My mame plusko asi od momentu, ked Sestrice zacali nosice vyrabat. Uz v nom nosime druhe dieta. Predtym sme mali tiez satkove nosice, ale teda Sestrice posunuli latku niekam uplne mimo dosahu inych nosicov. Za mna velke plus to, ze ked pouzivam nosic ja ci manzel, bez problemov si ho vieme na sebe prestavit. Tak isto aj ked si "menime" deti v nosicoch, tak sa to lahko prestavi. Nosenie vpredu aj vzadu, pohodlne ramenne popruhy, nadherne dizajny, ale ceresnicka na torte je ta spona. To je vazne top. Jednou rukou zapnut aj odopnut.
Super je aj to, ze je rastuci nosic, takze v pohode, ked nam minule v meste 4 rocak zaspaval, manzel si ho supol do nosica a sice nemal uz od kolienka po kolienko latku, ale zvladli to =)
Plusko mame uz nejake 3 roky a nosenim a pouzivanim sa nam opotrebovali cvocky na kapucke a jemnym pohybom sa odpajala. Napisala som Sestriciam a oni hned reagovali a po poslani nosica zadarmo cvocky vymenili a spravili generalku celeho nosica. Pacilo sa mi, ze skontrolovali, ci je ok aj bedrak, aj so mnou konzultovali, ze ci ma prilis netlaci, ci mi ho nemaju vymenit za iny. Teda aj ich pristup je velmi prozakaznicky a viem, ze ked kupujem nieco od nich, tak vsetko sa budu snazit vyriesit k mojej spokojnosti.
Recenziu pisem size len na Plusko, ale doma mame aj zaklad a v rodine aj ONE. V podstate Sestrice sa stali akymsi zakladnym darcekom pre kamosky alebo rodinnych prislusnikov a vzdy ked niekto caka dieta tak sondujeme nad oblubenym vzorom a snazime sa ho zohnat.
- lahke a rychle nastavovanie
- magneticka spona
- krasne dizajny