Kozmetika Yves Rocher

1 skúsenosť

Yves Rocher je francúzska kozmetická značka, ktorá sa už 60 rokov venuje objavovaniu sveta rastlín a v jeho bezbrehom bohatstve hľadá riešenie každej nedokonalosti, s ktorou sa ženy v snahe byť krásne potýkajú. Ženám ponúka len to najlepšie z prírody

Hodnotenia a skúsenosti s kozmetikou Yves Rocher

Máš skúsenosť s kozmetikou Yves Rocher?

seena  23. okt 2021

Predčil moje očakávania

Nový rad Elixir Botanique je vskutku výborný a môžem ho len odporučiť. Mala som možnosť testovať ho a bola som nadmieru spokojná. Moja pleť dostala životabudič, po použití krémikov je hydratovaná a omladená. Dokonca sa mi výrazne redukoval aj môj problém s výsypom na lícach. Pleť dostala luxusnú starostlivosť.

trisha321  19. okt 2021

Testovanie Yves Rocher Elixir Botanique

Na začiatku som bola trocha skeptická, keďže veľakrát som sa v kozmetike sklamala, ale tentokrát som videla pozitívny výsledok už po pár dňoch.
Pleť mam čistejšiu, jemnejšiu a žiarivejšiu. Je nádherne hydratovaná a hebká. Konzistencia mi tiež vyhovovala a táto sada mi sadla hlavne kvôli tomu, že som mala pleť vysušenú a dehydratovanú. Som naozaj veľmi spokojná.❣️🙏

katarina303  13. okt 2021

Dokonalosť v produktoch Yves Rocher

Kozmetiku Yves Rocher používam uz niekolko rokov, vyhovuje mi textúrou krémov, blahodarnými účinkami na moju pleť a rôznymi škálami vôní, ktoré ma dokonale zrelaxujú. Zároveň, nie sú testované na zvieratách a sú cenovo dostupné. Som nadmieru spokojná.
lenuska30  27. sep 2021

YR

Používam kozmetiku Yves Rocher. Mám sérum na rozžiarenie pleti a denný krém. A zbožňujem ich toaletnú vodu zo zeleného čaju.☺

aurra  23. sep 2021

Najlepšia skúsenosť

Kozmetiku Yves Rocher používam každodenne, najlepšie pôsobí na moju pleť aj vlasy. Aj s týmito výrobkami som nadmieru spokojná.

konik_testuje  9. jún 2021

PURE ALGUE od YVES ROCHER si rozhodne svojich 5 hviezdičiek z testovania zaslúži.

Svieža vôňa, hebká pokožka, hydratácia a okysličenie pleti… To všetko a ešte oveľa viac so sebou prinieslo redakčné testovanie nového radu PURE ALGUE od prémiovej francúzskej kozmetickej značky YVES ROCHER s obsahom morskej mikroriasy Tetraselmis s okysličujúcimi a andioxidačnými vlastnosťami.

Bez pochýb je najväčším ťahúňom tohto záprahu oceánskej sviežosti Odličovacie želé 3 v 1. Prekvapilo svojou konzistenciou i odličovacou silou, no najmä efektom sviežej a okysličenej pleti, ktorý po použití zanecháva.Vodeodolná dekoratívna kozmetika ho síce potrápila, nebolo to však nič, s čím by si neporadili ďalšie výrobky z tohto radu.

V tesnom závese sa preto nenechala zahanbiť ani Odličovacia micelárna voda na tvár a oči 2 v 1, ktorá okrem odstránenia zvyškov, i toho vodeodolného, make-upu, dôkladne pleť vyčistila a navyše, okrem sviežej a čistej pleti, zanechala pozitívny dojem vďaka svojej nádhernej vôni.

Milým prekvapením bola aj Okysličujúca hydratačná maska. Ľahká aplikácia a jej bezoplachová forma z nej robia must have každej ženy, ktorá bojuje s napätou pleťou bez života. Hydratačná maska nielen dodala pleti svieži a zdravý vzhľad, pleť sa dokonca po jej aplikácii zjemnila a stala pružnou.

