France Lait 2 Následná dojčenská mliečna výživa

France Lait 2 mliečna dojčenská výživa obsahuje mliečne tuky v špecifickom pomere s rastlinnými olejmi a vytvára unikátnu zmes OptiNutri pre:

• lepšiu stráviteľnosť,
  • podporu vývoja mozgu a zraku,
  • zdravé kosti,
  • vysokú znášanlivosť,
  • špecifické potreby dojčiat.

Vlastnosti:

Obsahuje všetko potrebné pre zdravý rast a vývoj dieťaťa: 13 vitamínov, 11 minerálov, železo, vápnik, vitamín D, vitamín C, esenciálne mastné kyseliny a bielkoviny.

Zmes výživných látok OptiNutri

OptiNutri je jedinečná zmes navrhnutá na podporu optimálneho vývoja zraku a mozgu vášho dieťaťa. Táto zmes kombinuje mliečne tuky s esenciálnymi mastnými kyselinami, aby poskytla synergický účinok na zdravý vývoj. Esenciálne mastné kyseliny, konkrétne kyselina linolová a alfalinolénová, sú nevyhnutné pre tvorbu dôležitých zlúčenín v tele dieťaťa, ktoré podporujú kognitívny vývoj a zdravie očí.

Prečo je mliečny tuk taký dôležitý?

• Mliečny tuk je významným zdrojom energie.
  • Tuk je jednou z kľúčových zložiek výživy, ktorá je dôležitá pre rast a vývoj dieťaťa.
  • Tuk je dôležitý pre vstrebávanie vitamínov A, D, E, K rozpustných v tukoch.
  • Významnou mierou ovplyvňuje chuť a vônu mlieka.
  • Dodáva mlieku lahodnú mliečnu chuť, ktorá nemusí byť zvýrazňovaná pridávaním mliečnych aróm.

Vysoká hodnota mliečneho tuku sa približuje zloženiu tukov v materskom mlieku.

Dôležité upozornenie: Materské mlieko je ideálnou potravou pre dojča. Dojčenská mliečna výživa France Lait môže materské mlieko doplniť alebo ho nahradiť v prípade ak matka nemôže dojčiť. France Lait 2 je určené na osobitnú výživu dojčiat starších ako šesť mesiacov, ako súčasť zmiešanej stravy, nie ako náhrada materského mlieka počas prvých šiestich mesiacov. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmu alebo o prechode na inú stravu by malo byť prijímané len na základe odporúčania nezávislých odborníkov kvalifikovaných v lekárstve farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matky a deti. Pri príprave dojčenskej výživy dodržiavajte pokyny uvedené na obale.

Kde kúpim France Lait 2 Následnú dojčenskú mliečnu výživu?

#test_france_lait

Hodnotenia a skúsenosti s France Lait 2 Následnou dojčenskou mliečnou výživou

Máš skúsenosť s France Lait 2 Následnou dojčenskou mliečnou výživou?
veronikavero  22. júl 2024 Overená recenzia

Malú dojčenú nepresvedčilo, iných áno ;)

Moja dojčená je veľká fajnovka a mliečko nechcela, ale testovala suseda a spokojnosť. Mliečko sa dobre rozmiešalo, bruško nebolelo, konzistencia je tak akurát a zasýtilo.
  • Konzistencia
  • Sýtosť
pemihi  21. júl 2024 Overená recenzia

Testovanie France Lait 2

Pri otvorení ma potešila príjemná vôňa, nie typická vôňa umelého mlieka. Po zarobeni mlieka sa netvorili hrudky.
Je to menšie balenie, čo môže byť aj pozitívum, pretože sa mlieko nepokazí. Neobsahuje však probiotika. Našej dcérke sadlo.
  • Skvelá vôňa aj chuť.
  • Netvorili sa hrudky
  • Menšie balenie
  • Nedostupné v bežných reťazcoch
  • Neobsahuje probiotika
veverka84  21. júl 2024 Overená recenzia

