Fisher-Price kolotoč nad postieľku Motýliky

Obklopte svoje bábätko žiarivými svetielkami a pustite mu hudbu, biely šum, alebo zvuky prírody, ktoré ho upokojí!

Nový kolotoč nad postieľku Motýlikovia 3 v 1 "rastie" spolu s dieťaťom. Najskôr ho možno použiť ako kolotoč s pohonom na batérie do detskej postieľky so žiarivou svetelnou atrakciou a 3 upokojujúcimi nahrávkami ... Neskôr kolotoč odpojíte od postieľky a zmeníte ho v uspávací projektor na stôl a až pôjdete na prechádzku, je možné ho pripojiť dokonca aj k detskému kočíku! Tri mäkké medvedíky s krídlami na kolotoči s motorčekom do postieľky pomáhajú bábätko utišovať, upokojovať a zabávať. Medvedíkovia jemne lietajú nad hlavou, na strope a stenách sa premieta mäkké svetlo hviezd a dieťa je obklopené upokojujúcimi obrazmi, ktoré sú skvelé na rozvoj zraku. Tri zvukové modely predstavujú až 30 minút uspávaniek, bieleho šumu alebo tiež upokojujúcich zvukov prírody. Diaľkové ovládanie je navrhnuté tak, že môže visieť na kľučke dverí od detskej izby, takže môžete rýchlo znovu zapnúť kolotoč, projekciu a zvuky bez vyrušenia bábätka.

Kde kúpim kolotoč nad postieľku Motýliky od Fisher-Price

Prečítajte si, ako dopadlo testovanie mamičkami z Modrého koníka:

Hodnotenia a skúsenosti s Fisher-Price kolotočom nad postieľku Motýliky

Máš skúsenosť s Fisher-Price kolotočom nad postieľku Motýliky?
kaja0007  26. júl 2022

Fisher price kolotoč nad postieľku Motýliky

Produkt som si vybrala, lebo sa mi páčil design. Jemné farby, vhodné aj pre dievča aj chlapca, tiež roztomilý mackovia ako motýle.
Odporúčam ho, najlepším príkladom je aj moja dcéra a teraz už aj syn, ktorý sa započúva do zvukov a tie ho uspávajú.
  • Design
  • Farby
  • Zvuky
  • Funkčnosť
  • Rozmery
  • Ovládač
  • Nočné svetlo
  • Manžel mi ho prerobil na adaptér do zásuvky, pretože inak je na baterky
  • Dá sa používať len pokiaľ na tie hračky nedosiahne dieťa, potom už nie
sisa0818  26. júl 2022

Skvely kolotoc ( neskôr lampa)

S kolotočom sme (aj mala ) veľmi spokojne. Má 3 rôzne melódie - biely súm (najobľúbenejší ) , pokojná melódia a príroda , veľmi ukľudňujúce . Takisto svietajuci projektor , ktorý sa da vypnúť . 2 úrovne hlasitosti čo tiež oceníte . No a najviac diaľkový ovládač , takze keď sa po case vypne , nie je problém z postele ho zapadnúť . No a úplne najviac čo potešilo je , že ta časť jedna sa neskôr da odmontovať (dajú sa dole motýle čo sa točia ) a slúži ako lampička aj . A tiež to takto jednoducho vieme so sebou nosiť mimo domu .
  • Diaľkové ovládanie
  • Možnosť využiť neskôr ako projektor
  • Možnosť nosiť so sebou
  • Sem tam malicko zlyhá diaľkové ovládanie (treba viackrát stlačiť )
sim_icek  22. apr 2022

Záchrana pri uspávaní

Keď sa nedarilo drobcovi zaspať, kolotoč vždy pomohol
  • Mila,pekná hračka
  • Super melódie
  • Šum
  • Ovládač nefunkčný po 1 použití
  • Nestabilné a náročné uchytenie
sim_icek  22. apr 2022

Darček, ktorý nás potešil

Šum kolotoča ma vždy zachránil keď sa drobcovi nechcelo spať :)
  • - šum
  • - svetielka
  • - melódia
  • - milá,kvalitná a krásna hračka
  • - ovládač nám fungoval iba na jedno použitie potom už nešiel
  • - uvítali by sme jednoduchšie a stabilnejšie uchytenie
chcemradu  15. mar 2022

Dostali sme ako darček

Malo využite, bála som sa, že sa odviaze uchytenie. Diaľkové nefungovalo
  • Biely šum
  • Projektor
  • Jemné farby motylikov
  • Nestabilné uchytenie
  • Nefunkčný diaľkový po pár použití
vevka225  28. feb 2022

Kolotoč

Pri oboch mojich dievčatách sme mali kolotoč s premietačom ktorý sme využili na 100%. Je perfektný, ľahučký. Odporúčam :)
zelva123  2. feb 2022

Úžasný kolotoč

Tento kolotoč sme kúpili dcérke ešte pred narodením. Uz počas prvých dni života sme jej na ňom púšťali biely šum. Rada pozorovala motýlikov, zaspavala pri nich.
Neskôr začala používať uspavaciu hudbu a zaspavala pri tom.
Kolotoč ešte prehráva zvuk prírody.
Keď už bola dcéra veľká a začala motýlikov chytať a ťahať kolotoč dole, tak sme ho odmontovali a vrchnú časť používame dodnes pri zaspavaní. Dá sa využiť ako nočná lampička. U nás má dlhe využitie od narodenia až doteraz (1,5 roka) a verím že s nami bude ešte dlho.
  • 3 rozne melódie
  • Projektor hviezdičiek
  • Možnosť používať neskôr ako nočnú lampičku
  • Ovládač na spúšťanie melódií na diaľku
  • Keď je dieťatko aktívnejšie a stavia sa o postieľku, tak je to celkom labilne, nedrží to o postieľku pevne
domichrumi  10. jan 2022

Super investícia

Úprimne na začiatok napíšem, že som nikdy nebola na kolotoče nad postieľky. Naša staršia kolotoč nemala, ale zato mladší ho dostal do daru, tak sme skúsili. Som veľmi rada, že som dala kolotoču šancu a naplno sa u nás osvedčil. Nočná obloha premietajúca sa na stenu bábätko upútala v noci a cez deň ho zase pekne zabavili lietajúce motýliky. Nám v uspávaní pomohli melódie ale aj biely šum ktorý sa na kolotoči dá spustiť priamo alebo dokonca aj na ovládači.
  • veľmi oceňujem rôznorodosť využitia kolotoča. Dá sa využiť ako projektor nočnej oblohy, ako kolotoč s melódiami, ako nočné svietidlo, ako prehrávač bieleho šumu alebo uspávaniek, dokonca sa dajú motýliky zvesiť a využiť ako kolotoč na strieške kočíka
  • ku kolotoču je možné využívať aj ovládač, takže viete opakovane spustiť hudbu, alebo projektor aj keď nie ste v priamej blízkosti dieťatka
  • na kolotoči si viete nastaviť aj časovač, teda dĺžku prehrávania hudby alebo šumu, či zvukov
  • keď drobec podrastie viete kolotoč naďalej využívať ako nočné svietidlo vedľa postieľky
  • u nás šiel kolotoč veľmi často, takže spotreba bateriek bola väčšia
  • prijala by som ešte pevnejšiu možnosť uchytenia na postieľke