Detská výživa

Každá mamička sa snaží dbať na pestrú, vyváženú, chutnú a kvalitnú stravu. Ak ide o brušká malých gurmánov, určite sa všetci zhodneme, že si zaslúžia iba to najlepšie, najchutnejšie a najkvalitnejšie. Dovoľte detičkám objavovať nové chute, vďaka ktorým bude ich jedálniček rozmanitý. Pestrý výber produktov z kategórie Detskej výživy vám umožní vybrať si vhodné potraviny so zreteľom na vek dieťaťa, ale aj jeho chuťové preferencie.

Hodnotenia a skúsenosti s detskou výživou

Máš skúsenosť s detskou výživou?

ewca0611  Včera o 14:20 Overená recenzia

Chrumkavé kolieska Gerber

Chrumky sú podľa mňa super a aj dcérkam chutili, mladšia dcérka má len 4 zúbky, ale nemala vôbec problém ich pokúsať. Za mňa majú jemnú chuť, sú málo sladké a pre detičky teda akurát. Mohlo by ich byť viacej v balení.

hubka51  15. nov 2024 Overená recenzia

Mňam mňam

Chrumky majú príjemnú vôňu aj chuť. Nie sú vôbec presladené ako niektoré chrumky pre deti. Sú super do malej ruky. U nás bol problém, že sú moc tvrdé. Áno, je to super pri prerezávani zúbkov, no keď už odhryzne, môže prehltnúť väčší kúsok.

kiss_me14  14. nov 2024 Overená recenzia

Chrumky Gerber

Tieto chrumky majú jemne banánovú chuť. Za veľké plus považujem, že nie sú presladené, skvele sa hodia do ruky, sú tvrdšie a preto ideálne pri prerezávaní zúbkov, jediné negatívum je menej kusov v balení.

patricia91  14. nov 2024 Overená recenzia

Chrumky do rúčky

Pohodlný snack pre deti, ktorým sa prerezávajú zúbky. Dobre sa držia v rúčke a sú príjemne chrumkavé. Majú jemnú banánovú chuť, nie sú presladené. Mne sa však zdajú príliš hrubé, stačili by tenšie kúsky. Balenie je za mňa dosť malé, balenia by sa mohli predávať vo väčšej gramáži, aby sa trošku znížil odpad z obalov ;)

dominikah2  12. nov 2024 Overená recenzia

Chrumkavé kolieska

Chrumky boli výborné, jemne ochutené. Keďže boli trocha tvrdšie, našej princeznej sa aspoň masírovali a obrusovali ďasienka. Máme ale len 2 zuby a museli sme ich preto krájať/lámať. Inak super.

teri512  11. nov 2024 Overená recenzia

Na zúbky sú chrumky super

Za mňa sú chrumky úplne super, malý ich hneď zjedol a videla som, že aj na zúbky mu pomáhajú, lebo sú tvrdšie a mohol si ich o nej brúsiť.
Jediné mínus je, že ich bolo málo 🤭.

pemihi  11. nov 2024 Overená recenzia

Skúsenosti s mliečkom Hami 2

Naša malá má už 11 mesiacov a po narodení sme začali skúšať rôzne druhy umelého mlieka. V pôrodnici nám dali BEBU, ktorá spôsobovala problémy so zápchou. Vyskúšali sme viacero značiek, ktoré jej buď spôsobovali bolesti bruška, alebo ich vypila a hneď vyvrátila. Skúsili sme toto mliečko, pretože nám bolo treba nabrať kilá a na moje prekvapenie, toto mlieko jej sadlo hneď od začiatku! Bez zvracania a bez bolestí bruška, čo je pre nás úplná výhra.

paralela  11. nov 2024

Super pri prerezavani zubkov

Mnohé mamičky hodnotia to, že sú chrumky tvrdé a väčie ako negatívum. Ja v tom vidím práve ich najväčšiu prednosť. Chrumky vznikli pre deticky, ktore trapia zubky. A prave vtedy su super. Nerozmocia sa tak rychlo a detatko si tak moze masirovat dasienko, co ho boli a svrbi. Su vacsie, takze sa dobre drzia. Chut je jemne bananova, nie su presladene. Za mna super za ucel, pre ktory vznikli - pre deticky, co im rastu zubky. Maksie a mensie chrumky by svoj ucel neplnili.

lilka1998  11. nov 2024 Overená recenzia

Chrumky Gerber

Očakávala som viac, v balení bolo pár chrumiek, čo je ešte ok, ale malému sa zle prežúvali, boli tvrdé, dlho sa rozpúšťali v puse a to má už dosť zúbkov. Do ruky sú akurát a príchuť je super. Za mňa by som ich nekupovala pravidelne.

