Detská výživa

Každá mamička sa snaží dbať na pestrú, vyváženú, chutnú a kvalitnú stravu. Ak ide o brušká malých gurmánov, určite sa všetci zhodneme, že si zaslúžia iba to najlepšie, najchutnejšie a najkvalitnejšie. Dovoľte detičkám objavovať nové chute, vďaka ktorým bude ich jedálniček rozmanitý. Pestrý výber produktov z kategórie Detskej výživy vám umožní vybrať si vhodné potraviny so zreteľom na vek dieťaťa, ale aj jeho chuťové preferencie.

Hodnotenia a skúsenosti s detskou výživou

Máš skúsenosť s detskou výživou?

Následné mlieko Hami 2

lili30041991  10. mar 2025

Hami2

My sme na začiatku ho pili a chutí nám doteraz

Bebe mliečko

Malý papa mliečko od narodenia bebe sensitive pro. Keďže sme mali 6 mesiacov prechádzali sme na mliečko číslo 2. Otestovali sme bebe comfort 2, mliečko ma jemnú, slabšiu chuť, prechod maly ani nespozoroval a rovnako mu chutilo.
S mliečkom sme boli veľmi spokojní. Malý nemal žiadne ťažkosti a bolesti bruška. Odporúčame ho aj iným mamičkám.

France Lait 2 Následná dojčenská mliečna výživa

18735  16. feb 2025 Overená recenzia

Testovali sme mlieko France Lait 2 🍼

Mliečko je rýchle na prípravu, má príjemnú vôňu, chuť.
Nášho malého drobca žiaľ mliečko nepresvedčilo aj napriek všetkým pozitívnym ohlasom. Skúšali sme rôzne UM vrátane tohto, ale žiadne nevyhralo. UM je dostupné v lekárňach, nie ako ostatné, ktoré sú dostať aj v bežných potravinách.
Malé balenie žiaľ u nás stačilo keďže ho neprijal.
Je mi ľúto že nášho drobca nepresvedčilo, keď čítam tieto pozitívne recenzie.😔

Určite odporúčam ostatným mamičkám vyskúšať France Lait 2

1samer11  15. feb 2025 Overená recenzia

Skvelá voľba pre malých hladošov

So značkou BEBA už máme pozitívne skúsenosti. ❤️Začiatky života dcérky boli ťažké a trápili ju časté bolesti bruška, začínali sme preto s mliečkom BEBA EXPERT PRO SENSITIVE. Na toto mliečko sme však už veľkáči a zložením nám už nestačí. Takže sme sa s ním už museli rozlúčiť. 😢
Mlieko BEBA COMFORT 2 má veľmi dobre zloženie. 👏 Konzistenciou je oproti predchádzajúcemu o niečo redšie. To však nevadí, vždy odchádzam s prázdnou fľašou, čomu sa veľmi teším. 🤗 Chuť má veľmi príjemnú, mierne nasladlú. Dcérka ho veľmi dobre znáša a nemá žiadne potiaže. S prípravou je to tiež veľmi jednoduché, mliečko sa vo vode rýchlo rozpustí a neostávajú hrudky, čo pri predchádzajúcom bol niekedy problém. Ďakujem a vrelo odporúčam všetkým mamičkám a oteckom.

jarajka  11. feb 2025 Overená recenzia

Maximálna spokojnosť 🍼🥰

S mliečkom sme boli veľmi spokojní. Je úžasné 🍼🥰
+ veľmi nám chutilo,
+ zasýtilo,
+ ľahko sa rozpúšťa,
+ bez akýchkoľvek ťažkostí a bolesti bruška !!!
+ balenie je super aj s odmerkou
My sme boli s mliečkom veľmi spokojní a určite ODPORÚČAM aj iným mamičkám !!! 🍼🥰🦋

S Bebou na dne :)

Dobrý deň.

Značku Beba poznáme, takže sme mali veľké očakávania.
No mliečko nás milo prekvapilo. Po otvorení ma prekvapila krásna žltá farba mlieka a sypká konzistencia.
Po zarobení mlieka nastalo prekvapko číslo dva. Mlieko sa krásne rozpustilo, žiadna zrazenina, aj keď ho pripravovala staršia sestrička (6 rokov). Chuť je príjemne mliečna, necítiť umelinu ako pri konkurenčnej modrej značke. Na moje chute je veľmi sladké, Teo však neprotestoval.
Šok nastal vo chvíli, keď som dala mlieko Teovi a ten sa začal dusiť. Mliečko je redšie ako sme zvyknutí od Beba expert pro sensitive, čo som si neuvedomila. Po výmene cumlíka s nižším prietokom už bolo všetko super, takže sme sa s Beba comfort dostali až na dno.
Teuška zasýtilo, zápchy nenastali, akceptoval ho bez problémov a my sme našli pokračovacie mlieko.

