LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Európy

Ukážte predškolákom európsku divočinu! Malí milovníci prírody sa pri stavaní a hraní zoznámia s európskymi zvieratami a ich prirodzeným prostredím. Povzbuďte detský záujem o zvieraciu ríšu so stavebnicou Divoké zvieratá Európy (10979) od LEGO® DUPLO®.

Všestranná hračka inšpiruje k neobmedzenému, tvorivému hraniu s množstvom zvierat, vrátane medveďa, líšky, divého prasaťa a ďalších. Postavte si kúsok prírody! Spoznajte prirodzený domov divých zvierat Európy, kde hľadajú potravu a úkryt medzi stromami a v jaskyni.

Táto tvorivá hračka so zvieratami predstavuje skvelý spôsob, ako v deťoch rozvíjať kreativitu, sebadôveru a komunikačné schopnosti. Všestranný model prináša množstvo zábavy, ale zároveň podporuje rozvoj dôležitých zručností u detí. Stavebnica je vhodná pre deti od 2 rokov. Dáva rodičom príležitosť hrať sa a rozvíjať sa spoločne s malými staviteľmi. Objavujte prírodu po boku vášho malého prieskumníka. Uveďte malých milovníkov zvierat do sveta divočiny a európskych biotopov.

LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Európy

Výuková stavebnica obsahuje 11 rôznych zvierat v prirodzených prostrediach. Tešiť sa možno na figúrky 2 dospelých jeleňov a ich mláďaťa, medveďa, líšky, divého prasaťa, vtáčika, králika, kačky a 2 veveričiek. Nechýbajú jaskyne a stromy, kde zvieratá nájdu úkryt a potravu. Súčasťou stavebnice LEGO DUPLO Divoké zvieratá Európy je 3D herná podložka s motívom lesa, ktorá vykúzli trojrozmernú plochu na hranie a inšpiruje k nápaditému sebavyjadreniu. Počas nekonečných dobrodružstiev budú malí prieskumníci zároveň rozvíjať svoje zručnosti a dozvedať sa nové veci o rozkošných zvieratách.

Všetky stavebnice LEGO DUPLO boli odborníkmi navrhnuté tak, aby obsahovali zábavné príbehy, pestré farby, rozmanité postavy a celý rad detailov, ktoré vášmu dieťaťu pomôžu urobiť VEĽKÝ prvý krok na cestu životom.

Stavebnice Divoké zvieratá Európy (10979) od LEGO DUPLO prináša predškolákom veľa možností tvorivého hrania a rozvoja zručností v prostredí európskej divočiny.
LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Európy

Herná podložka meria cez 25 cm na výšku, 46 cm na šírku a 23 cm do hĺbky. Rozkvitnutý strom meria cez 21 cm na výšku.

Dieliky LEGO DUPLO spĺňajú prísne odborové štandardy, takže si môžete byť istí, že je pre malé rúčky ľahké kocky uchopiť, umiestniť a rozpojiť – a je to tak už od roku 1969. Kocky a dieliky LEGO DUPLO sú testované - púšťané na zem, zahrievame, drvené, krútené a analyzovýne, pre zabezpečenie, že spĺňajú striktné globálne bezpečnostné štandardy.

Kde kúpim LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Evropy?

Hodnotenia a skúsenosti s LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Európy

Máš skúsenosť s LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Európy?
renata_b  19. okt 2022

Zábava na dlhý čas

Mám 2 chlapcov s vekovým rozdielom 6 rokov. A lego je u nás pravidelným spoločníkom. Starší fičí na klasickom legu, mladší na lego duplo. Táto sada môjho mlašieho syna veľmi zaujala, prvú zostavu som s ním skladala ja, druhý krát s ním skladal jeho starší brat. A odvtedy už len sám. Na doplnenie vytiahol aj inú sadu lego duplo, ktoré sme mali doma skôr, stavia, kombinuje. Vymýšla si v svojej malej hlavičke príbehy, a keď sa mu niečo podarí, hneď kričí: "mamá, poď pozrieť" :)
Sada má krásne zvieratká a páči sa mi aj kulisa, ktorá je súčasťou sady.
U nás jednoducho TOP
  • podporuje kreativitu
  • skladaním rozvíja motoriku
  • farebnosť
  • vhodné aj pre menšie detičky
  • zábava na dlhý čas
kuporska  26. sep 2022

