Maslo na nohy s bio limetkou a bio echinaceou alverde

9 skúseností

Maslo na nohy s bio limetkou a bio echinaceou alverde (200 ml) poskytuje pokožke nôh intenzívnu vlhkosť a bohatú starostlivosť. Kombinácia aktívnych zložiek s bio bambuckým maslom a hydratačným maslom illipe poskytuje pokožke dlhotrvajúcu vlhkosť a jemnosť. Prírodný olej z hroznových jadierok v kombinácii s bio limetkou a bio extraktom z echinacey rozmaznáva namáhané nohy a znižuje tak nepríjemné pocity sucha a pnutia. Osviežujúca citrusová vôňa vás poteší pri každom nanášaní na pokožku.

Kde kúpim maslo na nohy s bio limetkou a bio echinaceou alverde ?

Hodnotenia a skúsenosti s maslom na nohy s bio limetkou a bio echinaceou alverde

Máš skúsenosť s maslom na nohy s bio limetkou a bio echinaceou alverde?
kika51  10. apr 2022

Maslo na nohy

Jeden z troch produktov, ktorý som mala možnosť vyskúšať na vlastnej koži, bolo aj masielko na nohy. Večer som si ho naniesla na spodnú časť nôh, navliekla ponožky a ráno som sa tešila z krásnych hladkých nôh. Musím sa priznať, že stvrdnutá pokožka na pätách ma netrápi, takže neviem posúdiť, či by bolo účinné aj na veľmi stvrdnutú pokožku. Osobne si ho šetrím na leto, aby som sa mohla tešiť z krásnych, hladkých, upravených nôh v sandálikoch s príjemnou vôňou.
  • Príjemná svieža vôňa ako stvorená na leto.
  • Ľahká konzistencia.
  • Praktické balenie.
  • Žiadne.
shisha211  5. apr 2022

Príjemná skúsenosť

Doteraz som o tomto produkte nepočula, preto som bola rada, že som ho mohla testovať .
  • Pekný a prakticky obal
  • Veľké balenie
  • Príjemná vôňa
  • Ľahko sa vstrebáva
  • Skvelá hustota
  • Päty neboli suché, ale hladké
  • Prírodné zloženie
  • Chýbal mi návod
  • Po nanesení som nevedela, či sa ma umyť alebo rozotriet
kaja153  5. apr 2022

Maslo na nohy a bio limetkou a bio echinaceou alverde

Toto maslo je skvelé. Už po prvom použití som mala pokožku na nohách jemnejšiu. Po týždni pravidelného používania mám nohy ako bábätko. A to mám päty naozaj suché dlhé roky.
  • Nádherná vôňa
  • Skvelé praktické balenie
  • Zanecháva jemnú pokožku
  • Hydratuje aj veľmi suchú pokožku
aeowyn22  5. apr 2022

Skvelé maslo na nohy Alverde

Ľahko sa vpíja do pokožky, osvieži, zmäkčí pokožku a hydratuje. Príjemný pocit ,ktorý pretrváva.
  • - vôňa
  • - hydratácia
  • - perfektné balenie + pekné
  • žiadne!
circa126  27. mar 2022

Super objav na suchú pokožku nôh

Aj keď masáž nôh je môj obľúbený každovečerný rituál, masku na nohy som doteraz nepoznala, preto ma v balíčku na testovanie veľmi potešila. Po otvorení ma upútala nádherná limetková vôňa a príjemná, nie veľmi mastná konzistencia. Pri rozotieraní sa dobre vstrebáva a nohy zostali hneď naozaj veľmi hebké. Teším sa na každodenné používanie. 😊
  • Krásna limetková vôňa
  • Príjemná konzistencia
  • Rýchle vstrebanie
  • Možno len podrobnejší popis na obale mi chýba (návod na použitie 😄 - maska mi v prvom momente evokovala, že by sa mala po nanesení umyť 🙈).
berry59  25. mar 2022

Maslo s limetkou

Musím sa priznať, že s maslom na nohy som sa stretla po prvýkrát. Bola som milo prekvapená, ako krásne vonia, ľahko sa roztiera a nožičky neostanú popraskané.
  • Pokožka je uvoľnená
  • Krásne vonia
  • Super balenie
lenik888  24. mar 2022

Hodvábne nohy po druhom nanesení!

Som veľmi rada, že som natrafila práve na toto maslo. Okrem úžasnej vône má neskutočne dobrú konzistenciu.
Po druhom nanesení som cítila rozdiel v hydratácii suchej pokožky na nohách!
  • Príjemná svieža vôňa
  • Maslová konzistencia
  • Blahodarné účinky
  • Pocit uvoľnenia nôh po nanesení
  • Hebká pokožka
  • Rýchle vstrebávanie
keira13  22. mar 2022

Maslo je úžasné

Tá vôňa je naozaj nádherná. ❤️
Na suchú a popraskanú pokožku som maximálne spokojná.
Maslo sa dobre nanáša a vstrebáva.
Za mňa určite odporúčam.
Hydratačné maslo pre intenzívnu starostlivosť. 👍 Maslo nanášam na nôžky, na kolienka a na lakte, na suché miesta a už pri prvom použití bol vidieť rozdiel. 👌
  • Vôňa krásna
  • Masielko sa dobre vstrebáva do pokožky
  • Chráni kožu pred vysúšaním
natalll  21. mar 2022

Odporúčam krásne vonia

Toto maslo na nohy je úžasné, mala som suché popraskané nohy, dnes som si dala toto masielko a nohy mám ako bábätko, jemné, vyživené. Maslo krásne vonia po limetke a citrusoch
  • Vôňa
  • Balenie