Svieži čistiaci gél a okysličujúca čistiaca pena sú v rade PURE ALGUE zástupcami každodennej rannej i večernej starostlivosti o pleť. Oba produkty pleť zbavujú nečistôt, hydratujú a osviežujú. Záleží na žene, aká konzistencia čistiaceho prípravku na tvár jej viac vyhovuje. Aj v našom modrokoníkovskom testovaní sa testerky rozdelili na dva tábory.

Jedným z najdôležitejších krokov v starostlivosti o pleť je exfoliácia, teda peeling. Tento krok je vo všeobecnosti nedocenený, a pritom veľmi dôležitý. YVES ROCHER pri vytváraní radu PURE ALGUE však mysleli aj na zbavovanie sa odumretých kožných buniek. Rozjasňujúci peeling pre sviežu pleť nesklamal. Jeho gélová konzistencia, bambucký prášok a svieža vôňa dokonale tento rad kozmetiky reprezentujú.

Celkovo tento rad kozmetiky YVES ROCHER obstál na výbornú. A to nielen vďaka tomu, že do bodky splnil všetko, čo sľúbil, a to sviežosť, hydratáciu a okysličenie pleti. Pridanou hodnotou každého z výrobkov je aj vôňa, ktorá neodmysliteľne k produktom tejto značky patrí. Navyše sú produkty šetrné nielen k pokožke, ale tiež k prírode.

ivkazba  25. máj 2021

Ďalšia francúzska sviežosť

Pleťovej kozmetike Yves Rocher som verná vyše 10 rokov. Celoročne používam rad Elixir Jeunesse, v lete zbožňujem Hydra Végétal a v zime zase Anti Age Global alebo Sérum Végétal. Na odličovanie dlhodobo používam micelárny gél z radu Elixir a tonikum s radu Hydra. Nový rad Pure Algue nesklamal, práve naopak, potvrdil to, prečo mám túto kozmetiku rada. Má príjemnú zdravú vôňu, žiadne sladké ovocinky, ale vôňa čistoty. Keď si očistíte pleť micelárnou vodou, chcete si ju očistiť znova, aby ste sa znova nadýchli tej vône. Čistiaci gél je skvelým doplnkom mojej pleťovej údržby každý večer a maska každý druhý deň osvieži pleť. V mojom veku 43 tá údržba už čo-to stojí, aby človek bez omietky vyzeral v norme. Pre mňa je táto kozmetika tým ideálnym doplnkom už roky.

tratatundra  24. máj 2021

Po prvýkrát a navždy Yves Rocher

Nechala som sa zlákať hodnoteniami tu na Modrom koníku a zakúpila som si 3 produkty z radu Pure Algue od Yves Rocher. Moja pleť dostáva dosť zabrať, a tak si trochu kyslíka naviac zaslúži.
Musím povedať, že neľutujem ani cent, ktorý som do kozmetiky investovala. Napriek tomu, že nie všetky produkty z môjho výberu mali TOP hodnotenia, zvolila som podľa vlastných preferencií.
Pleťová maska - Na môj skus možno trochu nepochopený systém nezmývania, ale svoju úlohu plní skvelo. Dvakrát do týždňa dodá pleti fakt všetko, čo pleť potrebuje. Je po nej napnutá (nie však tým nepríjemným spôsobom, ktorý vás núti použiť krém), svieža, s nádychom ružovkastej, a hlavne, jemná ako detský zadoček.
Odličovacie želé 3 v 1 - Nemá chybu. Ja osobne nepoužívam make-up, len púder a riasenku. Ešte sa mi nestalo, že by želé neodlíčilo všetko a dokonale. Používam ho večer, či som, alebo nie som nalíčená, na vyčistenie pleti po celom dni. Za mňa určite skvelý produkt.
Čistiaca pena - Napriek nie 100 % úspešnosti v testovaní tu na MK, som sa rozhodla si ju kúpiť, pretože čistiace peny mám proste rada a neľutujem. Zamiloval si ju dokonca aj môj priateľ.