Testovanie Lego Divoké zvieratká

Krabica s týmto úžasným legom k nám dorazila v najkrajšom období a to keď 👶Janko 19.9. oslavoval narodeniny 🎉🎈🎂. Mali sme super 🎁 naviac a mohli sme začať testovať. Bola to zábava na celý večer, ku ktorej sa pridal aj starší 11r. syn Oliver👦......aj spať sa šlo neskôr 😜.
Lego je jednoducho super, zvieratká 🐻🐹🐿 krásne farebné, jedna fantázia 😍.
(5 fotiek)
  • - Farebnosť ....dieťa sa učí farby hrou
  • - Kreativita
  • - Podpora logického myslenia
  • - Lego proste myslí na všetko, nie len aby deti upútali, ale aj niečo naučili
kate_cs  24. sep 2022

Divočina u nás doma

Mám doma dvoch chlapcov s vekovým rozdielom presne 2 roky. Často im hovorím “Divočáci”. A tak moji Divočáci otestovali Divočinu od Dupla.
Ja som milovník biológie, zvierat a všetkého, čo je pre deti s touto tématikou. A tak keď som uvidela krabicu a na nej zobrazené všetky tie zvieratká, tešila som sa ako malá. Presne takéto niečo nám do našej zbierky lega chýbalo.
Máme bágre, autá, koňov, či opice a zvieratá z džungle. Ale chýbali mi naše zvieratá z lesa.
Chlapci sa hneď vrhli na krabicu a veľmi sa tešili.
Starší si hneď sadol k návodu a s mojou menšou pomocou sme všetko pekne zložili. Mladšieho, len 1,5 ročného zaujali zvieratká, všetky si ich obzeral a kým sme postavili les, hral sa s nimi.
Veľmi dlho sa vydržali s lesom hrať. Ukladali zvieratká, vymýšľali kto, kde, s kým býva.
No ale prišiel problém.
Na druhý den ráno syn prvýkrát plakal, že on nejde do škôlky. Boli sme v šoku, čo sa deje.
On nechce ísť do škôlky, lebo sa chce hrať s novým legom 😀.
Každý jeden deň, keď príde zo škôlky, vyťahuje toto lego. Už si ho postaví sám podľa návodu a niektoré veci aj z hlavy a začína kombinovať s kockami, ktoré sme už doma mali. A tak každý den vznikne nový les a nové príbehy.
Rozvíja si jemnú motoriku, logiku, trpezlivosť, spontánnosť a kreativitu.
Toto lego je pre nás úplný favorit medzi hračkami.
(7 fotiek)
  • Jasný a zrozumiteľný návod, pochopil aj 3,5 ročný syn
  • Zvieratká majú veľa detailov, vyzerajú realisticky
  • Medzi zvieratami sú rôzne druhy, z rôznych biotopov
  • Lego má aj hraciu plochu-pozadie, ktoré som videla v legu prvýkrát a veľmi si ho deti obľúbili
  • Legu niečo vytknúť? To je hriech!!!
veroena  22. sep 2022

Najkrajšíe lego

Do detailu prepracované lego pre detičky, krásne zvieratká a celá tá stavba stromčekov je super zábava pre detičky. Mathias má 4r a malá Penelope 3r a krásne sa pohrajú .
(7 fotiek)
  • Dieťa sa učí aké zvieratká žijú v lese, vo vode, v stromčeku
  • Lego sa dá kombinovať aj s ďalším, čo doma máme. Stavali sme domček k lesíku
  • Chýba mi tam komplet celá rodinka zvierat, nielen jeleňa
  • Bolo by super mať aj kufrík
meggi0201  19. sep 2022

