GERBER Cereal mliečna kaša malinová na dobrú noc

GERBER Cereal mliečna kaša malinová na dobrú noc (230 g) je kombináciou vysoko kvalitnej ryžovej múky, jemnej chuti malín a vitamínov, ktoré uspokoja potreby dieťatka aj jeho maškrtný jazýček. Kaša je vhodná pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca.

Miska plná dobrôt obsahuje ryžovú múku, 11 vitamínov a minerálne látky pre správny rozvoj detského organizmu. Každá miska podporí rast a vývoj kostí, normálnu funkciu imunitného systému a rozvoj poznávacích funkcií.

Vlastnosti:

• ŽELEZO prispieva k rozvoju poznávacích funkcií u detí.​
  • Vitamín A¹ a C pre imunitný systém
  • Vápnik¹ a vitamín D¹ pre normálny rast a vývin kostí
  • Starostlivo vybraná ryža

Recenzie GERBER Cereal mliečnej kaše malinovej na dobrú noc

Kaše GERBER Cereal majú jemnú textúru vhodnú pri zavádzaní prvých príkrmov². Kombinujú vysoké nároky na kvalitu starostlivo vybranej ryže a jemnú chuť ovocia pre potešenie všetkých malých brušiek. Obal je šetrnejší k životnému prostrediu, navrhnutý ako recyklovateľný.

¹ V zhode s požiadavkami příslušnej legislatívy.

² Zdroj: https://gastroped.cz/_files/200000163-4a2514c70f/ doporuceni-vyziva-kojencu-a-batolat-2014.pdf

Hodnotenia a skúsenosti s s GERBER Cereal mliečnou kašou malinovou na dobrú noc

Máš skúsenosť s s GERBER Cereal mliečnou kašou malinovou na dobrú noc?
bveronikab  30. máj 2023 Overená recenzia

GERBER Cereal mliečna kaša malinová na dobrú noc

Malinová kaša je chuťou podobná jahodovej. Malému chutila menej a aj pre mňa bola dosť sladká.
  • Jednoduchá príprava
  • Dobre zasýti
  • Obsahuje vitamíny, vápnik železo…
  • Slabá chuť jahôd
  • Príliš sladká
jessica45  30. máj 2023 Overená recenzia

Malinová kaša

Túto kašu som predtým nepoznala, ale rozhodne si ju budem kupovať naďalej 😊. Určite odporúčam.
  • Lahodná chuť
  • Zasýti
  • Skvelé rozmiešavanie
  • Plné vitamínov
maruska2269  29. máj 2023 Overená recenzia

Malinová mňamka

Veľmi dobrá malinová chuť aj vôňa.
  • Výborná chuť
  • Akurát sladké
denullllka  28. máj 2023 Overená recenzia

Malinová kaša - chutná kaša

Kaša chuti skvele, nie je príliš sladká.
Hodnotím ju rovnako za vynikajúcu ako ostatné ovocné kaše Gerber.
  • Dobrá chuť, nie moc sladká
  • Dobrá konzistencia
  • Dobré zloženie
xawa26  27. máj 2023 Overená recenzia

Malinová kaša

Táto kaša je druhá najlepšia z vyskúšaných.
Minula sa tiež rýchlo a jej vôňa bola super.
  • Zdroj vitamínov
  • Obal je nepraktický
szida  27. máj 2023 Overená recenzia

Top, top, top

Nemám k tomu čo dodať, jednoducho najlepšia. Farba je oveľa bledšia ako na obrázku.
  • Balenie

Výborná malinová kašička GERBER❤️

Táto kašička malinkému veľmi chutila. Na kašičke sa mi hlavne páči, že sa v nej nerobia hrudky. Vyskúšala som mnoho značiek a v každej sa mi hrudky robili, čo moje zlatíčko samozrejme neznesie. V tejto sa mi to nestalo. Podľa mňa má úžasnú chuť a myslím si, že aj podľa drobca, keďže všetko spapal. Môžem povedať, že ostávame verní kašičkám Značky GERBER.
  • CHUŤ
  • JEMNOSŤ
  • ŽIADNE HRUDKY
volakova  26. máj 2023 Overená recenzia