Testovanie mliečka France Lait 2

Ja osobne oceňujem balenie, nie je veľmi veľké a mlieko tým pádom nie je dlho otvorené. V každej dóze je odmerka, čo je tiež plus, ale keď je plnšie, trochu ťažšie sa hľadá. Potešilo ma, že mlieko sa nehrudkuje, za mňa to je dôvod prejsť na inú značku, keďže priorita je rýchlo ho zarobiť. No a nakoniec ochutnal najhlavnejší člen testovania. Fľaška zostala prázdna a Eli ani nepostrehla, že má iné mliečko. Takže chuť výborná😍
  • Menšie balenie, mlieko nie je dlho otvorené
  • Výborná chuť
  • Nehrudkuje sa
  • Primeraná cena
  • Nedostupnosť mlieka v bežných obchodných reťazcoch
  • Pri plnšej dóze sa trochu ťažšie vyberá odmerka
0xenia0  21. júl 2024 Overená recenzia

Testovanie UM France Lait 2

Mlieko France Lait 2 patrí u nás k menej známym. Nedá sa zohnať v bežnom obchode.
Mali sme možnosť testovať toto UM, malej veľmi chutilo. Žiaľ mala z tohto mlieka zápchu, pretože neobsahuje vlákninu ani probiotiká.
Mlieko má veľmi príjemnú mliečnu smotanovú vôňu, pieskovú konzistenciu a mliečnu chuť. Nesmrdí ako Nutrilon a iné umelé mlieka, za mňa najlepšie mliečko, čo sa vône týka, pripomína mi klasické sušené mlieko alebo suchú zmes na zmrzlinu ❤️.
Konzistencia je skvelá, mliečko sa dobre rozpúšťa, netvorí hrudky, vyhovovala nám aj odmerka a aj nádoba.
Jediné, čo mi chýba, je väčšie balenie, inak mu nemôžem vytknút absolútne nič.
Cena za mlieko je cca 7€, netreba však zabúdať na menší obsah, 400 g.
Odporúčam vyskúšať túto značku, každému sadne niečo iné 🙂
  • Chuť a vôňa
  • Strávitelnosť
  • Rýchla príprava
  • Vitamíny
  • Železo
  • Neobsahuje probiotiká
sisinkazet  21. júl 2024 Overená recenzia

Veľmi chutné mliečko

Mliečko od France Lait je veľmi chutné. Má lahodnú mliečnu chuť a dobre sa rozpúšťa. Malej veľmi chutilo a určite by som ho odporúčala pre detičky od 6 do 12 mesiacov. Malá nemala žiadne problémy s prechodom na iné mlieko a v porovnaní s mliekom, ktoré sme používali predtým, má viac vápnika a železa, čo určite nie je na škodu. Menšie balenia sú praktické na cesty. Mlieko sa tiež v malom balení rýchlo minie, nie je dlho otvorené a neoxiduje v balení. Nemám mliečku čo vytknúť, jedine možno, že vrchnák by sa mohol otvárať iným spôsobom, lebo ide dosť ťažko, ale to nič nemení na kvalite mlieka.
  • chutné
  • mliečna chuť
  • spokojné bruško
  • vysoký obsah dôležitých látok pre bábätko
kantruska  20. júl 2024 Overená recenzia

Dokonalé

Mliečko France Lait je neopísateľné, jednoducho dokonalé. Má neutrálnu vôňu, smotanovo bielu farbu a určite skvelú chuť, keďže si náš hladoš zvýšil dávku. Po pretrepaní mliečka neostala zbytočná pena. Krásne a rýchlo sa mliečko rozpustilo vo vode. Žiadne bolesti bruška. Nemáme čo vytknúť, iba odporúčam vyskúšať 😉.
  • Rýchlo sa rozpustí
  • Skvelá dokonalá chuť - náš hladoš si zvýšil dávku
  • Žiadna zbytočná pena po pretrepaní mliečka
  • Krásna smotanovo biela farba
  • Super znova použiteľné balenie
  • Žiadne bolesti bruška
tiumen  20. júl 2024 Overená recenzia

