Kozmetika a hygiena

Svet kozmetiky a hygieny je blízky takmer každej žene. Okrem širokej ponuky dekoratívnej kozmetiky či kozmetických produktov pre starostlivosť o pleť a telo tu nájdete aj čistiace a pracie prostriedky. Vydajte sa na virtuálny nákup a vyberte si to pravé nielen pre vašu pleť a telo, ale aj pre dokonale čistú a voňavú domácnosť. Pretože tu nájdete všetko, čo potrebujete.

Hodnotenia a skúsenosti s kozmetikou a hygienou

Máš skúsenosť s kozmetikou a hygienou?

zuzulkamr  11. dec 2024 Overená recenzia

Nohavičky pre pocit ochrany a sucha pred nežiadúcou inkontinenciou

Už som dlhšie po druhom pôrode a trápi ma, keď sa mi sem-tam stane malá nehoda, pri silnom kýchnutí, zakašlaní, alebo fyzickej aktivite.
Zhodou náhod som natrafila na testovanie inkontinenčných nohavičiek od Molicare, tak som sa zapojila.
Prišli mi nohavičky vo veľkosti L+20 vymeniteľných inkontinenčných vložiek X-change.
Výhoda nohavičiek je, že sú pružné, príjemné na nosenie, majú bezšvové šitie, takže nie sú vidieť pod oblečením. Sú prateľné na 60° a je možné ich sušiť aj v sušičke. Majú skryté vrecko na vkladanie vložiek X-change, čo je výhoda a gumičku v páse (po čase troška povolila, no nebránilo v nosení).
Konečne sa nemusím báť, že by sa mi stala nehoda, keďže nohavičky MoliCare absorbujú únik moču a ja sa cítim stále príjemne a v suchu, ako keby sa žiadna nehoda ani nestala.
Môžem ich odporučiť každej žienke/mamine, ktorú trápia takéto problémy.
Určite dokupujem ďalšie balenia.

jese1  8. dec 2024 Overená recenzia

Absorpčné inkontinenčné nohavičky MoliCare

Nohavičky sú veľmi príjemné na nosenie. Majú vyšší pás, čo som veľmi ocenila. V porovnaní s vložkami sú neporovnateľné :) cítila som sa v nich veľmi príjemne, ani som nevedela, že ich mám na sebe. Bola som akurát riadne prechladnutá, takže kýchanie a kašľanie mi pomohlo nohavičky dôkladne otestovať😉 Testovala som verziu s vnútornou vložkou. Občas sa mi stávalo, že bolo pre mňa náročné ju vložiť do vnútra nohavičiek. Ale asi to chce len cvik. Ten pocit sucha stojí za to 🙂 Určite si objednám ďalšie.

ebelin masážna a peelingová hubka na tvár, 1 ks

maggie20  5. dec 2024 Overená recenzia

Slabšia alternatíva zrniečkového pílingu

Hubku som vyskúšala na čistenie tváre, ale nezaujala ma. Tvár síce skutočne premasírovala a prekrvila, ale nemala som pocit, že by ma zbavila suchej odumretej kože. Ostanem aj naďalej verná klasickému zrniečkovému pílingu.
Možno ju tiež využiť na čistenie štetcov a hubiek na make-up, ale tu tiež uprednostňujem čistenie pod tečúcou vodou.

Absorpčné inkontinenčné nohavičky MoliCare

Toto testovanie bolo pre mňa ako stvorené, pretože popri problémoch s obličkou ma začal trápiť i únik moču. A musím sa pochváliť, že už mám kúpené doma ďalšie nohavičky, pretože sa mi osvedčili. Testovala som veľkosť L, nosím veľkosť 44/46 a boli mi dobré, sedeli mi. Treba si zvyknúť na tú absorpčnú podšívku, ale potom je to už pohoda. Nevidieť ich, sú prijemné na dotyk a i teraz v zime zahrejú. Za mňa výborná skúsenosť a myslím, že si pomaly dokúpim viac kusov.
Odporúčam každej žene, ktorá má takýto problém a je to možno i tip na darček pre niekoho o kom viete, že to potrebuje.

