Ergonomický nosič Moyo Classa Maxi Size

1 skúsenosť

Nosiče Moyo sú vyrobené zo šatky určenej na nosenie detí - vďaka vyberaným priadzam sú Moyo šatky mäkké a jemné už od novoty, preto sú vhodné aj pre najmenšie detičky.

Moyo Classa je rastúci ergonomický nosič, ktorého hlavným znakom sú klasické ("ruksakové") bohato polstrované popruhy. Premyslený systém uchytenia ramenných popruhov poskytuje oporu pre chrbátik bábätka, vďaka čomu zabezpečuje dokonalé ergonomické zaguľatenie chrbátika bez tlaku na chrbticu.

Anatomický bedrový pás sa prispôsobí väčšine postáv, je pevný a nosný.
Moyo Classa je nosič určený na nosenie vpredu a takisto na komfortné nosenie na chrbte.

Moyo Classa vo veľkosti Maxi Size je možné použiť od cca 8 mesiacov dieťatka (veľkosť 74) až do cca 4 rokov (veľkosť 110).

Súčasťou balenia je nosič, slintáky (chrániče ramenných popruhov), vak a návod na použitie.

Foto: moyobaby.com

Hodnotenia a skúsenosti s ergonomickým nosičom Moyo Classa Maxi Size

Máš skúsenosť s ergonomickým nosičom Moyo Classa Maxi Size?
jane1987  17. feb 2022

Skvelá skúsenosť s nosičom Moyo Classa Maxi Size

Kedže môj malý synátor sa veľmi rád nosí a zo svojho starého nosiča už vyrástol a zároveň sa mu začali prerezávať ďalšie zúbky, bola som nútená rýchlo nájsť náhradu.
Na odporúčanie kamarátky som sa obrátila na poradkyňu u nás v To. Toto skvelé žieňa mi odporučilo nosič Moyo a vzhľadom na to, že malý už nie je až taký drobec, siahli sme po Maxi Size. Najskvelejšia voľba, sadol mne i malému hneď, pomerne jednoducho sa nastavuje, v tvrdšom bedrovom páse je naozaj opora, ramenné popruhy sú príjemne vypolstrované a širšie. O krásnom dizajne ani nehovorím, naozaj láska na prvý pohľad i nosenie.
  • Opora
  • Variabilná velkosť a až do veľkosti 110 ( cca 4 roky)
  • Dizajn
  • Cenovo prístupný