Spokojná mamina Alexandra a napapaný Teo ♥

miriam2523  30. jan 2025 Overená recenzia

Skvelé mlieko

Náš malý je od narodenia na umelom mlieku.
Veľa iných značiek nám nesadlo, no Beba 1 a Beba 2 sú absolútne najlepšie.Tento týždeň sme začali testovať túto 2 a malinký je absolútne spokojný. Mliečko krásne vonia a čo je podstatné, naozaj mu chutí. Dokáže vypiť na jeden šup aj 220ml . Za mňa najlepšie mlieko na trhu . 🙏

mirkabalaziova  16. jan 2025

Super

Mame dvojičky.Od malicka papaju beba mliečko.Teraz majú 15 mesiacov a papaju.Beba Comfort 3.Popri prikrmov musia stále mať mliečko stále si ho pýtajú mňam mňam 😀

Chrumky

Chrumky majú dobrú chuť a praktickú veľkosť balenia.
Ale dcérke sa zle jedli kvôli tomu, že sú dosť hrubé.

GERBER Organic chewing wheels chrumkavé kolieska s banánom, 28 g

Skvelé chrumky na prerezávanie zúbkov.

Chrumky Gerber sú skvelé pri vychádzajúcich zúbkoch. Môžu sa pomaličky žužlať a pritláčať ďasienka.
Majú väčšiu veľkosť, čo niektorým deťom nemusí vyhovovať,. Naše dietko ich ale dáva úplne v pohode a chutia mu.
Nemám výhrady.

sasulik27  23. nov 2024 Overená recenzia

Gerber kolieska banán

Chrumky sú akurát do rúčky. Sú dosť tvrdé, no keďže máme 4 zúbky, tak sa mu podarilo odhryznúť, ale dosť dlho ju omielal v puse, kým sa rozpustia. Škoda, že je ich v sáčku tak málo, asi pri štvrtej mu prišli tak na chuť, že spapal aj celú chrumku.

Gerber chrumky na zúbky

Výhodou je, že sú bez pridaného cukru. Malý ich vedel krásne držať v rúčke a jednu chrumku papal dlho 😁.
Myslím, že mu aj chutili, pretože sa tváril spokojne keď ich papal 😄.

nathalia23  19. nov 2024 Overená recenzia

Chrumôčky do ručičky 🥰

Deťom veľmi chutili, nevedeli sa ich dojesť:-). Vrelo odporúčam, super sú do ručičky pre najmenších🥰.

nikita151  18. nov 2024 Overená recenzia

Super

Dcérka sa na ne veľmi tešila a musím uznať, že majú jemnú banánovú chuť a aj do ručičky sú super. Trošku ma sklamalo, že v balení bolo málo kusov. Sú dosť tvrdé, ale malej to nevadilo. Určite ich aj na budúce kúpime.

stanusenka  18. nov 2024 Overená recenzia

Chrumkavé kolieska

Máme 4 deti - 21 mesiacov, 4 roky, 9 rokov a 11 rokov. Na prvý pohľad sa zdalo, že ich bude v balíčku málo (na to, koľko testerov sa ich chystalo ochutnávať 😀) ale opak bol pravdou.
Síce mali príjemnú banánovú arómu a pekný tvar, našim deťom žiaľ vôbec nechutili. Boli veľmi tvrdé.
Mala som možnosť ochutnať aj ja, keďže ich deti nechceli a mne tiež nebola príjemná ich tvrdosť.
Oceňujem však menej cukru.
U nás sa neujali, viac nie.

gabca1990  18. nov 2024 Overená recenzia

Gerber chrumkavé kolieska

Chrumky testoval syn 10 m a dcérka 3,5 r. Pre syna boli tvrdé, tak som mu ich polámala a vtedy ich papal. Dcérka s nimi problém nemala, ale moc jej nechutili.
Na druhý deň boli chrumky už zvlhnuté, aj keď som ich dobre zatvorila. Vtedy ich už nechcel ani syn papať. Decká sú zvyknuté na také, ktoré chvíľu chrumkajú a potom sa rozpustia v ústach, čo u týchto gerber nebolo.
Výhoda je, že sú bez cukru.

anicka328  18. nov 2024 Overená recenzia

Chrumky gerber

Keďže ešte dcérke stále nevyšli zúbky, ale už sú prerezané, tak mala problém chrumky požuť. Takže ju po chvíľke prestali baviť a zahodila ich. Ale keď prišla na návštevu kamoška, ktorá mala zúbky už vonku, tá s chrumkami žiaden problém nemala. Takže za nás sú chrumky vhodné skôr pre detičky, ktoré už aspoň jeden zúbok majú vonku.

ewca0611  17. nov 2024 Overená recenzia

Chrumkavé kolieska Gerber

Chrumky sú podľa mňa super a aj dcérkam chutili, mladšia dcérka má len 4 zúbky, ale nemala vôbec problém ich pokúsať. Za mňa majú jemnú chuť, sú málo sladké a pre detičky teda akurát. Mohlo by ich byť viacej v balení.

hubka51  15. nov 2024 Overená recenzia

Mňam mňam

Chrumky majú príjemnú vôňu aj chuť. Nie sú vôbec presladené ako niektoré chrumky pre deti. Sú super do malej ruky. U nás bol problém, že sú moc tvrdé. Áno, je to super pri prerezávani zúbkov, no keď už odhryzne, môže prehltnúť väčší kúsok.

kiss_me14  14. nov 2024 Overená recenzia

Chrumky Gerber

Tieto chrumky majú jemne banánovú chuť. Za veľké plus považujem, že nie sú presladené, skvele sa hodia do ruky, sú tvrdšie a preto ideálne pri prerezávaní zúbkov, jediné negatívum je menej kusov v balení.