Pre nášho najmladšieho zháňame pevné dopravné prostriedky s otváracími dverami. Fascinujú ho funkčné dvere na autách, autobusoch, električkách no v zápale hry väčšinu dverí vylomil. Tento autobus máme rok, hrá sa s ním takmer denne a je ako nový. Baterky sme tiež ešte nemenili. Zohnali sme ďalšie figúrky zo série Little people, aby boli obsadené všetky miesta v autobuse a všetci mohli poctivo nastupovať dverami.
Autobus svieti a vydáva po stlačení tlačítka na streche zaujímavé a veselé zvuky, pesničky, tiež stlačenie figúrky na mieste vodiča učí zdvorilé hlášky, pozdravy, ktoré si syn rýchlo preniesol do bežnej komunikácie a hier. Prepínanie medzi rôznymi jazykmi je výhodou v prípade, že sa rozhodneme rozšíriť slovnú zásobu o rovnaké frázy v angličtine, češtine, poľštine či maďarčine. Osobne sa mi zdajú frázy v iných jazykoch nahovorené príjemnejšiea prirodzenejšie.
Celkovo sme s autobusom veľmi spokojní, kvalita je bezchybná, vydrží naozaj divoké zaobchádzanie ale to už človek pri hračkách tejto značky akosi očakáva.
- Naozaj pevný a kvalitný materiál
- Funkčné dvere a vyklápacia značka STOP
- Zdvorilé frázy a pesničky, ktoré si dieťa rýchlo osvojí
- Možnosť výberu z 5 jazykov, vrátane anglického
- Nesmrteľné batérie :)
- V iných jazykoch sa zdajú piesne a frázy prirodzenejšie