Fisher-Price Uspávačik žirafka

2 skúsenosti

Táto roztomilá žirafka uspí vaše dieťatko do 20 minút vďaka pokojnej hudbe a zvukom. Môžete mu pustiť 10 upokojujúcich pesničiek, ružový šum, alebo zvuky prírody. Okrem upokojujúceho účinku má hudba tiež pozitívny vplyv na rozvoj detského sluchu.

Vlastnosti:

• Vďaka gumovým nožičkám môžete žirafku postaviť na komodu či stolček, prípadne ju za pútko prichyťte ku kočíku alebo taške na plienky a vyrazte von na prechádzku.
  • Funguje na 2 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.
  • Vhodné pre deti od narodenia.

Hodnotenia a skúsenosti s Fisher-Price Uspávačikom žirafkou

Máš skúsenosť s Fisher-Price Uspávačikom žirafkou?
domichrumi  18. dec 2022

Naša milovaná žirafka

Na túto žirafku nedám dopustiť. Obe moje detičky milovali zaspávať pri bielom šume alebo pri uspánakach, žirafa sa ľahko zmestí do kočíka, k postieľke, alebo na poličku, viete si na nej nastaviť melódie alebo zvuky aj čas prehrávania. U nás šla non-stop! :-D Žirafku som darovala aj malej neterke a mala rovnaký úspech :)
  • možnosť voľby zvukov a melódii
  • nastavenie hlasitosti a dĺžky prehrávania :)
  • chýba dlhšia doba prehrávania - do 30min
lenuska0075  26. júl 2022

Dokonalý pomocník

🦒Najskôr som nechcela ďalšiu "haraburdu" na uspávanie, ktorá bude odložená na poličke, ale potom ma prehovorila cena. Keď sme uspávačika 1x vyskúšali z nášho nespáča sa stal dokonalý spachotoš 😴.
Žirafka má nenápadnú bielu farbu. Má praktický háčik na zavesenie.
Funguje na 2 AA batérie (používame ju rok, každý deň a baterky sme zatiaľ menili len 1x).
Po 20 minútach sa automaticky vypne sama. Môžme si zvoliť viacero úrovne hlasitosti. Dá sa vybrať, či pustíte dieťatku melódie (10 uspávankových melódií), alebo biely šum a zvuky prírody.
Žirafka nezaberie veľa miesta, zmestí sa aj do malej kabelky, alebo si ju viete zavesiť na tašku :-) Odkedy ju máme brávame ju všade od prázdnin u starých rodičov, chaty, pobyt v nemocnici a mám taký pocit, že až do škôlky pôjde s nami 😂
  • Rozmer, ktorý sa všade zmestí
  • Háčik na zavesenie
  • Automatické vypnutie po 20 minútach
  • Príjemné uspávankové melódie
  • Biely šum a zvuky prírody
  • Široký výber hlasitosti
  • Dlhá výdrž batérií