Máme za sebou testovanie jedálenského silikónového setu s príborom v dizajne panda, ktoré hodnotím na výbornú. V skratke - ak hľadáte praktický, funkčný detský riad, ktorý má zároveň pekný a nadčasový dizajn, tento set vás určite nesklame.
Veľmi príjemným prekvapením bolo balenie. Riad prišiel pekne zabalený a súčasťou bola aj kartička s milým pozdravom. ❤️ Maličkosti, ktoré spravia dojem. Poďme však k samotným produktom.
Hneď na úvod by som rada zhodnotila materiál - silikón je mäkký, príjemný, no zároveň je dostatočné pevný, aby si uchoval svoj tvar. Vlastnosti silikónu ocení každá mamička, najmä pri malých deťoch. Je nerozbitný, antibakteriálny, odolný, nepáli, je ľahko umývateľný a môže ísť do umývačky i mikrovlnky. Aj napriek častému používaniu si zachováva svoje vlastnosti, čo sa o plastovom či melamínovom riade nedá povedať. Navyše nevstrebáva pachy a je odolný voči zafarbeniu. A to aj v prípade béžovej farby, ktorú sme si vybrali. 🙂
Táto sada obsahuje praktický mix produktov. Miska je ideálna nielen na príkrmy, polievky či kaše, ale u nás je často používaná aj na ovocie, chrumky či iné snacky. A čo je najobľúbenejším produktom zo sady? Jednoznačne deliaci tanierik, vďaka ktorému viete naservírovať rôzne druhy a textúry jedla, ktoré sa navzájom nezmiešajú.
Príbor má rúčky zo silikónu, vďaka čomu pekne sadne do detskej rúčky, je príjemný na dotyk a nešmýka sa. K lyžičke, vidličke a nožíku by som ešte uvítala väčšiu lyžicu, polievkovú v detskej verzii.
Pohár je dostatočne pevný na to, aby si aj po uchopení udržal svoj tvar. Na spodnej časti má protišmykové drážky.
Pozitívne hodnotím aj prísavky na spodnej strane, ktoré sa postarajú o to, že riad ostane na svojom mieste, a jedlo bezpečne v ňom. A to aj v prípade, že za stolom sedí malé tornádo. Odskúšané na rôznych povrchoch, pričom prísavky držia naozaj pevne. Ak chcete prísavku uvoľniť, spravíte tak jednoducho pomocou patentu.
Dizajn setu je presne podľa môjho gusta. Jemné farby, žiadne kikiriki obrázky, iba minimalistický dizajn znázorňujúci pandu. 🙂
Ako som hovorila už v úvode, set je skutočne praktický, funkčný a obsahuje produkty, ktoré skutočne využijem, čiže nič navyše, čo by sa iba povaľovalo zapadnuté v skrinke. Navyše je v krásnom, nadčasovom dizajne. A práve táto kombinácia je u mňa pri výbere a kúpe rozhodujúca.
(13 fotiek)
- 100 % zdravotne nezávadný materiál
- vlastnosti silikónu - antibakteriálny a odolný
- praktické prísavky proti prevrhnutiu
- pekný, jednoduchý dizajn
- farebné prevedenie
- vhodný do umývačky i mikrovlnky
- príbor so silikónovými rúčkami sadne do detských rúk a nešmýka sa