Divoké zvieratá u nás doma 🐻🐤🐿️🦆🦊

Naša domácnosť je plná LEGA. Mám 3 synov: 12, 5 a 2 ročného, takže máme snáď z každej kategórie. Tentoraz prišlo na rad Lego Duplo Divoké zvieratá Európy.
Primárne je určené pre menšie detičky, ale keď sme ho vytiahli, vrhli sa naň všetci chalani 😅.
Najstarší rýchlo otváral, keďže tí menší nevedeli vydržať.
Najmenší Matúško hneď začal skúmať zvieratká, napodobňovať ich zvuky a dával ich plávať do vodičky na papierovej kulise. Starší medzitým stavali stromy, vysvetľovali malému kde aké zvieratká patria, on to rýchlo pochopil, a parádne sa všetci zabavili.
Zaujali ich najmä domčeky na stromoch, premiestňovali do nich zvieratká, vtáčik lietal zo stromu na strom, "pil" vodičku. Matúš krásne napodobňuje zvuky zvieratiek, učí sa hrou, trénuje jemnú motoriku, pamäť, aj reč.
Je to veľmi známe, ale je to jednoducho fakt, že LEGO je top hra pre celú rodinu.
  • Veľké kocky
  • Ľahká manipulácia pre malinké deti
  • Veľmi milé prevedenie zvieratiek
  • Otváracie sa dvierka na domčekoch v stromoch
  • Učenie hrou
  • Podpora predstavivosti
  • Trénovanie jemnej motoriky
  • Pre rôzne vekové kategórie
  • Jediné, čo by mohlo byť iné, je kulisa. Síce je krásna, ale papierová. A to u malých detí asi dlho nevydrží 🤔
mystisch  18. sep 2022

S čím sa hrám, to aj zažívam... 🏕🦊🐗🐇🐿🐻🐾🌲

Na tomto peknom legu sa nám páči tématika blízkosti s prírodou, lesom, peknými stromami, kvietkami, skalami, vodou, ale hlavne zvieratkami ako zajko, medveď, líška, jelenia rodinka, divoké prasiatko a absolútne sme nadšení z hniezda pre vtáčika, či dutín stromov, ktoré sú domčeky pre veveričky. Toto všetko sa nám veľmi páči, pretože naše malé deti to majú možnosť spoznať vďaka legu duplu a pri prechádzke lesom si z toho veľa všímajú. Ukážu prstíkom a hovoria: „Mama, aha“.

Maximálne odporúčam toto lego pre detičky, ktoré majú v obľube prírodu, les, prechádzky a zvieratká. Naša malá má 14 mesiacov a prehrá sa hodiny. Premiestňuje zvieratká do brlôžkov, vtáčik prilieta a odlieta z hniezda, prekladá kvetinky.
  • ♡Stret s prírodou pomocou hračky - možnosť vyrozprávania príbehov, informácii o prostredí v ktorom žijú zvieratká, aj o nich samotných
  • ♡Krásne zvieratká
  • ♡Hniezdo a dutiny stromov
  • ♡Krásne kvetinky
  • ♡Hracia papierová kulisa lesa
  • ♡Prijemná farebnosť
  • ●Škoda toho, že len jelenia rodinka je komplet. Mohli by mať všetky zvieratká svoju rodinku.
  • Medveď, líška,divoké prasiatko
veron0312  14. sep 2022

Lego duplo

Dlho som sa zdráhala legu, kvôli veku mojich dievcat (starsia 3r a mladšia 1,5r). Raz sme ho s manželom našli náhodne v potravinách ešte aj zlacnené, tak sme ho vzali, na skúšku. Odvtedy každá návšteva hračkárstva smeruje k legu, dokupujeme stále nové, mladšej hlavne zvieratká ta si dokáže postaviť tak 2-3 kocky dokopy a ma z toho radosť k tomu zvieratká si rada ukladá a vie pri tom vysediet fakt dlho oproti iným hráčkam. Staršia tá je fanúšička frozen, čiže tá si aj vybrala hrad pre Annu a elsu, viac dielikov ale návod zrozumiteľný aj pre ňu, dokáže si ho sama zložiť a k tomu si dokáže vymyslieť aj varianty, na ktoré návod nemá. U nás hračka č.1
  • Veľké kocky, ktoré do seba ľahko zapadnú
  • Zrozumiteľne návody aj pre malé deti
  • Krásne veľké figúrky, ktoré sa dajú použiť aj pri inej hre
  • Žiadne nie sú.
zuzanka66  3. sep 2022

