Hair Institute Diosa

2 skúsenosti

Inštitút dermotrichológie, zahusťovanie a predlžovanie vlasov.

Hodnotenia a skúsenosti s inštitútom Hair Institute Diosa

Máš skúsenosť s inštitútom Hair Institute Diosa?
simona_07  4. dec 2022

Zničené vlasy za 500€

Predĺženie 100g vlasov dĺžky 55 cm trvalo ani nie dve hodiny vrátane umytia a fénovania. Po predĺžení sa mi vo vlasoch neustále tvorili zlepené keratínové chuchvalce a ani po opakovaných návštevách mi kaderníčka nevedela pomôcť aj napriek tomu, že som sa o vlasy starala a dodržiavala som všetky jej pokyny. V tomto kaderníctve som zažila doposiaľ najhoršiu fyzickú bolesť, ktorá trvala nepretržite 2,5 hodiny pri vyčesávaní obrovského chuchvalca, za čo som musela ešte k tomu zaplatiť 50€, pretože vraj to bola iba moja chyba! Vlasy mi vydržali len 8 týždňov a tie moje sú teraz neskutočne preriedené a slabé až tak, že musím nosiť príčesok!! Žiadna garancia kvality, vyhodená kopa peňazí!!
  • zničené vlasy za extrémne krátky čas, to nedokáže každý
  • neodbornosť
  • drahé
  • žiadne usmernenie, žiadna dobrá rada
  • žiadna garancia kvality
  • žiadna záruka
salukim  30. sep 2022

Hair Institute Diosa v Košiciach

Mozno niekomu pomôže moja negatívam skúsenost pri výbere salóna na predĺženie vlasov. Vlasy mi predlžovali v Hair Institute Diosa v Košiciach. Odišla som so salónu s tým, že vlasy sú krásne , že sú len surové a keď ich doma u umyjem budú krásne. Vlasy sa po umyti doma úplne zamotali, vôbec sa nedali rozcesat. Kvalita slamy. Tak som zašla do salónu iného, kde pouzivaju kerastase kozmetiku , že mozno nejakou kúrou ich dám dokopy. Tam mi okomentovali vlasy, že majú kvalitu pol ročného peroxidovania (((. Vlasy boli navyše nadpojene v hrubých spojoch , vyzerali ako motuziky. Boli nerozcesatelne, netvarovatelne. Doklad o úhrade dom samozrejme nedostala ziadny, s majiteľkou sme sa na vrátení peňazí nedohodli. Navyše to nadpojenie bolo ťažké, veľa vlasov, hrubé spoje, hnusne nekvalitne vlasy . Bolest taká, ako keby ma tri dni niekto chcel oscalpovat. Na tretí den som sla vlasy inde odpojiť, kúpila nové a nanovo nechala predĺžiť.
  • Opadne
  • Nekvalitne vlasy