zuzzana13  3. dec 2024 Overená recenzia

Nohavičky MoliCare

Nohavičky som testovala v dobrom čase, keďže som bola akurát chorá a zároveň mi prišla menštruácia, takže som ich mala možnosť vyskúšať pre oba prípady. Po druhom pôrode ma trápi únik moču pri chorobe - keď kýcham, kašlem, fúkam nos. Doteraz som používala vždy len vložky, neraz som za každým zakašľaním musela ísť na wc a hneď vložku meniť. S nohavičkami to bolo oveľa pohodlnejšie. Aj keď som stále čakala kedy "pretečiem", nestalo sa tak. Vydržali v pohode celý deň. Konečne som nemusela behať často na wc a bola som pokojnejšia, mala som menej starostí. Nohavičky sú z veľmi príjemného materiálu, elastické. Nosím veľkosť 44/46 a veľkosť L mi bola dobrá, vôbec ma netlačili. Dokonca mi ani nepretekali boky ako pri niektorých bežných nohavičkách. Škoda, že som ma testovanie dostala nohavičky, kde sa nedala vložiť vložka (hoci vložky mi prišli). Myslím, že s tým by to bolo ešte oveľa lepšie 🙂.
Počas menštruácie som nohavičky vyskúšala až na posledný deň a tiež to zvládli, žiadne starosti s vymieňaním vložiek.
Takže za mňa super, určite odporúčam a určite si kúpim aj tie s vreckom na vložky.

zuzka0902  3. dec 2024 Overená recenzia

Nohavičky pre pocit ochrany a sucha pred nežiadúcou inkontinenciou

Som rok po 3. pôrode a trápi ma, keď sa mi sem-tam stane malá nehoda, pri silnom kýchnutí, zakašlaní, alebo fyzickej aktivite. Pred nedávnom sa mi to stalo pri kopaní lopty s najstarším synom. Bolo moc nepríjemné, že to človek nevie kontrolovať a bohužiaľ som sa necítila komfortne a musela som sa ísť domov prezliecť.
Prišli mi nohavičky vo veľkosťi L+20 vymeniteľných inkontinenčných vložiek X-change.
Výhoda nohavičiek je, že sú pružné, príjemné na nosenie, majú bezšvové šitie, takže nie sú vidieť pod oblečením. Sú prateľné na 60° a je možné ich sušiť aj v sušičke. Keďže majú skryté vrecko na vkladanie vložiek X-change, veľmi sa teším, že ich využijem aj pri menštruácii, čiže 100% plus je, že majú dvojaké využitie aj ako menštruačné nohavičky.
Konečne sa pri bláznení, kopaní a iných loptových hrách s mojimi deťmi nemusím báť, že by sa mi stala nehoda, keďže nohavičky MoliCare absorbujú únik moču a ja sa cítim stále príjemne a v suchu, ako keby sa žiadna nehoda ani nestala. Môžem ich odporučiť každej žienke/mamine po pôrode, ktorú trápia takéto problémy. S týmito nohavičkami to bude oveľa lepšie, ako predtým.

Balea pena do kúpeľa s levanduľovým olejom, 500 ml

Levanduľová pena

Najlepšia pena akú sme kedy vyskúšali. Nevonia prenikavo, ale tak príjemne levanduľovo, ozaj sa pri nej dá relaxovať oproti inej nemenovanej značke, pri ktorej ma od silnej vône až bolela hlava.
Pekne aj napení.
Foto vo vani nemám 😬😂,ale je ozaj výborna! Oplatí sa vyskúšať.

maggie20  2. dec 2024 Overená recenzia

Maska vyhladila aj popukané päty

Keď som Balea masku na nohy skúšala, mala som popraskané a boľavé päty.
Forma ponožiek je veľmi praktická. Dala som si ich na nohy, na to teplé papuče a mohla som s nimi chodiť aj po dome. Preto som ich mala aj dlhšie, ako je uvedené v návode na použitie.
Obsahu v ponožkách je dostatok a má príjemnú vôňu.
Nohy ostali naozaj ako po krémovaní, hladké, hydratované a vyživené.
Použila som tri balenia počas jedeného týždňa a maska mi zacelila a vyhladila aj moje popukané päty.
Odporúčam.

maggie20  2. dec 2024 Overená recenzia

Svoj účel splnil, ale jeho vôňa ma nezaujala

Ošetrujúci telový olej splnil svoju funkciu, pokožka ostala po nanesení hebká a jemná.
Kladne hodnotím aj to, že sa rýchlo vstrebe a nezanecháva dlho mastný pocit na koži.
Jediné, či sa mi na ňom nepáči, je vôňa. Tá mi vôbec nesadla.

Maska na chodidlá

Musím uznať, že najprv to bol zvláštný pocit 😀, ale výsledok bol príjemný.
Ľahká aplikácia na chodidlá, keďže je to ponožkového tvaru.
Chodidlá po použití ostali vláčne a jemné. Skúsim aj nabudúce.

