)

amel  31. okt 2022

Auto

Krasne a pevne auticko,v ktorom sa viezli uz vsetky hracky v nasom dome😁
Neodmyslitelna hracka pre vsetky Barbie dievcata❤️

tratatundra  19. okt 2022

Je to "držák"

Autíčko máme doma už 8 rokov a dcérka sa s ním hrávala už ako ročná, takže dostalo riadne "na zadok", ale za nás spokojnosť. :) Nevyzerá nerozbitne, čo ani nie je, ale stále si zastáva svoju funkciu luxusného vozítka pre Barbie!

damianam  19. okt 2022

Elegantné autíčko

Kabriolet dostala malá na narodeniny, niekoľko nocí s ním aj spávala :) je s ním maximálne spokojná a tešila sa mi.. Ľahko ovládateľný, funkčný a silno hravý aj pre veľkých.