Super najlepšia hracka pre nás

Lego duplo je u nás využite naplno každý deň . Tvoríme,stále niečo nové,alebo aj to iste dookola a vôbec nás duplo neomrzelo ! Už 4 rok ! A dokonca už další syn využíva naplno . Mame už niekoľko druhov/sérii . Je to najlepsi darček ak už nám chce nejaka babka alebo teta niečo kúpiť k sviatku . Krásne sa pri skladaní rozvíja fantázia, preberáme reálne povolania,rôzne situácie z bežného zivota .
  • Môžem nechať deti(mladšie 1r. a staršie 4.r)osamote a nemusím sa báť že niečo prehltne alebo si ublíži
  • Berieme so sebou aj na rôzne predĺžené víkendy či už k babke alebo na chaty
  • Deti ma častokrát nepotrebujú k hre a krásne sa s duplom zahrajú same
  • Figúrky a zvieratká sú veľmi milé
  • Kocky krásne farebné
  • Ak pridu nejaké detičky k nám na návštevu,ako prvé obdivujú lego duplo
  • Ocko chcel zo syna veľkého chlapca a kúpil Harry Potter Rokfortsky hrad 🤦🏻‍♀️🤣 zial neuspel u syna,ten si ďalej skladá zvieratká a farmu, atd .. Hrad ma rozoskladany mamka
  • Ako prvá hracka po ktorej siahne až pride domov zo školky
  • nemôžem nič vytknúť 😍
annirons  3. sep 2022

Lego je náš priateľ do necasu

Umožňuje deťom rozvíjať fantáziu, zlepšuje jemnú koordináciu motoriku oko / ruka... malý 1,5 miluje číselný vláčik mame aj kamión s písmenami... ponorka do vane musí byť... výhra by nás potešila...
...
  • Rozvíjanie rôznych schopnosti dietatka
  • Kociek je vždy malo tak isto koľajníc...
lenulka85  2. sep 2022

Lego duplo

Lego duplo je pre moje deti jednotka v hračkách. Syn ma 6 rokov dcéra 4 a ešte ich vôbec neomrzelo. Majú setov viacej, takže keď sa začnú hrať plná izba lega. Dokážu sa s ním hrať veľmi dlho a sami si vymýšľajú príbehy, podľa ktorých si lego skladajú.
Lego duplo môžem odppručiť každému rodičovi, ktorý nad ním rozmýšla. Topka
  • Farebnosť
  • Pevnosť
  • Rozvíjanie motoriky u detí
  • Rozvíjanie predstavivosti
  • Rozvíjanie kreativity
  • Sety sa dajú spájať
renca1992  2. sep 2022

Super zábava

Pre moju dcérku (2 ročky) je duplo prism úžasná hračka, ja si zasa vždy spomeniem na svoje detstvo kedy som rúto stavebnicu skladala so svojími rodičmi. Tiež sa mi páči že sú kocky stále kvalitné.
  • Kvalita, krásny design, dcérku zabavia
  • Nenašla som
kristianko1  2. sep 2022

Vdaka za lego duplo

Lego duplo je uzasna stavebnica a u nas sa s nou zabavia male aj vacsie deti. Mame levo duplo farmu, vlacik, obchod a urcite by sme privitali aj zieratka do nasej zbierky. Viem ze by nestali v kute. Do tychto stavebnic sa oplati investovat zostanu aj pre dalsie generacie.
  • Farebne, edukacne, realie
bebe0113  2. sep 2022

Duplo a 2 ročný chlapec

U nás má lego svoje samostatne miesto. Odkedy pribudol mladsi syn ide u nas nonstop vlacik. Nestiham meniť baterky a nabíjať telefón. Vkuse vozime duplo zvieratka, ľudí, staviame obchod a robíme pikniky.
zlatbedn  2. sep 2022

