Balea pena do kúpeľa s levanduľovým olejom, 500 ml

Doprajte si po dlhom a stresujúcom dni oddych. Jemne perliaca Balea pena do kúpeľa s obsahom hodnotného levanduľového oleja má vyrovnávajúci účinok na vašu dušu a harmonizuje myseľ. Zabudnite na každodenný stres a užívajte si aromatickú vôňu levandule vďaka pene do kúpeľa.

Kde kúpim Balea penu do kúpeľa s levanduľovým olejom?

#test_dm49

Hodnotenia a skúsenosti Balea penou do kúpeľa s levanduľovým olejom, 500 ml

Máš skúsenosť Balea penou do kúpeľa s levanduľovým olejom, 500 ml?
whitebubble  Včera o 16:37

čaká na kontrolu

Levanduľový relax

Tato pena do kúpeľa ma prekvapila svojou vôňou . Ak milujete levanduľu tak si zamilujete aj túto penu . Má modrú farbu čo aspoň pre mňa robí dobrý dojem . 🥰
V bublinkách si úžasne oddýchnete
  • Veľké balenie
  • Príjemná vôňa levandule
  • Zanecháva príjemný pocit
  • Nemá
igiana  11. nov 2024

čaká na kontrolu

Skutočný relax

Stačí jej za jeden vrchnáčik a vytvorí krásnu bohatú penu. Príjemná jemná vôňa, ktorá vás dokáže odpútať sa od každodenných stresov. Veľmi upokojujúca. Ani sa vám nebude chcieť vyliezť z vane 🥰.
  • - výborne pení už pri malom množstve
  • - jemná vôňa
  • - príjemný relax a uvoľňujúci účinok
  • Nemá žiadne
larsen  7. nov 2024 Overená recenzia

Perfektná hustá pena.

Tak toto je pecka! Mám za sebou skutočne hektický deň a tak som si povedala, že je vhodný čas na otestovanie peny. Otočila som kohútiky s vodou a stačili mi dva uzávery peny. Fakt hustá 😀👍. Kým som napustila plnú vaňu, pena už bola všade. Šuchla som sa dnu a relaxovala. Vôňa levandule je príjemná, ale tá pena ma vrátila do detstva 😀. Už mi chýbala len gumová kačička.
  • 💜 Príjemná vôňa
  • 💜 Hustá pena
  • 💜 Veľa tuhej peny vo vani
  • 💜 Perfektný relax

Výborná

V prvom rade upozorňujem, že pena je veľmi hustá, tak keď si ju budete liať do kúpeľa, stačí trochu 😁.
Trošku som mala obavu, či nebude levanduľová vôňa až príliš intenzívna, keďže fľaška vo mne evokovala veľa levandule. Ale mýlila som sa. Vôňa je úžasne jemná, príjemná, relaxačná a skutočne taká, po ktorej si túžite ľahnúť do postele a zaspať vznášajúc sa na fialovom obláčiku 😊. Pena bola hustá a vydržala dlho, takže som si v kúpeli naozaj príjemne oddýchla ♥️.
  • Hustá, stačí pridať do kúpeľa naozaj len trochu
  • Príjemná, jemná vôňa
  • Hustá pena
  • Zaručená relaxácia
165katka  25. okt 2024

Príjemná vôňa

Dobrá pena s veľmi príjemnou vonou, dobrý oddych
  • Príjemná voda