Dostali sme šancu testovať Gabinin kúzelný domček LEGO® 4+
Nepovedala som o tom mojej dcérke, tak keď volal kuriér a priniesla som balík. Nakoľko akurát bola chorá, nebola v škôlke, tak okamžite dobehla, čo tam je v krabici. Spoločne sme otvorili a jej oči zažiarli. Tak, ihneď ako mladšia dcérka zaspala, sme to otvorili.
Všetky izbičky, aj domček bolo zvlášť pekne pobalené a počíslované. Dostali sme k tomu, aj letáky( knižky) počíslované.
Dala som dcérke za úlohu, dať ich do radu podľa čísla a každý deň postupne ich bude skladať.
Prvý sáčok sme otvorili spoločne, aby sme vedeli ako začať. Potom dcérka vyhľadala 1-ku knižku. Musím pochváliť nápad, ako je to tam pekne znázornené, ktoré kúsky si má dať do ruky ( je tam znázornené ruky, a na nich presne kúsky, ktoré treba). Ďalšia strana, je ako tie kúsky zložiť a potom, kam ich dať. Pre 4+ ročníky ideálne riešenie. Moja 4 ročná dcérka, to celé zvládla za dva dní, lebo nevedela dlhšie vydržať. Po raňajkách sa do toho spustila aj druhý deň, až na večer to mala celé hotové.
Nemám čo vytknúť, nakoľko sme boli obe spokojné. Ona to celé zvládla sama a tým pádom , bola na seba hrdá. Ja tiež. Nemusela som jej pomáhať, len pri konci, keď sme spájali domček s výťahom. Ktorá mimochodom tiež sa dá posúvať hore dole. A chválim aj, že pridali z menších kúskov ( poháre, kvetinky atď. do zásoby aj)
Moja menšia dcérka 2,5 ročná, tiež bola nadšená, a hrali sa spolu. Jasne tak malej, ešte neodporúčam skladať, jedine ak chcete od znova :D to moja staršia nechce.
Ďakujeme za túto možnosť, odporúčame a sme spokojné.
Pridávam pár fotiek