France Lait 2 Následná dojčenská mliečna výživa

Mlieko určite veľmi rada odporúčam. Má výbornú mliečnu chuť aj rozpustnosť (sem tam som aj sebe dala trošku prášku do úst, mňam 😁). Obsahuje 13 minerálov a vitamínov. Ak som náhodou nestihla hneď fľašu umyť alebo ju syn zapatrošil, tak som sa nemusela báť, že ma po otvorení fľaše ovalí smrad. Synovi mliečko chutilo, nemal po ňom žiadne problémy a je možné, že budeme aj v 3kovom mlieku pokračovať mliekom France Lait 🙂
Balenia sú síce malé, ale super na cesty, keďže viečko dobre tesní. Takže to 400g balenie je akurát keď idete niekde na pár dní. Plechovky určite na niečo potom využijeme.
(6 fotiek)
  • Rýchlo sa rozpúšťa
  • Obsah minerálov a vitaminov
  • Malé balenie
  • Odmerka je v mlieku a treba ju "hľadať" v ňom
patycka  19. júl 2024 Overená recenzia

Mliečko France lait 2

Z testovania tohto mlieka som mala obavy, ale zbytočne.
Malej mliečko hneď zachutilo, stolica bola v poriadku a ani bruško ju nebolelo.
Toto mlieko odporúčam. Cenovo tiež je v poriadku.
  • Cena (akcia)
  • Nezapeká
  • Stratená odmerka v mlieku 🤭
22581993  18. júl 2024 Overená recenzia

Testovanie

Ked sa mi dcérka narodila, mali sme problém s papaním, dosť grckala. Tak som začala premýšľať, že zmením jej mliečko. Trošku som sa bála, či bude chcieť aj iné. Potom som našla toto, trošku som o ňom prečitala a recenzie boli dobré, tak som skúsila a neoľutovala som, Zachutilo hneď. Je spokojná a aj trávenie má dobré. Chuť je tiež dobrá, len sa trošku robia hrudky. Trochu mi vadí, že odmerka je zaborená v prášku a že má malé balenie.
  • Spokojnosť
  • Dobré trávenie
  • Odmerka zaborená v mlieku
patricia91  16. júl 2024 Overená recenzia

France Lait 2

Ľahká manipulácia a príprava, nehrudkuje. Dcére vyhovovalo.
Odmerku je potrebné držať mimo dózy.
  • konzistencia
  • chýba klip na odmerku
zdenush88  15. júl 2024 Overená recenzia

Určite stojí za vyskúšanie 🙂

Túto značku som roky registrovala už pri prvej dcére, ale vyskúšala som ho až teraz. Veľmi sa mi páči balenie v plechovke. Čo mi na tom ale zároveň vadí, je naberačka ponorená v prášku a musím ju hľadať a rýpať sa v tom.
Samotné mliečko má príjemnú vôňu aj chuť, veľmi dobre a ľahko sa rozpúšťa. Malá bola chvíľu prekvapená inou chuťou, ale potom sa do neho pustila 😊. Sadlo jej a aj sme pri ňom ostali, nakoľko som už nebola spokojná s predošlou značkou.
  • Výborná chuť a vôňa
  • Perfektná rozpustnosť
  • Pomer cena/kvalita
  • Balenie v plechovke
  • Lovenie naberačky v prášku
andrea2808  15. júl 2024 Overená recenzia

France Lait 2 testovanie

Moje nadšenie z testovania netrvalo veľmi dlho. Malý bol od narodenia na AR mlieku (je podstatne hustejšie), kvôli refluxu. Ten už ustúpil, tak som sa tešila, že prejdeme na iné mlieko, no bohužiaľ, iné nechce. Skúšali sme aj iné značky, ale vôbec, takže to nie je, že by vyslovene nechcel len toto. Dávala som tomu šancu, skúšali sme cez deň, v noci, primiešať, no bohužiaľ :( vždy ma odhalil. Je mi to ľúto, keď čítam všetky tie dobré ohlasy na toto mliečko.
  • - Praktické balenie vhodné na cesty
  • - Príjemná vôňa
  • - Zloženie
  • - pre malého asi chuť
  • - a konzistencia
barbora237  15. júl 2024 Overená recenzia