Lego je nadčasová hra nielen pre deti

Dobrý deň.
Náš dvojročný Oliver lego zbožňuje. Asi by som povedala, že je to jediná hra pri ktorej viem že sa rád zabaví aj sám. Lego Duplo pre najmenších máme , rád stavia kocky na seba a robí raketu 🙂. Najradšej má rád hru na farmu, kde postavíme spoločne stodolu a hrá sa s koníkmi.
Prajem vám príjemný lego deň 🙂
P.s. niekedy sa zazeriem do hry aj ja, že zabudnem na to koľko mi je rokov. Perfektný relax.
  • Perfektný úchop
  • Pekné, jasné farby
  • Nie
srdiecko222  1. sep 2022

Hodnotenie Lego Duplo

3 rocná dcerka si rada skladá lego duplo máme rôzne sety a začina to bavit aj mladšie 15mesačného synčeka. Zapála sa do hry s dcérkou chytá si postavicky, hrá sa s autíčkami z lega dupla. Najviac ich baví ze to nie je obyčajná statická hračka.
  • Zabaví deti skoro v každom veku
  • Veľkosť
  • Možnosť prepájať rôzne sety čiže si môžu obmienať stále hru napríkla vláči s písmenkam, spojiť so zvieratkami...
  • Niektoré vačšie legá sú cenovo náročnejšie
veverka123456  1. sep 2022

Lego duplo = uspech aj u starsich deti

Lego Duplo mame niekolko doma a ma neskutocny uspech aj u starsich deti kde uz stavaju podla vlastnej fantazie a ja sa niekedy nestacim divit co vsetko sa vlastne z toho da postavit .... vyborne su kocku aj na ucenie cudzieho jazyka hlavne vdaka krasnym farbam ....za nas maximalna spokojnost
  • Farba
  • Velkost
  • Rozmanitost kociek
  • Nic
buzz5  1. sep 2022

Lego zbožňujeme

Doma máme 2ročne dvojičky aj keď sú povahovo rozdielne vždy sa stretnú pri hre z legom. Doma už máme pár kociek lega dupla, takže by nás potešili ďalšie. S manželom sme fanúšikmi lega a staviame aj my z obyčajných kociek.
  • Farba
  • Sú pevné s porovananym lacných napodobenin
  • Nič
dadikaz  1. sep 2022

Lego nielen pre najmenších

Lego asi pozná každý, je to naozaj skvelý pomocník nielen pre rozvoj motoriky, ale má aj výučbové prvky a dokonca sa s ním zabavia všetci. Moje dievčatá na ňom vyrastali tiež. Dokonca keď boli už staršie súťažili o rôzne stavebnice a keď sa nezadarilo aspoň sme vedeli aký darček na Vianoce. Minulý rok som dokonca brala lego pre malé deti, keď som šla na návštevu do zahraničia. A bola som milo prekvapená, že ročné dievčatko, ktoré poriadne nerozpráva behalo po byte a vykrikovalo “jego, jego” 🤩 to hovorí za všetko. Ak budem mať raz vnúčence, isto im ho budem kupovať a dúfam, že mi dovolia s ním sa aj pohrať 🫣😂 a aby som nezabudla, sem-tam keď idem okolo hračkárstva, tak nakuknem, čo je v Legu nové 🙂
  • - kreativita
  • - rozvoj motoriky
  • - vekové rozdelenie
  • - farebnosť
  • - zábava na dlhý čas
  • - niekedy sa rozpočtuje ťažšie, ale objavili sme na to takú vecičku
ada90  1. sep 2022

Generačná rodinná hračka

Lego je pre nás proste ťá najlepšia investícia do hračky. Naše lego je už vyše 30 rokov snami v rodine a vždy putuje k najmladším členom a dokupujeme ďalšie sady. Dcérka 8r. Ho skladá od mala a doslova všade, vonku, vo vani, v aute, pri mori. Miluje sady creator, teraz sme prepadli Super Máriu, tak hraje celá rodina. Aj syn 2r.má svoje obľúbené duplo a aj policajný vrtuľník, autá. Naposledy sme stavali počas choroby jursky park s legom, každé zviera malo svoj výbeh, domček z lega. A ako bonus sú papierové katalógy, ktoré sme začali zbierať a listujeme vnich celý rok 💙
  • Skladné
  • Ľahko sa skladá aj malým deťom
  • Kreatívne sety
  • Ľahko čistitelne
  • Sady vhodné do vody
  • Rozvíja kreativitu
  • Rozvíja motoriku
  • Zabaví aj dospelých
  • Nové návody v elektronickej podobe, keď si lego skladajú deti tak chcú papierovu formu navodu.
livancinova  31. aug 2022

