Neskutočne som sa potešila, keď som dostala možnosť otestovať naozaj skvele Slovenské čerstvo pražené kávy COFFEEIN.
☕ ITALY(táto vyhrala u môjho manžela)
☕BRAZIL
☕DOMINICAN REPUBLIC(tá chutila mne)
☕ELITE
☕ETHIOPIA-bezkofeinová
Keďže som handmade tvorca, pri mojej práci musí byť zabalený balíček úplne, že top a preto, čo mňa osobne hneď zaujme, keď mi príde nejaký balík, je presne jeho obal a čo má čaká, keď ho otvorím. Tak krásne, ako prišla zabalená káva, mi už naozaj veľmi dlho žiaden balík zabalený neprišiel a ja si takéto veci veľmi vážim, lebo viem, aké úsilie a koľko času to všetko zaberie. Super ekologické balenie. Každá káva má 200g,čo si myslím, že je super a hlavne, ak by ste chceli ochutnať viac káv, tak takéto balenie sa vám určite oplatí.
My sme si dokonca ETHIOPIU(tú som pila ja) a ITALY pomleli a vzali sme si ich na naše potulky🏔️🏕️, na ktorých nám samozrejme nesmie chýbať žiadna skvelá kávička.
Ú nás doma je najväčší kávičkár môj muž, kávy denne vypije naozaj veľa 😁Miluje kávu a všade kde sme musí nejakú ochutnať .Ma rád silné chute kávy s cukrom a ja zas naopak, skôr také jemnejšie a čisté. Stále vravím, že kávu si treba vedieť vychutnať takú, aká je a nie zbytočne dávať cukor, mlieko... 😅
Milujem vôňu kávy a penuuu, tú zbožňujem.
Ako prvú sme otvorili DOMINICAN REPUBLIC a úplne mi sadla chuťovo aj v jemnosti a môjmu mužovi ITALY, ta preňho bola topka. No, všetky boli naozaj skvelé, voňavé, chutné s krásnou penou. Osobne môžem naozaj len a len odporúčať každú jednu, ktorú sme doma mali (už sme ich vypili 😅)a máme objednané ďalšie kávičky na ktoré sa už počas týždňa veľmi tešíme ☕🫶