Malinková

Malinová žiaľ dcérke chutila najmenej. Neviem prečo, ale zatvárila sa pri nej tak kyslo až ju striaslo. Staršej dcérke však chutila, keďže ona miluje maliny.
  • Jemná konzistencia
  • Obsah vitamínov
  • Pridaný cukor
  • Nepraktické balenie
  • Dcérke chutila najmenej
niki65  26. máj 2023 Overená recenzia

Malinová kaša nielen na dobrú noc

Chutná mliečna kaša s príchuťou malín. Chuť ani vôňa nie sú veľmi malinové, i napriek tomu deťom veľmi chutí.
  • Deťom chutila
  • Nevýrazná vôňa
lucinka1500  26. máj 2023 Overená recenzia

Malinová kašička Gerber

Všetky kaše majú jednoduchú prípravu, prevarím dojčenskú vodu, nechám vychladiť a pomiešam. Táto konkrétne má takú voňu, ako keby som sa nadýchla pravých malín, čerstvo pozbieraných. Synčekovi veľmi chutila.
  • Vôňa čerstvých malín
  • Konzistenicia
1ivka12  25. máj 2023 Overená recenzia

Malinová kaša GERBER

Výborná!!!
Všetky kaše od GERBER nám chutia.
Malá nestíha ústočká otvárať.
Skvelo chutí, úžasne vonia.
Odporúčam, iste si ju zamilujete 😊
kropka  24. máj 2023 Overená recenzia

Chutná kaša

Kaše sme testovali v čase, keď moja malá nejedáčka mala zdravotné problémy s bruškom, takže som sa obávala výsledku. Ale na moje prekvapenie to dopadlo super. Malinová kašička jej veľmi chutila. Zloženie je jemné, chuť príjemná malinová a zdravý obsah ulahodia každému detskému (aj dospeláckemu) brušku. Vrelo odporúčam 👍.
  • Perfektné zloženie plné vitamínov, železa, zinku
  • Príjemná konzistencia
  • Výborná chuť
lienka2202  23. máj 2023 Overená recenzia

Malinová dobrota

Jemná, príjemne voňavá kaša pre detičky. Malinová príchuť je jemná, ale nie nevýrazná. Výborné je, že kaša nie je umelo prifarbovaná. Skvele sa rozrába, ľahko sa mieša, čo zaručuje jej jemnú a hladkú konzistenciu. Chuťovo ľahká, nezaťažuje bruška malých papkáčov a zasýti na potrebný čas. Je skvelou voľbou aj na raňajky, dokonca aj pre staršie detičky a mamičky.
  • Sýtosť
mmagdula  23. máj 2023 Overená recenzia

Malinová kaša

Tak ako všetky kaše od Gerber aj táto je vynikajúca.
Pekne nasýtila bruško a malá bola spokojná.
  • Nasýti
  • Nepraktické balenie

Malinová

Rýchla a jednoduchá príprava. Vonia a chutí skvele. Chutila aj nášmu psíkovi, ktorý musí ochutnať všetko, čo papá dcérka. Vrelo ju odporúčam každému.
  • Sýtosť
olivka26  16. máj 2023 Overená recenzia

Výborná

Najviac dcére chutila malinová kaša. Má jemnú konzistenciu, krásnu vôňu a vynikajúcu chuť.
  • Kozistencia
jaond19  11. máj 2023 Overená recenzia

Malinová kaša

Kašu hodnotíme aj vďaka konik_testuje a #test_gerber . Opäť ďalšia z príchutí, ktoré u nás zmizli veľmi rýchlo. Spomedzi rôznych značiek, Gerbers kaše momentálne u nás vedú, škoda len, že ich nevidím v obchodoch v širšej ponuke (napr. Kaufland 3 príchute, Lidl žiadne, budem hľadať ďalej ...)
Malinová kaša je jemnej konzistencie a má lahodnú chuť. Možno jediné, čo by som vytkla, je cukor. V začiatkoch jedenia kaší a príkrmov som sa mu vyhýbala. Chutná by bola isto aj bez neho.
  • Výborná chuť.
  • Ľahké rozmiešanie.
  • Prijala by som ju bez cukru. Kedže je od 6m.
somelierka  9. máj 2023 Overená recenzia