Lego Duplo

Mám 2 synčekov (6r, 2r). Ako prvým darčekom /hračkou sme zacinali lego duplo keďže je to pre mensie deti kde sa popri hraní učia rozvíjať. Hneď legu duplo nasledovalo ďalšie, ďalšie a ďalšie 😊 až kým ho niet kde odkladať 😃 mladší synček sa najviac vyhrá s legom ostatné hračky interaktivne, hudobné pre najmenších ho nezaujímajú... Pre mňa je aj najjednoduchšie pri cestovaní zbaliť najobľúbenejšiu hračku a to lego, stačí vziať box lega a o zábavu je postarané 😉👍
radka211  31. aug 2022

Lego DUPLO

Lego je najlepšia hračka v každom veku. Syn na prvé narodeniny dostal lego duplo a nebol deň čo by sa s ním nehral. Ako tak rástol lego sa “zmenšovalo” a verný mu ostal aj vo svojich 8 rokoch. Lego DUPLO prenechal svojej sestre a jej pribudli ďalšie stavebnice.
miselka_  31. aug 2022

Lego DUPLO

Lego je pre 3 rocneho syna najlepsia hracka v obchode samozrejme stale pyta nove a nove 😀 som rada ze pri tom posedi a rozvija svoju motoriku ale aj fantaziu
  • Krestivita
  • Motorika
  • Fantázia
lucka8491  31. aug 2022

Lego Duplo - čas pre rodičov

Máme 3 deti takže u nás lego fičí od ich malička.stále sa hrajú a lego duplo ale uz aj s lego city či classic.najmä na cesty a dovolenky nesmie nikdy chýbať v kufri.doma sa s ním vedia zabaviť aj na pár hodín keď si všetko rozložia.vynikajúce bolo aj na rozvoj jemnej motoriky
  • Kreativita
  • Farebnosť
  • Kvalitný materiál
  • Žiadne
majik66  31. aug 2022

Lego duplo

LEGO DUPLO je top hračka. Detičky a ňou rastu, vyvíjajú sa.
Aj keď dieťa vyrastie stále sa rado k tejto ,,hračke,, vráti.
  • Farebnosť, krásne figúrky, tvorivosť
  • Cena
ela_1983  31. aug 2022

Hodnotenie Lego Duplo

Lego Duplo dostal syn na prvý rok. Od cca dvoch rokov sa s ním hrava intenzívne a rád. Bude mať v novembri tri a potešili by sme sa tejto novinke 🤗
  • Ľahká manipulácia
  • Krásny dizajn
  • Viac možností ako sa hrať
  • Pekné farby
  • Cena vyššia
  • Malé množstvo hracích prvkov
miska4280  31. aug 2022

Najlepšie lego

Tri deti vyrastajúce na duple najmenšia sa snim stále hrá a rozvíja svoju motoriku väčší sa k nej stále pridajú hoci už majú klasické lego ale povedia že toto je krajšie a farebnejšie ☺️ za mňa je to jedna z najlepších hračiek na trhu :)
  • Farby
  • Rozvoj motoriky
  • Fantázia pri skladaný.
  • Nemám
mplevjakova  30. aug 2022

Najlepšia hračka

Lego duplo máme už od 10. mesiacov, najlepšia hračka pre môjho syna. Teraz má rok a pol a miluje skladať vagóny a kocky na seba, zvieratká. Máme doma asi 5-6 druhov a veľmi by sa potešil aj tomuto
  • Farby
  • Rozvíjanie motoriky
  • Málo kociek v balení
  • Vyššia cena
beamo  30. aug 2022

Lego, hracka mnohych podob

Syn zboznuje lego. Ma tri roky a skladanim sa vie zabavit aj sam na dlhe chvile. Velmi ho bavia zvieratka a postavicky a sklada pre ne rôzne auta a potom vymýšľa pribehy. Je to hračka s ktorou sa dá vymyslat mnoho hier. Je na to veru radosť pozerať.
  • Podporuje kreativitu a predstavivost
  • Kvalita
  • Nizsia dostupnosť pre vyssiu cenu
pimpa12  30. aug 2022

