Ergonomický nosič Sestrice Carrier Plus

Sestrice Carrier Plus je pohodlný pre deti od približne jedného roka.

Vieme, že najdôležitejšie sú zdravie a bezpečnosť vašich detí, preto sme nosiče vyrobili z certifikovaných materiálov a všetky jeho súčasti spĺňajú prísnu európsku normu pre nevystužené nosidlá. Nosiče Sestrice sú vyrobené z originálnej šatkoviny Sestrice zo 100 % česanej bavlny.

Súčasťou balenia nosičov Sestrice je aj kapucňa, dva ochranné návleky na ramenné popruhy, praktický batoh a podrobný návod na použitie. Umiestnenie dizajnov sa na konkrétnych nosičoch môže líšiť.

Foto: sestrice.com, Luckinsvetnosenia.sk

Hodnotenia a skúsenosti s ergonomickým nosičom Sestrice Carrier Plus

Máš skúsenosť s ergonomickým nosičom Sestrice Carrier Plus?
tosanosi  26. jan 2022

Super voľba

Od Sestric sme mali aj carrier aj carrier plus. Bola to super voľba. Rýchlo a jednoducho nastaviteľný, vedela som v ňom aj pohodlne nadojčiť.
  • Jednoduché nastavenie
  • Magnetická spona na chrbte
  • Pohodlný
tamarka_a  25. jan 2022

Sestrice Carrier Plus - Šedé makovičky

Sestrice nosic bola laska na prvy pohlad a velmi rada som ho vymenila za vacsiu velkost Plus ked uz bol nosoc maly. Mne vyhovuje relativne tvrdsi bedrovy pas, pretože dobre rozlozi vahu a nedeformuje sa. Nastavenie je easy peasy aj pre zaciatocnikov a dizajn je dokonala ceresnicka na tomto uzasnom nosici
  • Jednoduché nastavenie
  • Pevny bedrovy pas
  • Hrudna spona na magnet
  • Krasne dizajny
  • Tvrdy bedrovy pas nemusi vyhovovat velmi chudym dievcatam (treba vyskusat pred kupou)
3cia  25. jan 2022

Sestrice CARRIER PLUS

My mame plusko asi od momentu, ked Sestrice zacali nosice vyrabat. Uz v nom nosime druhe dieta. Predtym sme mali tiez satkove nosice, ale teda Sestrice posunuli latku niekam uplne mimo dosahu inych nosicov. Za mna velke plus to, ze ked pouzivam nosic ja ci manzel, bez problemov si ho vieme na sebe prestavit. Tak isto aj ked si "menime" deti v nosicoch, tak sa to lahko prestavi. Nosenie vpredu aj vzadu, pohodlne ramenne popruhy, nadherne dizajny, ale ceresnicka na torte je ta spona. To je vazne top. Jednou rukou zapnut aj odopnut.

Super je aj to, ze je rastuci nosic, takze v pohode, ked nam minule v meste 4 rocak zaspaval, manzel si ho supol do nosica a sice nemal uz od kolienka po kolienko latku, ale zvladli to =)

Plusko mame uz nejake 3 roky a nosenim a pouzivanim sa nam opotrebovali cvocky na kapucke a jemnym pohybom sa odpajala. Napisala som Sestriciam a oni hned reagovali a po poslani nosica zadarmo cvocky vymenili a spravili generalku celeho nosica. Pacilo sa mi, ze skontrolovali, ci je ok aj bedrak, aj so mnou konzultovali, ze ci ma prilis netlaci, ci mi ho nemaju vymenit za iny. Teda aj ich pristup je velmi prozakaznicky a viem, ze ked kupujem nieco od nich, tak vsetko sa budu snazit vyriesit k mojej spokojnosti.

Recenziu pisem size len na Plusko, ale doma mame aj zaklad a v rodine aj ONE. V podstate Sestrice sa stali akymsi zakladnym darcekom pre kamosky alebo rodinnych prislusnikov a vzdy ked niekto caka dieta tak sondujeme nad oblubenym vzorom a snazime sa ho zohnat.
  • lahke a rychle nastavovanie
  • magneticka spona
  • krasne dizajny
  • rastuci nosic
  • prozakaznicky servis predajcu
dominimi  25. jan 2022

Sestrice Carrier Plus Folk Glam rock

Mám so Sestricami len dobrú skúsenosť. Mali sme viaceré šatky, nosič v základe a aj plusko. Keďže môj synček je trochu väčší, prešli sme naň už v cca 10m. Za mňa je to jeden z naj nosičov na trhu. Nádherné dizajny, ale hlavne jednoduché a logické nastavovanie. Je veľmi pohodlný a nosný. Vydrží ozaj dlhú dobu.
  • Ľahké nastavenie
  • Výborný materiál
  • Premyslený design
  • Ľahko sa udržiava
vierocka17  25. jan 2022

