Táto kaša je úžasne jednoduchá na prípravu – stačí pridať vodu, čo mi ušetrí veľa času, keďže mám doma malého, ktorý ma neustále zamestnáva. Ráno, keď máme často naponáhlo, je táto kaša perfektnou voľbou.
Je super, že je ľahko stráviteľná, môj malý nemal žiadne problémy s bruškom.
Obsahuje 13 vitamínov a 11 minerálov, čo ma naozaj potešilo, pretože chcem, aby moje dieťa dostávalo všetky potrebné živiny. Navyše je tam aj proteín a sacharidy, takže viem, že
má dostatok energie na svoje každodenné šibalstvá.
Čo sa týka chuti, medová príchuť je jemná, príjemne sladká a môjmu malému veľmi chutí.
Každé ráno sa teší na svoju porciu kaše. Kaša obsahuje lepok, takže ak máte doma celiatika, treba na to myslieť, ale my s tým našťastie problém nemáme a po zavedení lepku je
výborným zdrojom potrebných živín a energie pre celý deň.
Existuje inak aj ryžový variant tejto medovej kaše, s rovnakým množstvo vitamínov a minerálov, ktorý je vhodný aj pre deti, ktoré lepok netolerujú.
Celkovo som veľmi spokojná s touto kašou a určite ju odporúčam aj iným mamám. Je to skvelý doplnok k pevnej strave môjho dieťaťa, ktorú postupne zavádzame. Poskytne mu všetko, čo potrebuje na zdravý rast a vývoj. Navyše, vďaka jednoduchej príprave a výbornej chuti, je to aj pre mňa veľká úľava v každodennom kolotoči.
- Jednoduchá príprava – stačí pridať vodu.
- Výborná chuť – jemná sladká medová príchuť.
- Výživná – obsahuje 13 vitamínov a 11 minerálov.
- Ľahká stráviteľnosť – vhodná pre citlivé brušká.
- Podpora rastu – poskytuje potrebné živiny pre zdravý vývoj.
- Energia – dodáva dostatok energie na celý deň.