Je to moja prvá skúsenosť s Yves Rocher a myslím, že tento rad ma presvedčil o kvalite tejto francúzskej značky a už rozumiem, prečo má toľko fanúšikov. Myslím, že pri nej zostanem. :)

mylovve  17. máj 2021

Pre mňa nič lepšie nie je🍀

Ako prvú som začala skúšať penu a už po prvom raze som bola prekvapená, ako mi zjemnilo pokožku... Vôňa neskutočná ❤️Ako druhé som skúsila použiť masku. Tiež spokojnosť. Najviac som spokojná s gélom, ktorý si nanášam ráno a večer a už si aj okolie všimlo, že mi akné ustúpilo. Som vďačná a určite ostanem verná. Jediná vec, ktorá mi nesadla, je odličovač, ktorý neodlíčil všetko. Ale inak som spokojná a môžem iba odporúčať. 🍀🙏❤️

lejlinka868  17. máj 2021

Dokonalá hydratačná kozmetika

Dostala som možnosť testovania YVES ROCHER radu PURE ALGUE a musim povedať, že veľká spokojnosť. Odličovanie je alfou a omegou krásnej pleti a so správnou hydratáciou je to kľúč k skutočne hebkej a žiarivej pleti. Testovala som 3 produkty: Odličovaciu micelárnu vodu 2 v 1, Odličovacie želé 3 v 1 a Okysličujúcu hydratačnú masku. Všetky určené na normálnu až zmiešanú pleť. A u mňa to je rozhodne kozmetika MUST HAVE.

lejlinka868  17. máj 2021

Dokonalá hydratačná kozmetika

Dostala som možnosť otestovať 3 výrobky Yves Rocher. Odličovanie je alfou a omegou v starostlivosti o pleť, to vie každá z nás. Rovnako ako aj to, že hydratácia je nesmierne dôležitá a často už nestačí len piť dostatok vody, ale pleti musíme pomôcť. Kozmetika, ktorú som testovala je určená na normálnu až zmiešanú pleť. Mne naozaj sadla! Určite to bude moje MUST HAVE v kúpeľni.

tatianasevcikova  16. máj 2021

Hydratácia a ľahkosť

Produkty od YVES ROCHER z rady Pure Algue vám môžem len odporučiť a to nielen ženám s normálnou a zmiešanou pleťou. Pokožku absolútne nedráždia, sú vyrobené z prírodných ingrediencií, ktoré rešpektujú požiadavky našej pleti aj naše prostredie.
Pleť je po používaní hĺbkovo hydratovaná, svieža, príjemne prevoňaná s prirodzeným rozžiareným efektom. Vôňa nie je výrazná a nedráždi tak ani tú najcitlivšiu pleť. Mojím najväčším favoritom je maska a pena.

1kriosa1  16. máj 2021

Sviežosť a regenerácia z oceánov

Nový rad produktov PURE ALGUE hodnotím veľmi pozitívne, na tvári naozaj zanechávajú svieži pocit, je to príjemný svieži začiatok dňa a uvoľnujúca regeneračná bodka po vyčerpávajúcom dni. Z celého radu ma najviac oslovila okysličujúca čistiaca pena, ktorá ma príjemnú textúru a pleť uvoľní. Odličovacie želé 3 v 1 má všestranné použitie, na odlíčenie, osvieženie, ale i regeneráciu pleti. Po aplikovaní kozmetiky na tvár, je naozaj pleť uvoľnená, svieža a jemná.
Navyše, pridaná hodnota celej kozmetiky je ekologická stránka všetkých produktov a ich obalov.

