MADETA syr na panvicu klasik

2 skúsenosti

Rýchlosť, jednoduchosť, čistota. To všetko sú slová, ktoré vás napadnú hneď po prvej príprave. Nielen, že je do piatich minút hotové, ale všetko je takmer bez práce. Navyše sa pri príprave syr neroztečie. Možno ho pripraviť na panvici, ale aj elektrickom grile.

MADETA syr na panvicu klasik

Skúste Syr na panvicu od Madety s vysokým obsahom bielkovín a bez konzervačných látok, ktorý je po úprave na povrchu pekne opečený, ale vo vnútri krásne mäkký, a to s prílohou podľa vašej chuti. Len mlieko a mliečna bielkovina, to je čistý parený syr klasik.

Kde kúpim MADETA syr na panvicu klasik?

Hodnotenia a skúsenosti S MADETA syrom na panvicu klasik

Máš skúsenosť S MADETA syrom na panvicu klasik?

Chutný, rýchly syr na panvicu a gril

Určite to každá z nás pozná. Niekedy sa jednoducho nestíha a jesť sa musí. V takýchto chvíľach rada siahnem po obede, ktorý je do pár desiatok minút hotový 😊.

Syr mi ulahodil svojou príjemnou jemnou chuťou. Pri jeho príprave nie je nutné použiť ani kvapku oleja, keďže sa opeká len na suchej panvici. Príprava je extrémne jednoduchá a rýchla. Syr sa nerozteká a drží svoj tvar. My sme si z neho urobili celozrnné tortilly so zeleninou, kebabovým mäsom a dresingom.
  • - nerozteká sa
  • - bez použitia kvapky oleja
  • - chuť
  • - jednoduchá a rýchla príprava
livuska124  7. mar 2025

Syry na panvicu Madeta

Syry Madeta kupujeme opakovane. Veľmi chutia nielen mne, ale aj dcére a manželovi. Príprava je ozaj blesková. Takže ak potrebujem navariť expresne rýchlo, sú tieto syry častou voľbou.
  • Rýchla príprava
  • Výborná chuť