Príjemný telový olej

Tento telový olej je veľmi príjemný a s nevtieravou vôňou.
Pokožka je po použití hydratovaná a hebká. Používam ho aj na masáž tváre a krku s Guasha kameňom.
Nemá príliž mastné zloženie. Aplikátor je skvelý, pred tým som mala iný olej, kde aplikátor bola pipeta a často sa mi stalo, že olej kvapol na fľaštičku a bola potom mastná.

Telový olej ALVERDE

Olejček má jemnú vôňu, ozaj takú relaxačnú. Keďže je to olej, je mastný, ale nie je to také hrozné ako som si myslela.

Voňavá maska na nôžky

Krásna, voňavučká maska na chodidlá. Nôžky ostali jemné, hydratované. A ako bonus je, že minimálne 20 minút len ležím, nič nerobím a uživam si 😍

Absorpčné inkontinenčné nohavičky MoliCare

Po dvoch pôrodoch ma trápi ľahšia inkontinencia, ktorá sa najčastejšie prejavuje pri kýchaní, kašlaní, smiechu či športe. Bolo príjemné môcť si dovoliť obliecť len nohavičky ako kedysi a nič neriešiť. Je to prudko návykové, nemusieť používať inkontinenčné vložky. Absorpcia je super, žiadne nehody. Oproti inkontinečným vložkám je toto riešenie oveľa praktickejšie, pohodlnejšie. Jednoducho ich stačí nosiť a nič ma už neprekvapí.

Nohavičky MoliCare ma príjemne prekvapili svojím pohodlím a kvalitou. Materiál je veľmi príjemný na nosenie, nohavičky sú elastické a majú jemný „zamatový“ lem, vďaka ktorému lepšie sedia na postave. Jednou z veľkých výhod je bezšvové šitie – nikde nič netlačí ani nezavadzia, čo oceníte hlavne pri dlhšom nosení.

Dajú sa prať na 60 °C a bez problémov som ich sušila aj v sušičke. Aj po niekoľkých praniach si nohavičky držia svoj tvar a elasticitu. Potešil ma aj ich vzhľad – jednoduchý, elegantný čierny dizajn. Pod oblečením sú nenápadné.

Tieto nohavičky by som odporučila každej žene, ktorá hľadá pohodlné, praktické a spoľahlivé riešenie svojej inkontinencie. Páči sa mi aj verzia, do ktorej možno vložiť vložku X-Change do vrecka na nohavičkách, čím sa zvýši ich absorpcia. Môj stupeň inkontinencie to v bežných dňoch nevyžaduje, no počas choroby, kedy ma trápia záchvaty kašlu to určite využijem. Ktoré to poznáte, tak viete, o čom hovorím. ;-)

ebelin masážna a peelingová hubka na tvár, 1 ks

igiana  25. nov 2024 Overená recenzia

Hebká pleť

Na túto hubku som bola veľmi zvedavá 😊. Pleť som mala citeľne hebkejšiu, masáž bola príjemná. Možno by som uvítala, keby bola užšia, je zbytočne veľká. Prîsavka drží dobre na zrkadle.

Rýchloschnúci olejček

Takýto olejček sa v mojej kozmetike ocitol po prvýkrát a hodnotím ho pozitívne. Je rýchloschnúci. Bála som sa, aby som nemala všetko mastné od oleja - opak bol však pravdou. Takže super.

Balea pleťová maska Milky Cocos, 1 ks

Voňavá maska

Tak toto bola moja premiéra - nikdy som takúto masku ešte ani v rukách nedržala. Naozaj zaujímavá vecička a tá kokosová vôňa - mňam.

alverde olejovo-soľný telový peeling s bio rakytníkovým olejom, 250 g

kuukii  25. nov 2024 Overená recenzia

Olejový peeling

Telový peeling môžem ohodnotiť na 1 s *. Celkovo peelingy použivam kvôli suchej pokožke a tvrdej vode u nás. Má jemnú soľ a krásnu voňu. Snažím sa používať ho pravidelne.

Balea pleťový koncentrát Vitamin C, 7 ks

Voňavý vitamín C

Super prípravok, hodí sa aj do kabelky. Pleť je voňavá, jemná, čistá

Balea pleťový koncentrát Vitamin C, 7 ks

kuukii  25. nov 2024 Overená recenzia

Pomarančová slzička

Môj pomocník na každý deň, koncentrát obsahuje vitamín C a E. Večer si vyčistím pleť, namesiem olej a rada s pomarančovou voňou zaspávam. Ráno mám príjemnú lesklú pokožku, po oleji ani stopy, čo je super. Manžel pracuje v chlade teraz v zime a rád si na suchú unavenú pleť nechá odo mňa olej naniesť. Tiež ho odporúča. Fotka je z Dubaja (23. poschodie) kde samozrejme išiel so mnou 🌞.