moss  16. máj 2021

Svieža ako morský vánok

Vďaka Modrému koníkovi som dostala možnosť testovať výrobky od mojej obľubenej kozmetickej značky Yves Rocher. Išlo o tri výrobky nového radu Pure Algue - odličovací gél 3 v 1, micerálna voda a hydratačná maska. Na balíček som sa veľmi tešila a bola som zvedavá ako na mňa nové výrobky zapôsobia. Hneď po otvorení balíčka na mňa vykukla príjemná, jemná, tyrkysová farba obalov v kombinacii s bielou a nedalo mi hneď výrobky aj neovoňať. Ľahká, nevtieravá, svieža vôňa ma tiež veľmi milo prekvapila. Takže prvotný dojem bol veľmi dobrý. Bolo to prvýkrát, čo som na odličovanie používala gél a musím povedať, že som veľmi spokojná. Vyhovovala mi jemná gélovo-krémová konzistencia, ktorú dopĺňala už spomínaná svieža vôňa. Pleť po opláchnutí pôsobila veľmi sviežo a na dotyk hladko. Dočisťovala som ju micerálnou vodou. Malým nedostatkom bolo, že sa mi gélom nedarilo poriadne odlíčiť oči, takže som ich dočisťovala micerálnou vodou alebo odličovačom na olejovej báze, čo mi ale veľmi neprekážalo, keďže ho používam stále. Masku môžem iba pochváliť, má príjemnú krémovitú konzistenciu, po nanesení na pleť je takmer priesvitná a vďaka jemnej vôni bol celý zážitok príjemný. Cítila som mierne štipkanie, čo ale mohlo byť spôsobené peelingom pred nanesením masky. Vôbec mi to ale nevadilo, mala som skôr vďaka tomu pocit, že maska "pôsobí" a po zotretí bola pleť jemná, vypnutejšia a hladká. Celkovo hodnotím túto moju prvú skúsenosť s radom Pure Algue veľmi pozitívne, favoritmi zostávajú gel a maska. Určite si ich v budúcnosti znova kúpim.

jajamalka  16. máj 2021

Zlatá stredná cesta

V rámci testovania som skúšala tri produkty z radu PURE ALGUE určené na zmiešanú pleť. ODLIČOVACIE ŽELÉ bolo veľmi fajn. V tyrkysovej tube s praktickým vyklápacím uzáverom. Nemám rada tuby, ktoré sa musia odšróbovať. Žerie to čas. :-D Používala som ho pri rannej rutine ako čistič hneď po zobudení a pri večernej rutine ako prvý krok na odstránenie make-upu a SPFka. Ak by to malo byť len jednokrokové čistenie, asi by mi večer nepostačovalo, ale ako prvý krok (u niekoho možno druhý) bolo fajn. Príjemná, nelepivá konzistencia. Na môj vkus málo penilo, ale je to asi len o zvyku a zvykla som si celkom rýchlo. Viem si predstaviť, že si ho kúpim.
MASKA bola na môj vkus príliš mastná na to, že je určená primárne pre zmiešanú pleť. Oceňujem praktické balenie v tube a vyklápací uzáver. Nemám totiž rada masky v kelímkoch, príde mi hygienickejšie masku vytlačiť ako naberať z kelímka.
MICELÁRNA VODA v kombinácii s odličovacím želé predstavuje celkom príjemnú súčasť večernej rutiny pri odličovaní a čistení pleti. Každé zvlášť nezvládne dať dole celý make-up ale spolu to funguje.

nelinkabublinka  16. máj 2021

Vydarený rad výrobkov

Odličovanie pleti je základ starostlivosti o pleť. Odličovací gél 3v1 ma najskôr prekvapil, že nepení a spočiatku som mala tendenciu si ho dávať zbytočne veľa. Pleť je po ňon "šťavnatá" a hydratovaná, no neleskne sa a nie je mastná. Pri micerálnej vode mi naopak prekážalo to, že pení a tak som mala potrebu si pleť umyť na záver ešte čistou vodou. Ako posledný bod som používala pleťovú masku, po ktorá mi naozaj sadla. Celkovo ide o vydarený rad produktov.

