Tento sirup je naozaj lahodný. Má intenzívnu chuť a vôňu. Výhorný je ako poleva na palacinky, vafle, ako súčasť dresingov, marinády, do čaju, kávy... Keďže obsahuje veľa minerálov, vitamínov a antioxidantov, je to lepšia voľba ako biely cukor.
Pôvodom je z Kanady (tak to má byť 😉). Trochu som zisťovala, čo znamená označenie C. Niekde uvádzajú, že najkvalitnejší je javorový sirup triedy A, ale čítala som na viecerých stránkach a väčšinou uvádzajú, že A je označenie toho, že je svetlejší a jemnejší a naopak - C je tmavší a má intenzívnejšiu chuť. A chuť má famóznu. Prvýkrát som spravila lievance a len sa tak zaprášilo. Vyskúšala som ho pridať aj do pleťovej masky, čaju a na pečené kuracie mäso.
Vrelo odporúčam!
- - chuť
- - farba
- - vôňa
- - zloženie
- - jasný pôvod
- - využitie
- - bio kvalita