DmBio javorový sirup trieda C, 375 ml

9 skúseností

dmBio javorový sirup trieda C (375 ml) je kvalitný produkt, ktorý sa získava z divo rastúcich javorov a spracováva sa originálnym kanadským spôsobom. Vyznačuje sa rýdzou jantárovou farbou a výraznou chuťou. Je ideálny na dochutenie sladkých ako aj slaných pokrmov.

Mamičky z Modrého koníka spísali svoje dojmy z produktov dmBio:

Kde kúpim javorový sirup dmBio trieda C?

Hodnotenia a skúsenosti s dmBio javorovým sirupo triedy C

Máš skúsenosť s dmBio javorovým sirupo triedy C?
lienkaam16  10. jan 2022

Javorový sirup dmBIO trieda C

Chuť, vôňa a aj konzistencia nad očakávania. Používala som iný typ, ale presedlávame na tento.
U nás využívaný denne aj ako náhrada za cukor. 😉
  • Farba
  • Chuť
  • Vôňa
  • Presný popis pôvodu a zloženia
  • Balenie
  • Nič
romco11  10. jan 2022

Ani tento mi nechutil

Sem-tam ma niekto presvedčí, že javorový sirup je super vec. Potom si poviem: „Okej tak vyskúšam." Vyskúšal som, ale ani tento mi nechutil. Asi to je vec, ktorú proste nemám rád. :D
  • super fľaštička
lutoru  9. jan 2022

Chutný a voňavý

Tento javorový sirup má lákavú karamelovú vôňu, krémovú konzistenciu a je chutný aj len tak samotný, keď sa chce človek potešiť niečím malým, sladkým. Je chutný ako náhrada cukru na osladenie rannej kaše, aj na dosladenie čaju, vody. Viem si ho predstaviť v šalátovej zálievke, na lievancoch, palacinkách.
  • Chuť
  • Konzistencia
  • Vôňa
  • Bio kvalita
  • Uhlíková stopa
bubik91  8. jan 2022

Javorový sirup dmBio

Ja som si tento sirup veľmi zamilovala. Je naozaj výborný. Extra chuť! Je nozaj veľmi sladký.
Ja som si ho vychutnala v raňajkách - v ovsených vločkách, použila som ho v každom pečení namiesto cukru. Najlepší bol na lievancoch.
  • sladká chuť
  • aróma
  • farba
  • balenie lahodí oku
  • nič
katarina414  8. jan 2022

Chuť Kanady

Tento sirup je naozaj lahodný. Má intenzívnu chuť a vôňu. Výhorný je ako poleva na palacinky, vafle, ako súčasť dresingov, marinády, do čaju, kávy... Keďže obsahuje veľa minerálov, vitamínov a antioxidantov, je to lepšia voľba ako biely cukor.
Pôvodom je z Kanady (tak to má byť 😉). Trochu som zisťovala, čo znamená označenie C. Niekde uvádzajú, že najkvalitnejší je javorový sirup triedy A, ale čítala som na viecerých stránkach a väčšinou uvádzajú, že A je označenie toho, že je svetlejší a jemnejší a naopak - C je tmavší a má intenzívnejšiu chuť. A chuť má famóznu. Prvýkrát som spravila lievance a len sa tak zaprášilo. Vyskúšala som ho pridať aj do pleťovej masky, čaju a na pečené kuracie mäso.
Vrelo odporúčam!
  • - bio kvalita
  • - malé balenie
andy57  5. jan 2022

Javorový sirup

Vždy som chcela ochutnať javorový sirup. Keď dorazil balíček, hneď som ochutnala za lyžičku tohto zázraku. Má výbornú sladkú orechovo-medovú chuť a krásne vonia. Včera som taktisto prvýkrát spravila lievance, na lievance nakrájala banán a poliala javorovým sirupom. Len tak sa po nich zaprášilo. 😇🙃
  • Krásna vôňa
  • Výborná sladká chuť
  • Žiadne
da_nie_la  4. jan 2022

Výborný javorový sirup

Tento sirup milujeme. Má výraznú chuť, používame ho hlavne na lievance a palacinky. Určite odporúčam milovníkom sladkého.
  • Výrazná chuť
  • Nič
dominikakr  4. jan 2022

Javorový sirup

Mimoriadne chutný javorový sirup, intenzívna chuť.
Využívame ho na palacinky, lievance, na dochutenie tvarohu s ovocím. Za mňa môžem skonštatovať, že by bola škoda použiť ho do varenia. :)
  • intenzívna chuť
  • krásna farba a vôňa
andulaaemka  6. dec 2021

Sladučký

Polievame si s ním lievance alebo wafle, deti ho milujú