Vkladačka slimák značky Fisher Price obsahuje 10 jasne farebných kociek rôznych tvarov, ktoré sa môžu vkladať do otvorov v závitovkovej ulite. Keď kocka spadne do ulity, slimák zahrá melódiu.
Pre deti od 6 mesiacov
Foto-zdroj: mall.sk
Hodnotenia a skúsenosti s hudobnou vkladačkou slimák
Mal to môj brat co ma už 13 rokov, ma to aj moja dcera co už bude mať 4 roky. Super je to milí slimáčik, a ta decka radosť keď sa trafí do správnej dierky so správnym tvarom a začala hrať veselá melódia to bolo radosti. Naučila sa tak aj stymto spôsobom tvary. Tak to je super. Odporúčame.
Túto hračku máme už takmer 9 rokov, stále je v rovnakom stave ako keď sme ju kúpili. Druhá dcéra ho podedila po staršom synovi a obaja sa s ním veľmi radi hrali. Teraz ho zdedí ich bratranec.
Veľmi pekné farby
Dieťa sa naučí farby aj tvary
Dieťa sa teší aj zvukovému efektu hračky
Zvuk sa spustí aj pri najmenšom dotyku, dieťa sa teší, nám ako rodičom to išlo už niekedy na nervy, ale postupom času sme si zvykli a nemuseli sme vyberať ani baterky svietidlá
Už máme dvoch jednoho u babky (žltý) a druhého doma ( novší zelený model) . Dcéra sa s nimi veľmi vyhraje a z kociek tiež ide stavať komín. Určite odporúčam aj vďaka kvalitnému materiálu.
Kvalita zpracovania a materiálu
Melódia by mohla byť u novšieho (zeleného modelu) lepšia, inak nie je čo vytknúť
Je úžasný na motoriku. Co mne sa paci na fisher pfice je to,ze su to nesmrteľné hračky, nerozbiju sa rýchlo,čiže sa nemusím obávať,že dieťa odbije kúsok plastu a zje
Úžasná hračka, sun sa s ňou hral skoro od roka, teraz má viac ako 3 a stále ju vyťahuje, vkladať už vie tak stavia veže, určite odporúčam ako dlhodobú hračku
Dcérka sa veľmi rada hrávala so slimáčikom od FP - je to poučná hračka, vďaka ktorej si precvičovala motoriku (pri manipulácii s vkladačkami), aj logiku a zrakové vnímanie (musela premýšľať, tvary správne otáčať...). Využili sme ho aj na precvičovanie farieb a počítania. No áno, keďže som profesijne učiteľka v MŠ, tak to asi bude taká diagnóza - snažím sa, aby hračky mali aj vzdelávací rozmer :D
Túto kultovú hračku vyskúšali v našej rodine všetky deti. Ide z rodiny do rodiny, vyhrali sa s ňou moje deti, moje krsniatka a teraz je u babky, kde sa s ňou hrajú všetky deti, ktoré prídu na návštevu. Vydáva príjemné zvuky. Vôbec nie je zničená. Môj syn sa vďaka nej naučil tvary. Za mňa veľká spokojnosť. Ako so všetkými hračkami od Fisher-Price. Ja oceňujem hlavne to, že veľa vydržia a nezničia sa tak rýchlo ako iné plastové hračky.
Túto hračku vystriedali v rodine 3 deti odkedy vyšla na trh. Po toľkom použití, hraní, búchaní na nej bádať minimálne zničenie takmer žiadne. Od Fisher Price sme mali možnosť či už vyskúšať alebo aj vlastniť množstvo hračiek a ako vždy aj táto je veľmi kvalitná