Lego Duplo - kreativita, fantázia a zábava v jednom

U nás doma je lego na 1. Mieste. Hlavne Duplo. Ja aj môj muž lego zbierame a máme už veľa vzácnych setov. Máme aj e-shop kde ponúkame hrané lego Duplo a je oň veľký záujem. Naše deti sú legom posadnuté a každý deň sa s ním hrajú. Za nás najlepšia hračka na svete.
  • Jemná aj hrubá Motorika
  • Predstavivosť
  • Kreativita
  • Bezpečnosť
  • Odolnosť
smokynkka  30. aug 2022

Teraz u nás najviac fici duplo ,stavanie príbehy, prehra sa maly a rovnako aj mama😁

👍
matulkaplch  30. aug 2022

Lego na rôzne spôsoby 👍

Lego u nás fičí od malinka 🧸 mám dvoch chalanov 2r.💙 a 5r.💙 Starší už stavia aj menšie lego🟥🟨🟩🟦 Ale lego Duplo stále obaja vyberajú v podstate pri všetkých hrách. Stávajú budovy 🏠 a hrajú sa v nich so zvieratkami a s panacikmi, stávajú garáže pre autá 🚙 alebo ho používajú ako stavebný materiál do nákladných áut 🚧🚦🚜 S mladším sa učíme stavať aj podľa planikov a trénovať tak jeho trpezlivosť a pozornosť 👆🧐
Lego Duplo u nás doma proste milujeme 😍 😉
  • Rozvijanie fantázie,tvorivosti, trpezlivosti
  • Málo kociek v baleniach
lus22  30. aug 2022

Lego

Moja dcéra aj keď má 8 rokov ,lego duplo zbožňuje.
Veľmi rada sa hrá s väčšími figúrkami a hlavne so zvieratkami. Do testovania som sa ešte nikdy nezapojila, ale keďže ide o lego duplo ani chvíľu som neváhala
  • Nerozbitné, farby sú pestré
  • Málo kusov v krabici
suzinka1608  30. aug 2022

Lego duplo recenzia

Lego duplo poznáme a mame ho veľmi radi, keďže mam doma deti 3roky od seba, preferoval som kúpu dupla lebo som mala istotu ze mladšia dcéra ho neprehlne, neublíži si ním, nezlomi ho, je fakt nedobitne, jedine co nám vadilo je ze obsahuje podľa mňa máličko kociek na skladanie a tak sme stále do kupovali ďalšie a ďalšie aby sme mohli postavit dom, mame takisto všetky vlacikove súpravy, ktoré sú veľmi namakane zvukovo aj vizuálne a môj syn miluje železnice výhybky mosty a všetko to tam mame.
  • Nerozbitelnost, veľké časti ktoré dieťa neprehltne
  • Malo kociek v baleni
dufajka2017  30. aug 2022

Lego je pre každého 👌

Môj syn dostal prvé lego keď mal 2 roky bolo to Lego Duplo zvieratká z farmy. Veľmi ho to zaujalo a naozaj sme snym stým veľa času vedeli zahrať postupom času sa stým hrával aj sám a my sme len s úžasom pozerali ako si dokáže stále niečo nové stým vymyslieť :) pomaly bude mať 4 roky a stále ho to zaujíma medzi časom sme samozrejme kúpili ďalšie (hasičské auto, auto pohárové preteky, kocky a najnovšie máme Mimoni v Gruovom laboratóriu) rozvíja si podľa mňa pritom jemnú motoriku, myslenie, fantáziu, sústredenie.
  • Rozvoj
  • Fantázia
  • Veľa možností na hru
  • Kvalita produktu
zuzuula  30. aug 2022

Najlepšia hračka

Mam dve deti a teda lego je jedine pri ktorom obsadia na mieste aj hodinu, myslím že toto je úžasne hlavne vďaka tej podložke, máme Duplo asi 3 druhý a bez podložky si to neviem ani predstaviť, postupne dokupujeme na sviatky a nakoľko bude mať syn onedlho meniny by ho to určite veľmi potešilo ❤️
  • Rozvíja fantáziu
  • Super na jemnu motoriku
  • Žiadne
macko1007  30. aug 2022

Lego duplo je top!

