Ebelin masážna a peelingová hubka na tvár, 1 ks

14 skúseností

Ebelin masážna a pílingová hubka na tvár, 1 ks je ideálna na hĺbkové
čistenie pleti. S praktickým držadlom, s ktorým hubku ľahko uchopíte a môžete
masírovať tvár. Zbaví vašu pokožku nečistôt, odumretých kožných čiastočiek
a krásne ju rozžiari. Vhodná aj v kombinácii s obľúbeným čistiacim prípravkom–napr. čistiacim gélom či pílingom.

Kde kúpim ebelin masážnu a peelingovú hubku na tvár, 1 ks

#test_dm49

Hodnotenia a skúsenosti s ebelin masážnou a peelingovou hubkou na tvár, 1 ks

Máš skúsenosť s ebelin masážnou a peelingovou hubkou na tvár, 1 ks?
daska178  20. nov 2024 Overená recenzia

Hubka

Je malá a praktická. Ja by som ju ako hubku na tvár nepoužívala. Skôr sa mi hodí na čistenie štetcov. Za mňa super výrobok na štetce.
  • Silikónová
  • Praktická na štetce
  • Cena
  • Na tvár za mňa nie

Hubka

Táto hubka je vhodná na čistenie štetcov. Dobre sa drží. Ak ju chcete použiť na tvár tak len veľmi opatrne. Ja by som ju ako hubku na tvár nepoužívala.
  • Dobre sa drží
  • Ľahko sa s ňou čistia štetce
  • Je to na každého rozhodnutí, ale ja by som ju na tvár nepoužívala
larsen  5. nov 2024 Overená recenzia

Perfektná hubka na jemnú masáž tváre.

Hubku som použila na tvár pri jemnej masáži. Úplne mi rozžiarila pleť a navyše som po masáži pôsobila sviežo. Dobre sa mi držala, k mojej pleti bola jemná a použila som ju aj na dekolt. Masáž s touto hubkou bola pre mňa veľmi príjemná, vďaka mäkkým štetinkám zo silikónu. Na čistenie štetcov si určite zakúpim ešte jednu. Perfektná hubka, určite ju odporúčam.
  • 💚 Jemné štetinky zo silikónu.
  • 💚 Šetrná k pleti.
  • 💚 Masáž úplne pleť rozžiari a pleť pôsobí mladistvo a sviežo.
  • 💚 Dobre sa drží.
  • 💚 Veľkosť mi vyhovuje, dá sa použiť aj na dekolt.
  • 💚 Dobre sa s ňou čistia štetce.

Môže byť

Silikónová hubka má výborný a praktický tvar, na tvár mi však príde až príliš jemná. Je vhodná na takú jemnulinkú masáž, nemala som pocit nejakej obzvlášť vyčistenej pleti. Na štetce je však fajn, vďaka držadlu sa dobre drží v ruke, avšak držadlo ako prísavka nedrží veľmi dobre.
  • Praktický tvar a veľkosť
  • Držadlo
  • Príliš jemná
  • Držadlo nedrží ako prísavka
nikelca  28. máj 2023 Overená recenzia

Masáž a čistenie pleti v jednom

Hubka je príjemná, s čistiacim gélom dokonalá kombinácia masáže a čistoty. Po použití sa výborne dala umyť a vďaka držiačiku vzadu mi výborne padla do ruky. Jemná časť na špici slzičky perfektne pasuje pod oči, tvar a ohybnosti perfektne kopíruje dotyk ruky len omnoho účinnejšie. Mala som už rôzne kefky na tvár, aj čistiace tampóniky ale táto hubka je za mňa najlepšia. Zo sprcháčom sa dá použiť naozaj aj pri bežnom sprchovaní na celé telo 😊
  • Super materiál
  • Príjemné štetinky
  • Ľahko sa čistí
  • Dobre sa drží
  • Dá sa prisať na hladký rovný povrch
  • Rôzne veľkosti štetín príjemne masírujú pokožku
  • Vhodná aj na umývanie štetcov
jordynka  28. máj 2023 Overená recenzia

