Lieskovcový nugátový krém dmBio

8 skúseností

Lahodný dmBio lieskovcovo-nugátový krém (400 g) vás presvedčí svojou jemnou konzistenciou. Je mimoriadne chutný ako nátierka na chlieb, príloha k dezertom alebo ako plnka do palaciniek. Lahodný krém obsahuje lieskové orechy z ekologického poľnohospodárstva a tiež kvalitný kakaový prášok. Presvedčí vás svojou nezameniteľnou chuťou a orieškovou arómou.

Mamičky z Modrého koníka spísali svoje dojmy z produktov dmBio:

Kde kúpim lieskovcový nugátový krém dmBio?

Hodnotenia a skúsenosti s lieskovcovým nugátovým krémom dmBio

Máš skúsenosť s lieskovcovým nugátovým krémom dmBio?
albi81  15. feb 2022

Rozpačitá skúsenosť

Lieskovcová nátierka dmBio bola pre mňa prekvapením aj sklamaním zároveň.
Bola výrazne lieskovcová a zároveň extrémne sladká, čo mi nevyhovovalo a v konečnom dôsledku vlastne ani nechutilo. Využila som ju na pečenie muffín ako náplň, v nich bola fajn. Deti z nej však boli nadšené. Bohato si ňou natreli vianočku. Bodaj by nie, keďže deťom sladké rozhodne nevadí. Spomedzi alternatívnych nugátových krémov je však napriek všetkému najlepšia.
  • Lieskovcová chuť.
  • Konzistencia.
  • Vhodná aj na pečenie.
  • Nemá žiadnu pachuť
  • Príliš sladká.
lienkaam16  10. jan 2022

Lieskovcový nugátový krém dmBIO

Tento produkt si získal najmä syna. Ja moc tieto nátierky nemusím. Ale tento sa ľahko roztieral, neostával mastný film na jazyku. Ja by som pridala ešte viac orieškov.
  • Chuť
  • Vôňa
  • Cítiť nugát aj oriešky
  • Pridala by som ešte kúsky orieškov
  • Menej cukru by potešilo
lutoru  9. jan 2022

Otestovala som :-)

K tomuto čoko-orieškovému krému som sa dostala prostredníctvom testovania. Oslovila ma lieskovcová chuť aj vôňa, jemná konzistencia, ktorá sa ľahko rozotiera. Rodinne sme ju najprv testovali len tak ako maškrtu lyžičkou, potom ako nátierku na kváskový chlebík a určite sa výborne hodí - hlavne svojou ľahkosťou rozotierania - na palacinky, lievance, zlepovanie domáceho pečiva, na koláč...
Čo pre mňa bolo sklamaním je zloženie - najväčší podiel tvorí cukor a slnečnicový olej a potom už idú svojimi 13 % oriešky, kakaový prášok 5,8 %, čokoláda 5 % a ďalšie zložky. Oceňujem, že pôvod potravín je deklarovaný ako pochádzajúci z ekologického poľnohospodárstva.
  • Oriešková vôňa a chuť
  • Ľahká rozotierateľnosť
  • Jemná konzistencia
  • Pôvod z ekologického poľnohospodárstva
  • Zloženie - najväčší podiel má cukor a tuk
bubik91  8. jan 2022

„Nutelka" dm

U nás sa nátierky tohto druhu nekupujú. Nátiera však našla uplatnenie a manžel ju vyskúšal hneď, ako dorazila. 😊 Nátierka nám chutila, je naozaj RIADNE cítiť oriešky - oveľa viac ako v iných takýchto nátierkach. Ľahko sa rozotierala. My sme ju vyskúšali na lievance, vianočku a chlebík.
  • výrazná chuť orieškov
  • konzistencia
  • na mňa veľmi sladké, ale ostatným členom rodiny veľmi chutilo :)
tinibini  8. jan 2022

Chutný nugátový krém

Nugátový krém je veľmi chutný, má výraznú orieškovú chuť. Perfektne sa rozotiera. Keďže to je bio produkt, očakávala som lepšie zloženie ako 5 % čokolády a 13 % lieskovcov. Čo ma najviac sklamalo, že okrem slnečnicového oleja obsahuje ešte aj palmový olej.
  • Chutný
  • Výrazná chuť orieškov
  • Dobre sa rozotiera
  • Zloženie
katarina414  5. jan 2022

Chutné maškrtenie

Na túto nátierku som sa veľmi tešila. Všetky dm maškrty mali u nás úspech, tak boli očakávania vysoké. V konečnom dôsledku nesklamala. Je chutná, má jemnú chuť lieskových orieškov, dobre sa roztiera, je vhodná na hrianky, vianočku (ale aj iné pečivo) aj ako náplň do pečiva. Ja by som uvítala viac orieškov :). Zloženie 5 % čokolády a 13 % lieskovcov. A čo tvorí zvyšok? Hlavne cukor a slnečnicový olej. Ako pozitívum hodnotím, že cukor je trstinový.
Táto nátierka + teplá hrianka + dobré kakao = ❤️
  • príjemná chuť
  • bio kvalita
  • trstinový cukor
  • ľahko sa roztiera
  • zloženie by som vedela trochu vylepšiť
  • pôvod surovín nie je úplne konkretizovaný
sebona  4. jan 2022

Naozaj chutný krém

Lieskovcový nugátový krém prijemne prekvapil. Ľahko sa roztiera a chuť je plná lieskovcov bez zbytočnej pachute alebo pocitu mastnoty. Výborný je na pečive, na palacinkách alebo len tak lyžičkou.
  • Plná oriešková chuť
  • Ľahko sa roztiera
  • V bio kvalite
1 človek považuje za užitočné
mirka9636  30. dec 2021

Výborný pomer cena/kvalita

Lieskovcový nugátový krém chutí ozaj výborne. Používali sme ho na croissanty, palacinky, alebo len tak s ovocím. Ľahko sa rozotiera. Vyskúšali sme už viacero orieškových nátierok a táto patrí rozhodne k tým lepším. Po niektorých nátierkach ostáva v ústach pocit akoby mastnoty a chutia umelo. Tejto sa to netýka. Ani pri zjedení väčšieho množstva sa tento pocit nedostaví. V nátierke cítiť skutočnú chuť orieškov. Navyše je nátierka v bio kvalite, čo určite ocení veľa ľudí. Za mňa rozhodne super lieskovcový krém, ktorého kvalita zodpovedá cene. Určite odporúčam.
  • bio kvalita
  • výrazná lieskovcová chuť
  • super cena
  • ľahko sa rozotiera
  • krém by mohol obsahovať ešte trošku viac orechov
  • za mňa možno trošku menej cukru
1 človek považuje za užitočné