Dcerka 2,5roka je maniak na lego..stavia ho kazdy den,uz teraz hovori,ze chce od Jeziska lego ..zabavi ju na dlhsi cas,je super na rozvoj motoriky..legi u nas fici od 1roka :)
  • Lahke skladanie,super su zvieratka
  • podla mna nedostatky nema
sebastianmichal  30. aug 2022

Naj hracka

Moji chlapci sú maniaci na lego stále sa s ním hrajú. Stávajú co ich napadne určite je to dobre na rozvoj aj motoriku.
luciatavarska  30. aug 2022

Milujeme lego

Tak toto ešte nemáme, máme klasické Duplo a syn má lego od výmyslu sveta, u nás je lego všade a miluje sa s ním hrať, niekedy pri tom presedí celý deň aj s tatom. Problém príde keď sa chce hrať aj sestra ktorá má 2 roky a syn jej nechce lego požičať 🙄
Tak sme s manželom rozmýšľali že jej kúpime Duplo pod stromček aby aj ona mala svoje a toto vyzerá skvelo, miluje zvieratká takže by sa jej určite páčilo 🥰 ďakujeme za tip.
  • Rozvíjanie jemnej motoriky u detí
  • Asi žiadne, aspoň o nich neviem.
slovan99  30. aug 2022

Pomôcka analytocko - syntetického a kritického myslenia

Osobne sa môžem pridať k vysoko pozitívnym hodnoteniam stavebnice Lego duplo 3D Divoké zvieratá Európy, lebo stavebnica rozvíja naozaj kreativitu, sebadôveru a hlavne komunikačné schopnosti: kde zvieratko žije? čím sa živí? ukladá sa na zimný spánok? a mnoho ďalších vecí, kde dieťa získa vedomosti z prírodovednaj oblasti a tiež môžu sa u neho vytvárať predpoklady na začiatky kritického myslania. Tento model je všestranný a naše duplo legá, čo máme doma sú aj z mojej detskej a súrodemeckej zbierky, čiže méme aj 40-ročné "kúsky" a to je dôkaz kvality, že lego je nezničiteľná hračka, ktorá si nájde veľké uplatnenie už v mnohých generáciách. Prináša nielen zábavu a podporu rozvoja dôležitých zručností u detí predškolského veku, učí ich k zlepšovaniu vnútorných vlastností ako je vytrvalosť a trpezlivosť.
  • LEGO DUPLO - zábava, rozvoj zručností, podpora kreativity, myslenia na technickej platforme.
  • Áno možno tá trochu vyššia cena, ale za kvalitu si človek musí priplatiť....
katka1981  30. aug 2022

Lego Duplo

Syncek podedil po dcerke, ta si ho strazila ako oko v hlave. Chalan trieska, bucha, to je ina natura. Lego je cele, az na osuchanu farbu, zaco sme ozaj smutny, lebo dcerka ho mala ako nove. Jedno vieme, ze ho nebudeme predavat a hoci mame obrovsku krabicu, ktora zabera vela miesta, ostane odlozene pre vnucata. Niekedy ked maju dobry den, sa pohraju aj spolu, hoci je medzi detmi velky vekovy rozdiel a poskladaju si krasny dom, s krasnym dvorom plnym zvierat. Najlepsia hracka, aku sme doma kedy mali.
lennnajakubko  30. aug 2022

Zábava

Lego je úžasná zábava pre deti a učí aj jemnej motorike a rozoznať tvary a dieliky synček sa vždy zabaví
penelope10  30. aug 2022

Topka, pre chalanov aj dievčatá

Všetky deti sa s nimi krásne vyhrali. A veľa krát sa k nim vracali, nikdy sa im nezunovali. Čo je najdôležitejšie, materiál je ta pevný, že nikdy sa nic neodlomilo. Teda večná hračka, ak nerátam šúchance
  • Cena