Jessa Diskret Hygienické inkontinenčné vložky Normal, 14 ks

Jessa Diskret Hygienické inkontinenčné vložky Normal na ľahký až stredne silný únik moču ponúkajú bezpečnú ochranu počas dňa. Obsahujú silné absorpčné jadro, ktoré premení tekutinu na gél. Vďaka tomu budú pachy a kvapaliny rýchle a účinne zachytené vo vnútri vložky.

Vlastnosti:

• na ľahký až stredne silný únik moču, absorpčný objem: do 110 ml,
  • extra ochrana - 24-hodinové pôsobenie proti zápachu, ochrana proti pretečeniu,
  • rozmer - dĺžka: 275 mm x šírka: 110 mm,
  • bielené bez elementárneho chlóru.
Kde kúpim Jessa Diskret Hygienické inkontinenčné vložky Normal, 14 ks?

#test_dm47

Hodnotenia a skúsenosti s Jessa Diskret Hygienickými inkontinenčnými vložkami Normal, 14 ks

Máš skúsenosť s Jessa Diskret Hygienickými inkontinenčnými vložkami Normal, 14 ks?
elizabeth22  30. jún 2024 Overená recenzia

Odporúčam

Tieto vložky sme s dcérou využili počas menštruácie, oceňujem samostatné hygienické balenie každej vložky. Nesklamali ani počas prvých intenzívnych dní menštruácie, krídelká síce nemajú, ale kupujeme si aj takýto typ bez krídeliek, takže nevadilo mi to. Vyhovovala mi aj hrúbka vložky a aj to, že nič nepretieklo. Vložky ma milo prekvapili a určite po nich ešte siahneme.
  • Samostatné hygienické balenie
  • Hrúbka vložky
  • Absorpcia
  • Neparfumované
vierocka1490  30. jún 2024 Overená recenzia

Menštruačné vložky

Dosť ma zmiatlo že sú inkontinenčné, ale tak reku skúsim ich pri menštuácii a vydržali! Dobre savé, nepretiekli ani cez silnešie dni, na počudovanie zostali tak nalepené ako mali. Nechýbajů ani krídelka, takže odporůčam a dávam si ich na zoznam.
  • Dobre savé
  • Prijateľná cena
  • Dostatočne dlhé
adulka25  30. jún 2024 Overená recenzia

Hygienické vložky

Som pár dni po pôrode, takže som vložky využila ako popôrodné. Na tento účel poslúžili veľmi dobre. Sú dostatočne hrubé a savé aj pri silnejšom krvácaní. Vďaka nalepovaciemu prúžku dobre držia na spodnom prádle. Oceňujem, že sú samostatne, hygienicky balené. Nedráždia ani popôrodné zranenie.
  • Samostatne balené
  • Dostatočne savé
  • Nalepovací prúžok
  • Priaznivá cena
  • Chýbajú mi krídelká
melani19  29. jún 2024 Overená recenzia

Vložky

Vložky sú dobré na úplne slabý menzes.
  • Pohodlné
  • Na veľmi slabý menzes
123andrea  29. jún 2024 Overená recenzia

Diskret vložka

Vložky sú dostatočne dlhé aj široké. Dobre sajú. Ja používam iba s krídelkami pre lepší pocit, ale tu mi vôbec nevadilo, že krídelká nemajú. Lepiace pásiky dobre držia a vďaka gumičkám v strede sa pekne prispôsobia a držia tvar. Bola som veľmi spokojná.
  • Gumičky pre prispôsobenie sa
  • Super sajú
  • Príjemný materiál
  • Dostatočne dlhé
  • Dostatočne široké
  • Nezapáchajú
julik104  27. jún 2024 Overená recenzia

Vhodné na silnú menštruáciu na noc

Použila som ich v noci a v druhý deň počas silnej menštruácie a veľmi super. Nič nepretieklo, ako bývalo zvykom.

Na únik moču ich neviem posúdiť.
  • Absorbujú skutočne veľa a nevadia.
  • Ideálne na noc.
alantroj  26. jún 2024 Overená recenzia

Skúšala som ich ako menštruačné

Tieto vložky som skúšala ako menštruačné. Dobre sali. Chýbali mi na nich krídelká.
  • Dobrá savosť
  • Príjemný povrch
  • Chýbali mi krídelká
ursulienka1  25. jún 2024 Overená recenzia

Inkontinenčné vložky

Nepoužila som, darovala som babičke.
Vraj sú dobré, jemné, mäkké, no vhodné na slabší únik moču.
  • Cena
  • Kvalita
  • Jemnosť
  • Vhodné na slabší únik moču
puskaruka  25. jún 2024 Overená recenzia

Vložky na únik moču

Ja som ich použila po operácii a môžem napísať, že sú vhodné na slabší únik moču. Na balení je uvedené, že absorbujú 110 ml tekutiny.
  • Dosť dlhé 275 mm
  • Dosť široké 110 mm
  • V balení je 14 kusov
  • V strednej časti vložky je všitá gumička
  • Bez nalepovacích krídelok
1 človek považuje za užitočné