Fisher-Price Chodítko Zebra

4 skúsenosti

Chodítko Zebra prináša dva spôsoby hry! Dieťa sa pri chôdzi môže opierať o jeho základňu, alebo môže otočiť stránku knižky alebo stlačením tlačidla zapnúť svetielko, počuje písmenká abecedy a číslice aj veselé pesničky a riekanky! Naviac sa naučí základné farby, tvary, písmenká aj čísla.

Vlastnosti:

• Dieťa môže krútiť a stláčať veľké množstvo hracích prvkov.
  • Váš malý prieskumník je vďaka tejto hračke ihneď zapojený do akcie a nútený k pohybu.
  • Veľa aktivít pre šikovné malé prstíky pomáhajú rozvíjať jemnú motoriku dieťatka.
  • Hojdacie efekty, zvuky smiechu, hudba a povzbudzujúce vety spôsobia, že začne chodiť ešte rýchlejšie.
  • Keď deti stlačia jedno z troch veľkých svietiacich tlačidiel, začnú sa prehrávať pesničky, abeceda alebo číslice.
  • Hračka hovorí slovensky.
  • Vhodné pre deti od 6 do 36 mesiacov.
  • Rozmery: 47 × 41 × 11 cm.

Foto-zdroj: www.mall.sk

Nové v kategórii Fisher-Price Chodítko Zebra (1)

Hodnotenia a skúsenosti s Fisher-Price Chodítkom Zebrou

Máš skúsenosť s Fisher-Price Chodítkom Zebrou?
evica2018  20. okt 2022

Vyborna pomocka

Mame doma viac hraciek od fisher price ale dcerka sa naj uhrala s chotitkom s aktivitami.👍
  • Skvela hračka na rozvíjanie motoriky.
  • Ziadne

scyry  20. okt 2022

Hracia deka,veľký pomocník

Veľmi dobrý pomocník ak chce mať mama volne ruky a urobiť niečo s malým bábätkom doma:)

mirkabadinkova  19. okt 2022

Krasna hračka ,ktora zaujme svojou farebnostou a aktivitami dietatko

Krásna farebná hrázdička ktora zaujme kade dieta

mipu  18. sep 2022

Mäkkosť 🙂

Je veľmi mäkká, krásna a zaujme každého drobca.

penelope10  7. sep 2022

Výborná

Mali sme ju od 3 mesiacov a úžasne zabavila maleho
dominikakkk  7. sep 2022

Chodítko zebra

Úžasná vec, kúpila som ju môjmu prvému synovi. Používali ju on aj môj druhý syn. Príjemný zvuk, krásne farebné prevedenie. Bola som s ňou veľmi spokojná.
  • dostatočne tvrdý plast- pevná
  • pekné farebné prevedenie
  • interaktívne hračky
  • nenašla som žiadne

scirka13  7. sep 2022

Podlozka

Momentalne u nas najviac pouzivana podlozka na ktorej sa nas pol rocny syn hraje a objavuje svet

ivanuskaa171  6. sep 2022

Hracia dečka

Máme doma 3 mesačné bábätko. Hrazdičku ( takto ju doma nazývame) využívame každý deň. Maličkej sa veľmi páči.
ivanuskaa171  29. aug 2022

Zebra

Chodítko zebra sme používali pri prvom synčekovi a máme ho odložené aj pre dcérku. Je to veľký pomocník pri prvých krôčikoch. Je stabilné takže žiadny strach že dieťatko spadne. Poslúžilo aj ako hračka, keďže prevedenie je ozaj dokonalé.
jojka92  26. júl 2022

Chodítko od Fisher Price

Chodítko od Fisher Price pre synčeka naučil ho chodiť a má aj veľa iných vlastní na rozvoj veľmi sme spokojní 🙂