Fisher-Price Zväzok kľúčov
Zväzok kľúčov Fisher-Price ponúka skvelú zábavu pre všetkých malých vodičov na cestách, alebo aj doma aj na prechádzke. Zväzok kľúčov Fisher-Price obsahuje dva kľúče, jedno šteniatko na krúžku a realisticky vyzerajúce kľúče od auta, ktorými dieťa spustí a ovláda hudbu, svetlo a zvuky auta. Deti tak počas cesty môžu počúvať a naučiť sa pesničky, písmená a číslice v slovenskom jazyku. Hra so zväzkom kľúčov podporuje jemnú motoriku a rozvíja zmysly dieťaťa. Vďaka hračke Fisher-Price sa už vaše dieťatko nebude v aute nudiť.
Vlastnosti:
- Zväzok kľúčov od Fisher-Price pre chlapcov aj dievčatá
- Ideálny ako zábava do auta alebo na prechádzku
- Dva kľúče, jeden prívesok s motívom psíka a jeden realistický kľúč
- Realistickým kľúčom deti spustia hudbu, svetlo a zvuky auta
- Pesničky učia písmená a číslice v slovenskom jazyku
- Rozvíja zmysly dieťaťa aj jemnú motoriku
- Koniec nudy v aute a na cestách
- Vyžaduje 3 batérie AG13 (nie sú súčasťou balenia)
- Zväzok kľúčov Fisher-Price je ideálny pre deti od 6 mesiacov
Foto-zdroj: www.alza.sk
Nové v kategórii Fisher-Price Zväzok kľúčov (1)
Hodnotenia a skúsenosti s Fisher-Price Zväzkom kľúčov
Vhodné ako hryzátko
Telefón dostala dcérka na prvé Vianoce , keď mala 4 mesiace. Zaujal ju a hrala sa s ním alebo skôr hrýzla prvé mesiace, ale teraz ju už nezaujíma, keďže nevydáva zvuky.
Fisher-Price Selfie telefón
Skvelá hračka, ako darček určite drobca potesi
Skvelá hračka, má ho nás syn, neter a synovec. Všade si ho berie, je naša top hračka.
Zaujímavá hračka
Telefónik synčeka zaujal a perfektne sadne do malej detskej ručičky. Rád sa s ním hrá a pozerá sa do neho, keďže má zrkadielko.
Mila hračka pre najmenších
Kamoskyna mala sa s hračkou pekne vyhrala. Zrkadielko zaujalo. Napodobňovala rodičov.
Fisher-Price Selfie telefón
Super hračka, malinká sa s telefónikom dlho hrala, vhodné aj ako hryzátko a hrkálka.
Spokojnosť
Synčekovi sa páči, keďže miluje všetko to, čo vidí používať nás (mobil, diaľkový ovládač…) Sme spokojný s kúpou.
Pekná hračka
S telefónom sa dieťa pohrá a napodobňuje rodičov, rado sa k nemu vracia.
Zaujímavá hračka
Veľmi pekná hračka, ktorá určite zaujme. Nevýhoda je trošku to, že kľúče sú priťažké, tým pádom skor pre staršie detičky.
- Zvukové a svietiace efekty
- Na zväzku je dosť veľa vecí
- Sú príliš ťažké
- Krúžok sa nedá otvoriť aby sme si to zavesili na kočík