Kvalitné mlieko z Francúzska

Mlieko France Lait sme vyskúšali ako doplnok k materskému mliečku. Samotné mlieko hodnotím veľmi pozitívne, keďže má skvelé zloženie a je ľahko stráviteľné. Navyše obsahuje telu prospešné vitamíny a tuky, ktoré bábätká v tomto veku veľmi potrebujú.
Toto mliečko sa veľmi ľahko pripravuje, má príjemnú vôňu a nehrudkuje sa. Na trhu je veľmi veľa značiek s umelým mliečkom, každému sadne niečo iné, ale kvôli zloženiu a ľahkej stráviteľnosti odporúčam dať šancu aj tejto francúzskej značke France Lait.
(5 fotiek)
  • Strávitelnosť
  • Nezapeká
  • Praktické balenie
maalina  15. júl 2024 Overená recenzia

Francúzske mliečko s výborným zložením

Musim povedať, že krabica zaujala na prvý pohľad svojím zložením. Okrem 13 minerálov a vitamínov, obsahuje aj dha, čo je veľmi dobré, nakoľko to pomáha rozvoju mozgu. Krabicu sme otvorili a prichystali sa na večerno-nočné kŕmenie. Mliečko pekne vonia, tak príjemne sladko a musím povedať, že aj veľmi dobre chutí. Zrejme malému veľmi chutilo, pretože celá fľaška za chvíľku zmizla. Oceňujem, že nepení ako niektoré iné a je tiež troška mastnejšie, čo je samozrejme pre mňa plus. Za mňa naozaj super. Troška som sa zmeny bála, ale nebolo sa čoho. Výborné je, že je taktiež obohatené o železo. Jediné, čo môžem tomuto mliečku vytknúť, je balenie. Pri hľadaní odmerky som ju musela loviť lyžičkou a tiež nie je tam na ňu žiadny držiak, takže späť len “hodiť” do mlieka.
(7 fotiek)
  • nepení
  • balenie - odmerka
petko81  15. júl 2024 Overená recenzia

Malej mlieko zachutilo.
Má ale malé balenie a rýchlo sa minie.
Naša malá bola spokojná, bruško nebolelo, aj stolica bola v poriadku. Už papá príkrmy, ale potom si dá ešte aj mliečko.
(5 fotiek)
  • Žiadna bolesť bruška
  • Dobre sa rozmieša
  • Stráviteľné
1 človek považuje za užitočné
gabca1990  15. júl 2024 Overená recenzia

France lait 2 test

Popri kojení je syn dokrmovaný týmto mliekom. Nebol žiadny problém ho prijať. Takže mu chutilo. Pár krát sa stalo, že sa pogrckal, ale neprikládam tomu veľký význam.
Malé balenie nám vyhovuje keď ideme na predĺžený víkend, nemusím baliť veľké krabice. Avšak na doma by bolo fajn mať veľkú.
Keď ho zarábam, sem tam sa stane, že su v ňom hrudky. Musím ho hneď miešať ako ho pridávam, lebo ak chvíľu počkám, tak ich musím vo fľaške roztláčať.
  • Balenie na cesty
  • Cena (keď je v akcii)
  • Stráviteľné
  • Hrudky
  • Balenie na doma
alexaa3  13. júl 2024 Overená recenzia

