K tomuto čoko-orieškovému krému som sa dostala prostredníctvom testovania. Oslovila ma lieskovcová chuť aj vôňa, jemná konzistencia, ktorá sa ľahko rozotiera. Rodinne sme ju najprv testovali len tak ako maškrtu lyžičkou, potom ako nátierku na kváskový chlebík a určite sa výborne hodí - hlavne svojou ľahkosťou rozotierania - na palacinky, lievance, zlepovanie domáceho pečiva, na koláč...
Čo pre mňa bolo sklamaním je zloženie - najväčší podiel tvorí cukor a slnečnicový olej a potom už idú svojimi 13 % oriešky, kakaový prášok 5,8 %, čokoláda 5 % a ďalšie zložky. Oceňujem, že pôvod potravín je deklarovaný ako pochádzajúci z ekologického poľnohospodárstva.
(2 fotky)
- Oriešková vôňa a chuť
- Ľahká rozotierateľnosť
- Jemná konzistencia
- Pôvod z ekologického poľnohospodárstva
- Zloženie - najväčší podiel má cukor a tuk