Nosič Plus

Na nosič Plus sme prešli zo základnej veľkosti, keď mal syn asi 15 mesiacov. Využívali sme ho hlavne na výlety, dlhšie prechádzky. Nosič je pohodlný, ani pri vyššej hmotnosti a počas dlhšej doby nijako zvlášť neťahal ani netlačil. Skvelá vec pre unavené detské nožičky :-) používali sme ho približne do odporúčanej veľkosti 104, vyše 2 roky, pretože potom sa už syn nechcel nosiť.
  • Magneticke zapínanie na chrbte,
  • Pohodlne ramenné popruhy,
  • Široký pohodlný bedrový pás
janta02  25. jan 2022

Nasa zachrana

Sestrice su sucastou nasej rodiny uz 4 roky. Ked sa nam narodila prva dcera, objavili sme carrier - zaklad, ktory nam vyhovoval po vsetkych strankach - neskutocne pohodlne ramenne popruhy, vymakane zapinanie hrudnej spony, pre nas velmi pohodlny bedrak, ktory krasne rozlozil vahu aj tazsieho babatka. A tie krasne dizajny ❤️
V roku sme teda celkom prirodezene presli do Pluska… Sestrice nam zachranovali vsetky spanky az do 2,5 roka… neviem si predstavit, co by sme bez nich robili ❤️
jese1  25. jan 2022

Sestrice sú láska!

S nosením som začala po narodení prvého synčeka ako neskúsená nosnica - začala som šatkami a postupne som prešla na nosič. Najskôr som mala nosič inej značky a myslela som si, aká som spokojná, až do chvíle kým som nevyskusala nosič od Sestríc! To bola láska na prvé ponosenie :) dôkladne premyslené nastavenie nosiča, bedrák, zapínacia spona - všetko mi učarovalo :) a v neposlendom rade krásne dizajny, z ktorých som si nevedela vybrať. Zo základného nosiča sme na Plusko prešli v cca 1,5 roku a syn má takmer 3 roky a nosič mu je stále dobrý. Bedrový pás postupne zmäkol, takže sa nebojte ak sa vám zdá spočiatku tvrdý - ale zase nezmäkne tak, aby vám väčšie dieťa bolo nepohodlné nosiť. My sme ho využili naplno a rozlúčiť sa s ním bude pre mňa asi náročné. Je súčasťou rodiny a naozaj mu nemám čo vytknúť. Jediné, čo mi je ľúto, je, že tie nosiace chvíle tak rýchlo ubehnú, ale za to určite nemôžu Sestrice :D
lenocka9  25. jan 2022

Odporucam vsetkymi 10timi

Za mna boli Sestrice vysnivana slovenska znacka a ked som si nosic od nich kupila, vedela som , ze to bude srdcovka. Vyskusala som viacero nosicov ale cobsa tyka lahkosti nastaveni tak toto je ferrari medzi nosicmi! Krasne sedi, lahko sa nastavuje a deticky sa v nom radi nosia :)
  • Nastavenie
  • Dizajn
  • Funknost
  • Ze sa dieta prestane chciet nosit z nicoho nic :)
3nka  25. jan 2022

The BEST of

Nosič zn. Sestrice som si kúpila aj v základnej veľkosti, keď dcéra podrastla, bol jej dobrý už v 10 mesiacoch aj carrier PLUS.
Najlepší nosič na trhu, tvarovane ramenné popruhy boli pre mňa TOP.
Ľahko nastaviteľný.
Tvrdý bedrový pas krásne rozloží váhu tazsieho dieťatka.
Dcéra sa už doma nosiť nechce, ale na výlete ho ešte stále využijeme.
Takže pre mňa je the BEST of...
Odporúčam každému vyskúšať., nie každý ten tvrdý bedrový pas znesie...
  • Rýchle nastavenie
  • Tvrdý bedrový pas
  • Tvarované ramenné popruhy
  • Magnetická spona
  • Už sa nenosíme, len príležitostne :-(
ifka84  25. jan 2022

Úžasný nosič Sestrice Carrier Plus

Nosič od Sestríc mám už pár rokov, som s ním neskutočne spokojná. Je mi veľmi pohodlný, neskutočne ľahko sa nastavuje a prestavuje, či už na druhú osobu alebo pri striedaní nosenia vpredu alebo na chrbte. Mne veľmi vyhovuje že má pevný bedrový pás, takže aj na ťažšie dieťa je úplne pohodlný. Fakt premyslené ramenné popruhy, sú vytvarované a tým pádom mi lepšie držia na chrbte, v porovnaní s inými nosičmi. A magnetické zapínanie hrudnej spony je úžasná vychytávka. Krásne, pohodlné nosiče vytvorené ľuďmi čo tomu aj naozaj rozumejú a vedia čo a ako má byť aby bolo nosenie správne pre dieťa aj nosiaceho. Plus zákaznícky servis u Sestríc - jeden z naj prístup na Slovensku. Za mňa môžem len na 100% odporučiť.
  • Ľahké nastavenie
  • Dlho použiteľný