Ebelin masážna a peelingová hubka na tvár

Mne táto hubka na tvár vyhovuje, je príjemná, aj sa mi dobre drží. Dcéra ju vyskúšala na čistenie štetcov, bola spokojná. Obe dcéry a ja sme sa zhodli, že použitie na pleť je príjemným premasírovaním pleti. Taký príjemný relax.
  • - jemná
  • - s držaním som vôbec nemala problém
  • - vyhovujúci tvar
  • - prísavka na druhej strane vôbec nedržala na obkladačkách v kúpeľni, neustále padala
1 človek považuje za užitočné
sonkam  28. máj 2023 Overená recenzia

Masážna hubka

Skúsila som použiť hubku aj na tvár, aj na čistenie štetcov. Viac sa mi pozdáva ako pomôcka pre štetce, pretože pri čistení tváre sa mi zle držala, šmýkala sa mi z rúk. Tvár nedráždila, pichliačiky boli jemné a prijemne masírovali. Mne vyhovovala na dočistenie tváre po umytí pealingovým mydlom.
  • Dobrá pomôcka pre štetce
  • Príjemné masírovanie
  • Mäkké pichliačiky
  • Šmýkala sa z rúk
  • Veľký tvar
whitebubble  26. máj 2023 Overená recenzia

Hubka na čistenie

Túto hubku na čistenie budem využívať na čistenie štetcov. Skúšala som ju aj na pleť , ale na pleť podľa mňa nie je vhodná. Pokožka na tvári je citlivá a táto hubka mi prišla dosť tvrdá. Na pleť si predstavujem niečo jemnejšie.
Dobre sa drží a na umývanie štetcov je ideálna.
  • Ideálna na čistenie štetcov
  • Na tvár neodporúčam -je tvrdá
sisisi1236  24. máj 2023 Overená recenzia

Peelingová pomôcka na čistenie pleti/štetcov

Mňa tento výrobok moc neočaril, resp. nie je to vec, ktorú potrebujem mať nevyhnutne doma. Hubka sa mi zdá nepraktická, veľká a nebola mi ani veľmi príjemná na dotyk s pleťou. Určite mi viac vyhovuje klasický peelingový gel/pena.
  • Veľkosť
  • Využiteľnosť
puskaruka  23. máj 2023 Overená recenzia

Masážna hubka

Na čistenie a premasírovanie pleti túto hubku odporúčam.
  • Dobre sa drží v ruke
  • Pleť premasíruje
  • Po použití sa ľahko čistí
  • Zbytočne veľká
adriana2503  21. máj 2023 Overená recenzia

Recenzia z testovania

Masážna hubka mi vyhovuje. Je síce veľká, ale najviac mi na moju problematickú pleť vyhovujú najjemnejsie štetinky, ktoré sú na špici hubky, takže pre mňa je ideálna. U mňa úplne nahradila peelingový prípravok. Oceňujem úchyt na druhej strane.
  • Materiál
  • Úchyt na zadnej strane
  • Rozmerovo dosť veľká na tvár
bambucad  21. máj 2023 Overená recenzia

Masážna, peelingová pomôcka na tvár Ebelin

Pre môj druh problematickejšej pleti je táto pomôcka nevyhovujúca. Drsná a diskonfortná. Posunula som ju dcére a tá je spokojná, používa ju pri večernom čistení pleti.
  • Umývateľný plastový materiál
  • Úchytka na opačnej strane pre jednoduché používanie
  • Pre problematický typ pleti drsná
lllinda  15. máj 2023 Overená recenzia

Príliš veľké očakávania

Čo sa týka starostlivosti o pleť, čistiaca hubka na tvár nesplnila až tak moje očakávania. Budem ju pravdepodobne používať skôr na čistenie štetcov. Na čistenie tváre mi pride príliš veľká a tvrdá, pre štetce je naopak praktická a ideálna.
  • Praktická úchytka na zadnej strane
  • Príliš veľká
  • Príliš tvrdá
danielaj  14. máj 2023 Overená recenzia

Hubka na tvár

Hubka na tvár je super, výborné vyčistí pleť a zároveň ju aj premasíruje. Je dostatočne veľká.
  • Výborne čistí a zároveň masíruje pleť
  • Veľkosť