Dobrá kaša

Malej veľmi chutila aj táto malinová kaša. Chutí jemne po malinách, konzistencia je dobrá. Určite budeme kaše kupovať aj naďalej 🔝👍.
  • Jemná chuť
  • Príjemná konzistencia
  • Chuť malín
  • Vynikajúca pre detičky aj mamičky
daska178  9. máj 2023 Overená recenzia

Skúsenosť s malinovu kašou GERBER

Synčekovi veľmi chutila. Jednoduchá príprava. Super chuť, aj maminke chutí ❤️.
  • hladká konzistencia
  • príjemná chuť
  • Nie všade sú dostupné.
ilene22  5. máj 2023 Overená recenzia

Nasa favoritka

Malinová kaša bola prvá, ktorú som dcére z balíka na testovanie pripravila. A nasadila latku riadne vysoko. Chutila jej od prvej po poslednú lyžičku a vôbec som sa jej nečudovala. Mala ju 4x po sebe na večeru a nikdy nám z nej nenechala. Vždy som lyžičku ochutnala (rýchlo) hneď pri príprave.
  • - chuť
  • - vôňa
  • - príprava
hopkovka  28. apr 2023 Overená recenzia

Kaša

Ako každá kaša od tejto značky ani táto znovu nesklamala a veľmi nám chutila.
kikusha  28. apr 2023 Overená recenzia

Malina? Môže byť 😊

Dcéra je evidentne milovníčka týchto kašičiek. Každú, ktorú vyskúšame, zachutí. A chutia veru aj staršej dcére. Dobre sa rozrába, je menej sladká a má prijemnú malinovú vôňu.
  • Skvelá chuť
dolka899  28. apr 2023 Overená recenzia

Lahodná malinová kaša pre malé brušká

Výborná mliečno-ryžová kaša s jemnými malinovými vločkami. Chutila a aj zasýtila.
  • Skvelá malinová chuť
  • Ľahko stráviteľná, ale zasýti
  • Pridaný cukor

Skúsenosť s kašou

Kašu sme skúšali večer (presne vydržala len 4 dni, čo je trošku škoda, neviem či som nejak zle miešala. Má vydržať dlhšie?). Musím povedať, že je naozaj chutná. Je jemnej konzistencie, dobre sa mieša. Maliny cítiť ale nevidieť, sú strašne najemno, čo sa mi páči. Bála som sa, že dcéra dostane nejakú alergickú reakciu, no nič také sa nestalo.
Žiaľ, našej princeznej moc nešla dole krkom, no to bude zúbkami, ale mne áno. :)
  • Jemnosť
  • Dobrý návod
  • Ľahké miešanie
  • Malé kúsky malín
  • Malé balenie
somelierka  25. apr 2023 Overená recenzia

Dobrá kaša

Dnes sme vyskúšali na raňajky malinovú kašu a našej Emmke veľmi chutila 😋. Bolo naozaj cítiť maliny a samozrejme, že aj ja som ochutnala, aby som vedela, aké fajné raňajky má malá. A aj ja som si musela spraviť takú istú kašu, lebo bola ozaj výborná 🔝👍
  • Chutná kaša
  • Jemná konzistencia
  • Malinová vôňa a aj chuť
  • Malej veľmi chutila🔝👍
kucierkam  14. apr 2023

Vynikajuca

U nás vyhráva zatiaľ malinová... Je jemná, chutná a chutí aj maminke😍
  • Chutná
s1m.one  13. apr 2023

Super kaša

Synček ju má najradšej, nevtieravá chuť.
  • hladká konzistncia
  • príjemná chuť