25silvia25  10. nov 2024 Overená recenzia

Očakávala som viac

Gerber banánové kolieska majú na obale uvedené, že sú od 10+. V malej ruke sa držia dobre, ale sú hutné, nerozpúšťajú sa v ústach rýchlo, ako bežné chrumky a tak som musela dávať pozor, aby 15m syn odhryznutý kus neprehltol.
Z mojej skúsenosti ich tak malým deťom neodporúčam.
V obale bolo zopár kúskov.
Oceňujem, že sú bez pridaného cukru, ale to je žiaľ ich jediné plus.
Cena absolútne nezodpovedá kvalite.

niikollka  9. nov 2024 Overená recenzia

Perfektné mliečko

Ahojte, naša dcérka má 7 mesiacov a testovali sme toto mliečko, keďže od narodenia som nemala možnosť kojiť. V pôrodnici nám už od začiatku dávali Nutrilon, ale sem tam sme sa trápili so zápchami. Vyskúšali sme kopec iných mliek, z ktorých nás bolelo bruško, prípadne hneď ako ho vypila, ho aj vyzvracala. Mali sme dosť veľký problém nájsť mliečko a úprimne som sa dosť obávala aj tohto a nedávala som tomu veľkú šancu. Ale musím povedať, že toto mliečko jej sadlo hneď, nezvracala a nie sú ani bolesti bruška a to je pre nás najdôležitejšie. :)) Určite ho bude naša dcérka piť aj naďalej. :))

sisulka92  6. nov 2024 Overená recenzia

Z ponuku Gerber najhoršie

Gerber chrumky som skúsila aj hviezdičky od 6+, aj od 8+, ale teda tieto boli najhoršie. Veľké, hrubé a nepraktické chrumky. V jednom balíku cca 8ks, čo mi prišlo vážne smiešne a chuť neutrálna (neboli zlé, ale žiadna výhra). Viackrát po týchto konkrétnych chrumkách nesiahnem. Dcérka skúsila, ale skôr ich hádzala po zemi ako do pusy.

karl4567  6. nov 2024 Overená recenzia

Splnilo naše očakávania

Ahojte, rada by som Vám napísala našu skúsenosť.
V prvom rade poviem, že naša Kikuš od narodenia mala reflux. Asi od 8. mesiaca sa jej to začalo upravovať.
Čo sa týka mliek, celkovo sme mali zo začiatku problém a nepomáhali ani špeciálne fľašky na reflux, vyskúšali sme toho viac.
Nakŕmiť malú bol zázrak. Noci sme boli na nohách, keďže malá sa pýtala iba na ruky a tak utíšiť.
Teraz sa z malej stal doslova jedák. " zje, čo nezje ju". 😁♥️
Hami 2 - pre nás splnilo požiadavky zloženia, keďže chceme, aby naše dieťa bolo najedené a spokojné. Bruško ju po skúšaní nebolelo, čo je pre nás asi najväčší bonus a zázrak. Pretože sme sa báli, ako bude reagovať na iné mlieko. Vypila ho celé 🥰.
Prikladám foto pred spaním, mliečko naozaj chutí.
Zatiaľ sme testovali len pár dní, ale vyzerá, že sme našli nášho záchrancu.

angie_l  4. nov 2024 Overená recenzia

Vhodná aj pre dojčené detičky

Naša dcérka má skoro 7 mesiacov. Chceli sme vyskúšať mliečko, ktoré vo výnimočných prípadoch budeme používať, napríklad keď naozaj nestíham odsať dostatok mlieka, pretože študujem popri materskej vysokú školu. Premýšľali sme, že by sme skúsili kvalitnejšie, ktoré má rozumné zloženie, pridané benefity a hlavne, aby ju nebolo bruško. Popravde, veľmi som sa toho bála. Ale nebola som doma, muž jej to skúsil dať a veľmi jej zachutilo. Bruško nebolelo, čiže pre nás podstata splnená, cena je tiež veľké plus oproti ostatným. Nebudeme dávať na dennej báze, ale v prípade potreby vieme, že toto nám vyhovuje.

mayasarlot  12. okt 2024

Chrumkavé kolieska banán

Za nas top produkt

lindex123  10. okt 2024

Určite odporúčam,sú skvelé.

Vynikajúce do rúčky

Sunar mliečna ryžová kaša vanilková

Prvá kaša 😊

Túto kašu sme mali zaradenú medzi prvými prikrmami. Už vtedy jej veľmi chutila. Vanilkou sa neda nič pokaziť. Chuť je jemne vanilková, ľahko sa rozraba , bez pridaného cukru a z plnotučného mlieka ! Čo viac si môžete priat 😊

Sunar mliečna kaša s 8 cereáliami jahoda, banán

Centrálna kaša

Veľmi dobrá a chutná kaša, dcérke veľmi chutila a čo nestihla dojest mladšia tak si dala staršia 😊 ľahká na prípravu, krásne vonia

Sunar mliečna krupicová kaša na dobrú noc škorica, jablko

Testovanie

Trochu som sa bála tohto testovania lebo dcérka začala kaše mierne bojkotovať. Našťastie len dovtedy kým som jej nedala skúsiť túto kašu .. zjedla celu misku, čo je podľa mňa dostatočná recenzia 😊 pochytili si malý aj veľký, odporúčame

Sunar mliečna krupicová kaša na dobrú noc škorica, jablko

hubka51  16. sep 2024 Overená recenzia

Krupička

Kašu sme ochutali ako poslednú. Náš krpec spapá všetko, takže aj táto kaša mu veľmi chutila. Za mňa bola málo krupicová. Pozitívom je, že kaša je bez pridaného cukru a palmového oleja, má dobrú konzistenciu.