Testovanie France Lait 2

S mliečkom France lait sme sa stretli prvýkrát v živote.
Dané mliečko má veľmi príjemnú mliečnu vôňu a chuť. Chutí ako sladučký mliečny nápoj. Nesmrdí po rybách, ako iné značky, to je pre mňa veľmi dôležité.
Príprava je rýchla a jednoduchá, dobre sa zarába a neupcháva cumlík.
Dcére veľmi chutilo, vypila celú dávku, avšak dosť po ňom grcala. Po mlieku od inej značky tento problém nemala. Ale to je myslím rozdielne pri každom dieťati. Niekomu sadne jedno, inému druhé.
Po preskúmaní zloženia som si všimla, že France Lait má menej bielkovín ako naša BEBA a neobsahuje vlákninu a probiotiká. Obsahuje však veľmi veľa železa, ktoré je dôležité pre rozvoj dieťatka.
Toto mliečko určite kúpim svojim starším deťom na doplnenie vitamínov a minerálov, pretože je veľmi chutné 🥰
  • Kvalita
  • Cena
  • Obsah železa
  • Neobsahuje probiotiká a prebiotiká
adakoci3  5. júl 2024 Overená recenzia

Testovanie mliečka France Lait2

Testovanie mliečka France Lait2

Je to mliečko vhodné od ukončeného 6. mesiaca do 1. roku.
Značku tohto mlieka som veľmi nepoznala, ale vedela som, že je aj takéto mliečko ( keďže sme mali Nutrilon 1ku a 2ku AR ).  Ale musím zhodnotiť, že Sofinke veľmi chutilo. A aj mne, keď som skúšala teplotu mlieka. Sofinka je stále veľká milovníčka mlieka a pila ho pomerne dosť často.
Mlieko sa dobre rozpúšťalo v teplej vode a aj balenie je v pohode.
Chutí fajne a nevrackala z neho.

Testovanie mliečka

Máme za sebou už druhú plechovku mliečka a sme úplne spokojní. Veľmi nám chutí, bruško nebolí a aj stolica je super. Plne odporúčam.
  • Dobrá rozpustnosť
  • Príjemná vôňa
  • Dobrá strávitelnosť
petko81  2. júl 2024 Overená recenzia

Mlieko malej zachutilo.

Mlieko malej zachutilo. Bruško ju nebolí.
Kaká pekne.
  • Je dobre tráviteľné
  • Bruško nebolí.
  • Hustota je dobrá.
romi1106  2. júl 2024 Overená recenzia

Za málo peňazí veľa muziky

Ako každá matka, aj ja chcem pre svoje dieťatko len to najlepšie. Dbám na zloženie mlieka, ktoré mu podávam. Mliečko France Lait 2 obsahuje všetky potrebné látky a vitamíny na zdravý vývoj bábätka, je cenovo dostupné a taktiež sa dá objednať z viacerých webov. Mliečko dcére chutí a nespôsobuje jej bolesť bruška, ako niektoré konkurenčné značky. Dcéra spapá mlieka viac ako je doporučené 🙈🙈, takže za ňu vravím, že chuť je najlepšia 😂☝️💜. Najdôležitejšie je len zloženie a aby mlieko chutilo. U nás oboje spĺňa, takže mliečko hodnotíme veľmi pozitívne. Budeme ho piť aj naďalej.
  • Zloženie
  • Praktické balenie
  • Dostupnosť
  • Cena
zwi272  30. jún 2024 Overená recenzia

Veľmi dobré mlieko

Asi každý pozná pojem francúzske mlieko, ale menej známe je už France lait, pričom sa jedná o ten istý výrobok, len asi trochu zmenený časom. Mlieko veľmi pripomína materské mlieko a prechod z kojenia na umelé mlieko mi bol veľmi uľahčený práve pomocou France lait. Po tom, ako som začala s France lait 1, teraz pokračujem s France lait 2 a určite budem pokračovať aj s France lait 3. Mlieko sa ľahko rozpúšťa, má ideálnu konzistenciu a chuť. Jediné, čo by som mohla vytknúť je, že dostupnosť je iba v lekárni a to prevažne iba online, takže nie je tak ľahko k zohnaniu ako iné umelé mlieka.
  • Príjemná chuť
  • Ľahko sa rozmiešava
  • Dobre stráviteľné pre bábätko
paty277  29. jún 2024 Overená recenzia

