Baby detský ošetrujúci krém alverde

alverde Baby detský ošetrujúci krém (100 ml) poskytuje šetrnú a prírodnú starostlivosť o pokožku celého tela pre najmenších. Je vhodný na ošetrenie a starostlivosť o citlivú detskú pokožku tváre aj tela. Jemná prírodná receptúra s výťažkom z Bio nechtíka obohatená o bio mandľový olej chráni pokožku pred vysušením a tiež jemne ošetruje suché miesta na pokožke.

Kde kúpim Baby detský ošetrujúci krém alverde?

Hodnotenia a skúsenosti s Baby detským ošetrujúcim krémom alverde

Máš skúsenosť s Baby detským ošetrujúcim krémom alverde?
petra4n  6. jún 2023

Negatívna skúsenosť

Tento krém som si zakúpila nakoľko som si myslela, že Bio kozmetika bude pre moje bábatko dobrá voľba bez akýchkoľvek peripetií. Bohužiaľ mýlila som sa, nie je Bio ako Bio, po 30 minutach od aplikovania krému sa na tele mojej dćerky vyhodili červené fliačiky s takými malými pupienkami akoby od pŕhľavy. Následne som ju šla hneď okúpať s detským mydlom, čo pomohlo a pomaly alergická reakcia začala ustupovať . Samozrejme každá pokožka bábätka je iná, niekomu to sadne a niekomu nie.
maca21  21. feb 2022

Alverde krém

Dlho som hľadala vhodný krém pre synčeka a konečne som ho našla. Alverde detský krém je úplne úžasný bio na ekzémy. Krásne sa vstrebáva, nie je taký mastný a úžasne vonia. Používali sme ho po kúpaní na celé telo a zostávame pri ňom aj do budúcna. Vrelo odporúčam.
  • Nemastný
  • Bio produkt
  • Vhodný na ekzémy
mirka9636  20. feb 2022

Krém s jemnou vôňou nechtíka

Tento krém je jednoducho super (super zložením, konzistenciou, univerzálnosťou, vôňou, ...). Používali sme ho hlavne po kúpeli detí a v mrazivom počasí. Je vhodný aj pre dospelých. Ja som ho používala, keď som mala pocit suchých rúk. Ľahko sa rozotiera, má príjemnú jemnú vôňu nechtíka, pokožku zanecháva krásne hebkú a vláčnu. Ideálne, ak používate aj so sprchovým gélom rovnakej vône. Vôňa a pocit jemnosti tak ostane ešte dlhšie. Za mňa jednoznačne odporúčam.
  • Bez čisto syntetických vonných, farbiacich a konzervačných látok
  • Ľahko sa rozotiera
  • Pocit hebkej, vláčnej pokožky
  • Vôňa nechtíka - pocit prírody v dnešnom “umelom” svete :)
dominica_mi  20. feb 2022

Ošetrujúci krém pre deti

Tento krém som si zamilovala hneď po prvom použití. Má úžasnú konzistenciu, jemnú vôňu, dobre sa rozotiera a zanecháva krásnu hydratovanú pokožku (asi vďaka olejom, ktoré obsahuje) až do rána. Skúšala som ho nielen na deťoch, ale aj na sebe a nemáme žiadne výhrady. :)
  • Konzistencia
  • Vôňa
  • Dobre sa rozotiera
  • Hydratovaná a jemná pokožka
tincek12  20. feb 2022

Skvelý krémik pre deti i dospelých

Skvelá konzistencia, jemná vôňa a dobre sa rozotiera. Páči sa mi, že krém je vhodný na telo i na tvár. Nedráždi pokožku ani ju nevysušuje.
  • Bio
  • Bez parabénov
  • Jemná vôňa
  • Dobrá konzistencia
  • Nedráždi pokožku
  • Nevysušuje pokožku
petranagy  17. feb 2022

Detský krém

Som s ním veľmi, veľmi spokojná. :) Produkt ma prekvapil, ale v dobrom - príjemná jemná vôňa. :) Konzistencia tiež za 1. Vhodný nielen pre deti, ale aj pre dospelých, a čo je super, je to Bio.
  • príjemná jemná vôňa
  • vhodný na telo aj tvár
  • vhodný pre dospelých
  • cenovo dostupný
martina310  16. feb 2022

Ošetrujúci krém s nechtíkom

Ošetrujúci krém alverde sme vyskúšali prvýkrát a tento produkt určite budeme využívať aj naďalej. U nás sa veľmi osvedčil. Dcérka má najviac citlivé líčka. Doteraz sme vyskúšali už zopár krémov, ale spomínaný krém od alverde jej najrýchlejšie zmiernil a upokojil pokožku. Krém používame aj cez deň aj po kúpaní. Okrem dcérky tento produkt využívame aj my dospelí. Má úžasnú mandľovú vôňu, ktorú tak milujem. Je mastnejší, čiže je naozaj vhodný na veľmi suchú pokožku, čo sa mi osvedčilo aj na mojich rukách. Negatíva na tomto produkte som nenašla žiadne.
  • vôňa
  • vhodný na telo aj tvár
  • vhodný pre dospelých aj deti
  • konzistencia
misinka0611  14. feb 2022

Ošetrujúci krém s príjemnou vôňou nechtíka

Alverde detský ošetrujúci krém som spolu s dcérkou skúšala prvýkrát.
Krém som natierala vždy po kúpeli, keďže dcéra je náchylná na suchú pokožku. Krém má síce intenzívnejšiu vôňu, ale nie je to nič nepríjemné. Okrem nechtíka obsahuje aj mandľový olej, ktorý má za úlohu chrániť dieťatko pred vysušením. Krém sa ľahko rozotieral a rýchlo vsiakol do pokožky. Na pokožke nezanechával mastný film a tým pádom nemastil oblečenie. Nespôsobil žiadnu alergickú reakciu ani svrbenie. Aj keď krém má intenzívnejšiu vôňu, pokožka intenzívne nevoňala, voňala príjemne jemne.
  • bez syntetických vonných, farbiacich a konzervačných látok
  • vhodný pre deti aj dospelých
  • príjemná vôňa nechtíka
  • vhodný na tvár aj telo
  • ľahká rozotierateľnosť
  • ýchla vstrebateľnosť do pokožky tváre a tela
  • dobrá konzistencia
  • bio
lucylliana  9. feb 2022

Detský ošetrujúci krém

Tento krémik som rada vyskúšala. Je príjemne voňaný, ale nie príliš. Dobre sa vstrebáva, takže sa nestane, aby ostalo mastné oblečenie.
  • Príjemná vôňa
  • Použitie na telo aj tvár
  • BIO
1 človek považuje za užitočné