nikelca  15. máj 2021

Darček, ktorý som si musela nechať

Z tejto sady mám odličovaciu micelárnu vodu, ktorá je super na každodenné ranné osvieženie aj večerné odlíčenie, nie je po nej nepríjemný pocit a nedráždi ani na tvári pripečenej od slniečka. Mám aj odličovacie želé, ktoré je príjemné, ak mám trochu viac času na príjemnú masáž tváre, neslzia z neho oči. Super, ak ho na chvíľku pred použitím dám do chladničky (ťažký víkend, opieklo ma 😊).
Ešte mám hydratačnú masku. Pekne vonia, rýchlo sa vpije a netreba ju umývať. :) Celá sada, či len jeden produkt je to krásny darček, ktorý môžem odporúčať, či pre kamošku, rodinu alebo len sebe pre radosť. 😊

mylovve  15. máj 2021

Pre mňa najlepšia 🍀

V prvom rade by som sa chcela poďakovať za možnosť testovania. Prihlásila som sa, lebo mám problematickú pleť. Na začiatku som začala používať penu a už po prvom použití som cítila, ako mi pokožka zjemnela. Použila som aj pleťovú masku, ktorá príjemne vonia. Tá je super. Úplne osviežujúci pocit po nej. Za mňa TOP! 🙏 Ako posledný používam ráno a večer gél, ktorý sa krásne natrie na pokožku, vôbec neštípe, krásne vonia a musím povedať, že po pár dňoch mi normálne akné mizne. Mávam ho vždy okolo brady a na kostiach, ale úplná zmena. Ani mastné čelo už tak nemám. Za mňa TOP kozmetika, ktorú budem vrelo odporúčať a určite jej ostanem verná. 🙏🍀

misinka0611  15. máj 2021

Testovanie noviniek od Yves Rocher

Vďaka Modrému Koníku a Yves Rocher som mala možnosť testovať novinky z rady Pure Algue a to konkrétne:
- odličovaciu micelárnu vodu 2v1
- okysličujúcu hydratačnú masku
- odličovacie želé 3v1

Mám normálnu až zmiešanú pleť. Každé ráno som začala vyčistením pleti micelárnou vodou a kozmetickým tampónom. Napriek tomu, že tento úkon som robila aj večer, na tampóne ostali nečistoty, takže micelárna voda spoľahlivo dokázala vyčistiť to, čo sa za noc usadilo na pleti. Hydratačnú masku som použila tak, ako píšu na obale produktu 2x týždenne, takže celkovo 4x. Konzistenciou pripomína krém. Na obale píšu, že nadbytok textúry po 5 minútach, treba zotrieť kozmetickým tampónom. Mne osobne tento postup nevyhovoval, preto som si tvár po pôsobení masky umyla čistou vodou. S odličovacím želé som sa stretla prvýkrát a preto, som práve naňho bola najviac zvedavá. Toto želé spolu s micelárnou vodou spoľahlivo odstránili make-up. Na oči som ho nepoužívala, tie som odličovala micelárnou vodou.

Produkty neštípali na pleti, nezanechávali nepríjemný pocit a čo je hlavné, nedošlo k žiadnej alergickej reakcii. Bežný denný make-up dokázali odstrániť. Ten vodeodolný som neskúšala.

beatabuckova  14. máj 2021

Testovanie úžasných produktov

Mala som možnosť otestovať tri perfektné výrobky od Yves Rocher.
1. Odličovacie želé - bolo príjemnej textúry a nádherne vyčistil pleť.
2. Micelárna voda - pleť po nej ostala dočistená a svieža, neštípe ani oči.
3. Hydratačná maska - tento produkt sa mi páčil najviac, zanecháva pleť hebkú a má príjemnú vôňu.
Sú to perfektné produkty, určite si ich ešte kúpim v budúcnosti. 👳👍🛀