France Lait 2

Musím uznať, že toto mliečko má niečo do seba, ale vysvetlím. Dcéra (8 mesiacov), kojená, mi odmietala akékoľvek umelé mlieko. Keďže ju chcem pomaly odstaviť, tak sme začali skúšať a ani jedno nechcela. Ale toto mlieko je iné. Má takú vanilkovú chuť a od inej značky sa u mňa odlišuje aj tým, že nemá takú železnú pachuť. Takže sa učíme na mliečko a musím povedať, že ostaneme pri tomto. Ako ďalšie pozitívum vnímam balenie. Je menšie, ale kedže my už toho mlieka dávame menej, tak vyhovuje viac, je aj skladnejšie na cesty. Možno pri malom bábätku by to až tak praktické nebolo, ale to neviem posúdiť.
Za negatívum vnímam možno dostupnosť. Pri prvej dcére som veľa krát na rýchlo kupovala v drogérií alebo supermakete, ale toto mliečko som zatiaľ nenašla okrem lekárne nikde.
  • Lahodná, sladká vanilková chuť
  • Ľahko sa rozpúšťa
  • Jednoduchá príprava
  • Menšie balenie (vždy čerstvé mlieko)
  • Obsah vitamínov je super, aj celkovo zloženie
  • Dostupnosť

Generáciami overená kvalita

Mliečna dojčenská výživa France Lait 2 je na slovenskom trhu už od roku 1989. V podstate to bola druhá značka, ktorá sa u nás objavila a vyrástlo na nej už niekoľko generácií. Za nás je to jednoducho rokmi overená kvalita a mlieko, ktoré nám po dlhej dobe skúšania skutočne sadlo!
Ľahká príprava je jedným z jej najväčších plusov, pretože sa veľmi dobre rozpúšťa, takže príprava je jednoduchá a rýchla.

Mliečna chuť je naozaj lahodná. Moje dieťa ju prijíma bez akýchkoľvek problémov a už po prvom dúšku bolo vidieť, že mu chutí.

Čo sa týka stráviteľnosti, nemali sme žiadne problémy. Naopak, France Lait 2 je veľmi ľahko stráviteľné a moje dieťa je po ňom spokojné a bez tráviacich ťažkostí. Zmes výživných látok OptiNutri zabezpečuje nielen výbornú stráviteľnosť, ale aj podporu vývoja mozgu a zraku, čo je pre mňa ako mamu veľmi dôležité.

Dieťa oceňuje chuť a ja jeho kvalitu a zloženie. Obsahuje všetko potrebné pre zdravý rast a vývoj dieťaťa, vrátane 13 vitamínov, 11 minerálov, železa, vápnika, vitamínu D, vitamínu C,
esenciálnych mastných kyselín a bielkovín.

Praktické balenie v plechovke je ďalšou výhodou. Najskôr som si myslela, že menšie balenie bude nevýhoda, ale s postupom času som svoj názor zmenila. Pri menších deťoch mám tak istotu, že je mliečko vždy čerstvé.

V konečnom dôsledku som veľmi spokojná s France Lait 2. Ak hľadáte kvalitnú dojčenskú výživu, ktorá sa ľahko pripravuje a je chutná, určite by som vám odporučila vyskúšať France
Lait 2.
  • Ľahká príprava a dobrá rozpustnosť
  • Lahodná mliečna chuť
  • Výborná stráviteľnosť bez tráviacich ťažkostí
  • Podpora vývoja mozgu a zraku vďaka zmesi OptiNutri
  • Priaznivá cena vzhľadom na kvalitu a zloženie
  • Praktické balenie v plechovke, ktoré zaručuje čerstvosť mlieka
janinka112  10. jún 2024

Spokojnosť

Obidve deti odchované na France Lait. Prvorodená veľa grckala a kupovali sme všeličo možné až jej najviac sadlo mlieko France Lait. Keď na svet pribudla aj druhá a bolo treba dokrmovať, hneď som siahla po overenej značke a nebol žiadny problém. U nás spokojnosť od narodenia až po tri roky.
  • Ľahké na bruško
  • Dobre sa rozpúšťa vo vode - nehrudkuje